Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,392 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім. Я больш рулетачнік, але трэба адцягнуцца. А ў слотах я б сказаў, што я чайнік, або дакладней нуб. Можа хто падзяліцца тактыкай у слотах, па меншай меры ці яна ёсць? Вось я проста не веру, што ўсе цягнуць ручку проста так наўгад?😁
у ГФ, напрыклад, калі ўбачыў за адзін спін дзве “фріхі”, а потым на працягу 10 спінаў гэтая сітуацыя паўтарылася яшчэ раз, то смела і рашуча магу працягваць гульню і нават павышаць стаўкі. Ці будуць ФС, ці магчыма будзе плюсавая гульня. Але без фанатызму канешне)
PS. Таму і адцягваюся ад рулеткі баловствам у слотах.
Як такой стратэгіі няма ў слотах і не можа быць яе, гэта маё асабістае меркаванне , Але ёсць іншае …..
І?… галоўнае “стварыць інтрыгу”… Скажу за памерлы “бетин”, там было некалькі слотаў, якія амаль заўсёды давалі, галоўнае было “не перабіраць”… Упэўнены, у кожным казіно ёсць “мёртвыя або амаль мёртвыя” слоты, а ёсць і іншыя… )
Ніякай сістэмы для гульні ў слоты няма. Алгарытм іх работы ёсць. Узламаеш і пры гэтым не пападзешся, калі валодаеш адпаведнымі навыкамі, то тады можна лічыць, што асабіста для цябе сістэма ёсць. Але тады ты памыліўся з форумам. Хакеры тусуюцца ў іншых месцах 😁
Вось такая сістэма, калі яе так можна назваць, галоўнае, што яна прынесла свайму стваральніку @sava593 выйгрыш
І прымяняць яе можна прапорцыйна сваім магчымасцям.
Усё выпадкова, няма сістэм. Ёсць толькі мэтазгоднасці. Напрыклад, калі хочаш прыстойна падняць, трэба гуляць як мага большымі стаўкамі, якія дазваляе банкролл. Большасць катае па капейках з-за жадання даўжэй пакруціць, тым самым проста камісія з’ядае ўсё.
ёсць толькі адна сістэма як выйграць у слоты, граеш у дэма-режыме і ўсё, грошы цэлыя і нібы пакатайся па хайроллу
Так, гэта ўсё фігня. Дэма ніколі не заменіць тых самых адчуванняў стаўкі. За 10 хвілін такія гульні надакучаюць.
“сістэма ў гульні” залежыць ад верагоднасці
раскажыце ўсё сваімі словамі
пра верагоднасць у слотах
і адразу высветліце сістэму
напрыклад, у рулетцы адгадаць трэць – верагоднасць 12/37
напрыклад, у рулетцы адгадаць прыкмету – верагоднасць 18/37
і адразу зразумелыя множнікі ставак у дагон па формуле з маёй тэмы
раскажыце ўсё сваімі словамі
пра верагоднасць у слотах
і адразу высветліце сістэму
сіў тэлефон вось і не дапісаў .
прафесар, вось я за вамі назіраю, тое, што вы пішаце на гэтым форуме, зразумела толькі вам 🙂
не дапісаў і зноў пакінуў інтрыгу… маладзец!) вось гэта паварот)) жарт
Мая асабістая тактыка залежыць ад дэпазіту: чым большая стаўка, тым большы выйгрыш, але ў апошні час нічым не везе. Да таго не гуляў два гады, бо вельмі многа замазаў. Гэта былі тыпу легальныя аўтаматы – латарэя «Перамога» называлася. Потым іх закрылі, праўда. Але вось гуляў у кнігі па 1800р за спін – замазаў 300к і ніводнага бонуса. А так люблю 9-лінейныя аўтаматы і стаўка 90р. Гэта добрая стратэгія і заўсёды працавала.
Таяж была тактыка, гуляў па 25 спінаў у кожным слоце, калі слот штосьці падкідваў – працягваў гульню ў ім, калі не, то мяняў слот, гуляў так да таго часу, пакуль не лавіў даўнстрык на 5 месяцаў без ніводнага кешаўту. Потым проста стаў гуляць па чуйцы: у які слот цягне – у той і іду, а апошнія паўгода ўвогуле толькі ў ДоА па міні-бэту долблюся, бо надакучыла тупа зліваць деп за депам!
Галоўнае – чутцё і разуменне слота. Па многіх слотах можна прыкладна зразумець, іграе ён ці не, і для гэтага не трэба круціць шмат спінаў. Але разуменне слота прыходзіць з практыкай, усё гэта ўпіраецца ў фінансавыя магчымасці, адсюль і стаўкі ў кожнага свае, у кожным слоце ёсць стаўкі, па якіх часцей выйгрышы. Статыстыку бяру са сваіх скрыншотаў, раней зробленых гуляючы на тэлефоне – у мяне назапасілася больш за 2500 за апошні год .. выснова такая. Фарт, разуменне слота (гэта не так проста). Стаўка . .:) усё гэта разам і ёсць сістэма для частых заносаў.
