Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,520 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Словіў і х1500 і х2200 і х2500 пару раз, адзін раз х2900, але каб х3800 – так, у гэтай гульні першы раз.
Бачу, часта ў іксмас гуляеш, у вавадзе выйшла другая частка, не спрабаваў?
Я спрабаваў,толькі не ў вавадзе. Яна ўсюды таксама ёсць.
Невяліка спрабаваў,не пайшло. Не люблю гульні з такой механікай. Потым канешне паспрабую яшчэ,а так агульнага з першай часткай увогуле няма нічога. Ну калі толькі малюнкі.
Я думаў ён толькі ў вавадзе, вісіць са значком PRE тыпу толькі ў іх. Хачу паспрабаваць і нешта задэпнуць не магу.
Таксама люблю яго , ён ён чота даўно перастаў ў мяне гуляць. А калі толькі ён выйшаў то добра даваў.
А вось у мяне гэты слот увогуле не гуляе(толькі ўмее жраць. Іншыя слоты ад Endorphina ставіць 5 монголаў)а гэты слот ва ўсіх казіно не хоча ў мяне гуляць.
а што тут абмяркоўваць,тут толькі віншаванні
Што ў гэты слот, што ў Доа, ужо гадоў 5 ну зусім нічога, хнык, не дае…
Я не шчасліўчык, я проста калі іду ў гульню, то гуляю пакуль не выб’ю чаго-небудзь стоечнага! Ну і да гэтага моманту спрабую як-небудзь трымацца, не спускацца, на стаўках. Таксама не можа шчасціць, што ў гэтую гульню два дні запар х3800 і х1500….
і так я стараюся ва ўсіх гульнях, у кожнага гульца, я ўпэўнены, свая тактыка! Не скажу, канешне, што яна заўсёды прыводзіць да станоўчага выніку. Слава богу пакуль апошні месяц у добрым плюсе, але так доўга працягвацца не будзе, адназначна!
Красавчык ! І вынік і камбінацыі! Маё меркаванне,толькі так і трэба. Сэнс дзе проста сума і ўсё?!
Няма чаго баяцца папрашай усіх ужо разагналі)))Нікога не засталося)
А чаго людзі сюды кідаюць і баяцца….? Чаго?
Ну і ….? Баяцца-то чаго? Што грошы прасіць будуць?
Сёння ў Буі па мінімалцы 1-1-1 на Play’n GO словіў 4 мужыка)1000р(да гэтага 500 давёў на Endorphina Santa-кніжкі)(bookofdead) і вывёў 1500 зноў. Я адыграў з таго бездэпа на днях(кефх10), але макс вывад абмежаваны з гэтага бездэпа 1500р.
Што гэта за слот, тыпу доа нешта?
Непагана, так бы і занесла)) Даша
Так гэта ж DOA2, хз бро, здаецца выпушчаны ўжо сто год таму ў абед, ні разу не круціў яго, што ль?
Круціў пару раз па 15 спінаў на гэтым маё знаёмства з ім скончылася
x36220
Вось гэта множнік – вось гэта множнік 👍👍👍
Мае віншаванні 🥳 ❗️
Рана радавацца, прачытай яго тэмы пра гэты казік)
дагэтуль пішуць, маўляў, пішыце куды хочаце, бонус бракованы і ўсё
Жалобу бачу ўжо стварыў, думаю Слава зробіць усё, каб дапамагчы, тым больш дзе цябе проста нахабна ашукваюць і кідаюць. У ліцэнзіята таксама напішы.
я таксама веру ў сілу форуму!
Не выводзяць, сволачы! Ну блін 🫤 хто яго ведае,так,шкада. Колькі разоў усім казаў,гуляйце толькі там дзе праверана! Ну хаця б іншымі людзьмі.
Ну будзем спадзявацца знімуць чалавеку!
Я відэа паглядзеў,думаў там лінія якая-небудзь шыкоўная,а там усяго-то 3 бабы, але так на х200. Але я ў гэту гульню асабліва не гуляю,не ведаю колькі гэта рэальна,правільна ўсё ці не!