Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,546 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А ў што зараз можна дэпануць увогуле? У мяне апошняя неделя ўвогуле не пашанцавала, добра хоць на невялікія дэпы заходжу
Я на стары добры Netent вярнуўся. Шкада, што няма старых слотаў, такіх як Чужой, або южный парк. Але так у цэлым гуляю ва ўсе слоты па крыху гэтага правайдера. Там нават у старыя слоты цікава пагуляць, умелі яны раней маляваць слоты.
нетент так, зараз не той што быў раней – я раней любіў гуляць у слот “человек невидимка”, вось ён рэальна сыпаў і бонус у бонах даваў і супер-гульню даваў – лавіў да x300 і некалькі разоў запар; зараз, канечне, гэты слот так не гуляе, а новыя слоты ад нетент не іграю – не тое ўсё, цяпер игрософт і аматик кніжкі.
Дарэчы, так, у мяне не так і шмат експы ў гэтай справе, але старыя слоты выглядаюць як быццам зусім па-іншаму, такі антураж, так і хочацца паседзець падоўжэй)
раней слоты ў NetEnt былі рэальна ярчэй і больш цікавыя, быццам мульцікі – вазьміце, напрыклад, баксёраў, Чалавека-Нябачнага або South Park……
цяпер у іх, напэўна, фарбы скончыліся))))))
Што тычыцца слотаў нетента – згодзен, раней у іх былі класныя слоты, а цяпер не вельміскія слоты, і аддача амаль нуль.
аддача наўпрост залежыць ад таго колькі ў іх гуляюць,калі зараз у модзе слоты ад ноулимит,то і нетент таму не дае
а хто ведае ў што зараз народ то гуляе судзячы па аддачах то ўвогуле атрымліваецца народ не гуляе вообще)
ELK кажуць сыпле, але гэта не дакладна
Раней я практыкаваў адну нескладаную тактыку для гульні ў слоты. Выбіраў слоты з функцыяй падваення(рызыка) і з пачатковай стаўкай як мага ніжэй. Сэнс такі: спачатку гуляеш на самых маленькіх стаўках і ў працэсе гульні спрабуеш “поймаць хвалю” – падгадаць, калі можа скончыцца “адплыў” і пачнецца “прыплыў”. Падчас “адплыву” трэба рабіць маленькія стаўкі і наадварот. Відавочна, тактыка не новая і ненадзейная, але хто прапануе што-небудзь больш выніковае?
У мяне адна сістэма, калі слот не накоплівальны, то проста турбо-спін і па сто спінаў, рана ці позна дасць)
Так проста цікавасць і азарт зьнікаюць. 100 спінаў за дэп – 2000 , выйгрыш 34 рублі і праліў за 23 хвіліны па мін бету ………
Аляксей, ты што ўжо падзабіў на любімыя “абезьянкі” ці яны ўжо не даюць іх… нічога?)
Знойдзена сістэма , як не прайграваць у слоты ў казіно , сто працэнтаў працоўная тэма – НЕ ГРАЦЬ !!!! 😁😀
Таки даа… Гэта старая, правераная напэўна многімі не-гульцамі і яна на 100% – рабочая і не толькі ў слотах)
Выдатная сістэма, галоўнае не пераходзіць на прагляд лайфаў 😁
Можа, пасля 20 год зразумеў, што там не выйграеш 😁
ГРААЛЬ усё ж такі ёсць і гэта УДАЧА! І чым болей яе ў чалавеку, тым часцей і “тлустэй” у гульца выйгрышы!
PS. А калі няма “тармазаў”, а самаўпэўненасць паглынула цябе, то шлях у краіну лудаманіі – забяспечаны) 😬
Мая “сістэма” ) часта мяняць стаўкі, бегаць па слотах, правайдэрах.
Так і трэба, некаторыя чакаюць гэтую бонуску (таксама раней так было) спусціш 1000 ставак а дасць 15-20х….
Гэта Ігрософт, тут без розніцы хто ты і што ты)
Вялікі выйгрыш – гэта не пра гэтага правайдэра.
Сам такі ж быў да сінення круціў адзін слот, шча дасць, шча вось-вось даціскаю ) па выніку на выхадзе тыя ж неапраўданыя х 20-х50 , часам, канечне, было рэальна даціскаў, але гэта радзей, зараз стараюся часта мяняць слоты, правайдэры .
У іх круціць па большай ступені ностальгаваць па афлайн-казіно )
так з іх усё і пачалося , грзабавныя малпачкі , першы слот які даў мне выйграць і панеслася…..
Так мая казала не за настальгію игрософт@, а ўвогуле пра Грааль у гульні…
Ну напэўна ўсе “пачыналі” праз малпаў.. А хіба толькі “яны”, а Гараж, Резидент.., Тады можна было круціць на “капейкі” цэлую вечнасць, паставіў на адну лінію і пайшла “жара”)