Хлопцы, выдатнае абмеркаванне!Вялікі дзякуй! Вельмі цікава, я ў слотах пачаў гуляць на малыя стаўкі так як хутка прайграваў на вялікіх, даводзілася вяртаць на рулетцы. Я зразумеў, што ў кожным казіно ёсць сапраўды адзін слот які можа даваць, як ні дзіўна прыкметную выйгрыш. Але вось знаходзіць яго цяжка. У сувязі з гэтым хачу задаць яшчэ пытанне вопытным. Актыўны слот з першых спінаў дае выйгрыш? У мяне пару разоў адразу з першага спіну даў. Колькі спінаў прыкладна трэба зрабіць, па вопыту, каб можна было зразумець дакладна? 😁
Так, сапраўды стаўкі – гэта я таксама заўважыў. Гуляў у Starburst, павысіў стаўку, бо быў выйгрыш, і адразу перастаў выйграваць. Значыць, я правільна заўважыў. А вось стаўку, калі пачынаеш лавіць, то не збіваецца, так сказаць, прыцэл?))))😣
з іншага форума маё паведамленне напярэдадні:
тлумачэнне страт пасля павышэння ставак:
пасля прыбытку матэматычна правільна панізіць стаўкі
для забеспячэння змяншэння страт
непазбежных пасля прыбытковага перыяду
графік балансу візуальна: () О 0 о .
хвалі з амплітудай, якая змяншаецца
недахоп: трэба больш часу
каб дасягнуць той жа прыбытку
таму чалавечы фактар прымушае
памылкова павышаць стаўкі
бо калі ўдавалася
значыць трэнд нібыта гарантавана прыбытковы
графік балансу візуальна: . о 0 О ()
хвалі з амплітудай, якая павялічваецца
і ўсім лёгка візуалізаваць:
пасля маленькай хвалі пасля максімуму
будзе спад з амплітудай большай за прыбытковую хвалю
што азначае страты
маляваць шкада, але і без ілюстрацый усе зразумелі
нават у псеўдаграфіку . о 0 О ()
ніжэй . ніз () значыць страта
Часам у слотах бавлюся так, заходжу ў казіно і прымружыўшыся гляджу на лоты… І вось той, які са мной “пагаворыць”, туды і заглядаю. Роблю ад 5 да 15 спінаў і калі не даў шукаю іншы. Звычайна раблю тры такія спробы -;) т
Тут яшчэ адзін бок ёсць, пра які пакуль не казалі… Гуляць флэтам або па меры зліву павялічваць стаўку або нават гуляць у рываны рэжым (то павялічваючы, то памяншаючы стаўку). Раней круціў слоты флэтам, ну як у рулетцы, цяпер выкарыстоўваю рываны рэжым у слотах)
акрамя назіральнасці, патрэбны яшчэ правільны настрой. Многа раз бачу, як гульцы зліваюць баланс, проста ўпёршыся ў адзін слот. Трэба спрабаваць знайсці той слот, які дае, нават на апошніх капейках можна злавіць выйгрыш. Але ў цэлым, не выкарыстоўваючы дадатковыя перавагі, як удзел у турнірах, добрыя бонусныя ўмовы, складана быць пастаянна ў плюсе. Па гэтай прычыне ў многіх казіно пазбаўляюць усіх бонусаў, сумяшчаючы бонусы і ўдзел у турнірах можна заставацца ў плюсе, а такія гульцы казіно наф не патрэбны.
Хлопцы, а што такое гульня флэтам? Не вельмі разумею, імкнуўся разабрацца ў інтэрнэце. Я сам сяджу і каўруся, сярод знаёмых ёсць толькі адзін сябар, які беттынгам займаецца, а так я ў адзіноце гуляю).Няма аднадумцаў, так сказаць) 😞
Вядома, сістэма ў слотах ёсць. Пры гэтым яна працуе на 100%. Граеш у слоты і сістэматычна застаешся ў мінусе.
Гульня флэтам – гэта фіксаваная стаўка… Як у рулетцы, так і ў слотах прынцып флэта адзін і той жа. Гэта калі гулец паўтарае адну і тую ж стаўку бяз змен пасля кожнага спіна, зноў і зноў. Памятаю, адбіў бонус у профіце ў адным слоце, калі давалі бездеп на “біткі”. Тады гуляў па “мінімалке” вельмі доўга)