Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,551 Прагляд
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трошкі перафразую нашага класіка гумару…
Гуляць трэба гэтак жа, як і пІсаць, толькі калі ўжо не можаш цярпець…)
Заўважыў, што з “пяціхаткі” без асаблівых цяжкасцей зрабіў профіт х5, потым наскокамі да х10. Потым, як бы пачаўся напруж… Бывалі глыбокія прасідання ды і вялікіх выйгрышаў паменела)
Сістэма адна, “узяў карты – гуляй”… Калі “прэ” – працягвай. ну а калі “не прэ” заканчивай. Не чакай што масть зменіцца, можа быць занадта позна)… 😎
Калі табе павезла і ты зрабіў непаганы занос, не варта адразу ж занадта лезці наперад, можна “наробіць глупстваў”…) Лепш у гэтым казіно зрабіць “перадышку” на месяц або нават на два месяцы і толькі потым працягваць гуляць у гэтым казіно… Грошы цэлыя будуць 😎
ІТО можна і падсесці… Спачатку скакаў па слотах, потым знайшоў слот, які пачаў даваць…
І ў выніку з “пяціхаткі” падняўся да 10ооо, але рабіў паўзы, калі бачыў што пачынаецца зліўная гульня, а потым на наступны дзень або пазней, і працягваў гульню.
Увогуле ЧУЙКА вялікая сіла)
Бывает і такое, што бонусныя гульні ходзяць “парамі”…. Калі пасля адной бонуснай гульні праз 5-10 спінаў, калі ў працягу гэтых спінаў не было вялікага выйгрышу, то далей можна не працягваць, слот будзе высмоктваць грошы 😎
не факт – было раз што 3 бонускі запар выпадалі😎
Размова пра іншае… Вось нядаўна спачатку выпала адна бонуска. праз некалькі спінаў другая, а потым на другім спіне і трэцяя
Сістэмы не на плюс у грошах, а каб пагуляць даўжэй
50 спінаў – дало, можна яшчэ 25-50, не дало – іншы слот
Догон – 50 спінаў па мінімалцы, калі х20 наміналаў з’ела – павялічваем стаўку(спроба абмануць дысперсію) ,дало – працягваем па мінімалцы/мяняем слот
тожа было 100 спінаў – 3 бонускі ў невидимке і Legacy of Egypt – абодва разы першая х100+, астатнія ледзь-ледзь х10(
Мне здаецца так, у слоты як і ў любую іншую азартную гульню трэба гуляць, калі… Калі «гульня заходзіць» на тваю кішэню 🐽
…Але бывае і такое, калі ўвязваешся ў затяжную “зліўную” сесію і раптам лавіш ці буйны выйгрыш з звычайнай гульні або тоўстую бонуску на х>50, то… То наступныя пяць -10 спінаў робіш па павялічанай стаўцы і калі зноў тоўстая то на ўласны рызык яшчэ павялічваеш стаўку… Частенька такія выйгрышы ходзяць не толькі парамі але і тройкамі)😉
Супадзенні ў ігравых сесіях у аднолькавых слотах бываюць, аднак часцей заўважаў, што ўсё гэта толькі назіранні з разраду паранойі…
Мне зараз падабаюцца слоты ELK тут можна без бонуса больш выйграць чым у бонусе. Вось менавіта ў гэтага правайдара ў мяне атрымалася з балансу 280₽ у адным слоце iO гэтыя 280 руб ператварыць у больш чым 400к руб. Скажыце гэта немагчыма. Я б таксама сказаў, калі б гэта не са мной здарылася. Пачаў па стаўцы 10 р потым пачаў паднімаць. Бонус. Поймаў ён мне даў 2000₽ стаўка ўсё расла расла, па 100₽ бонус ужо мне 12к даў выйграць, нарваўся я на аддачу слота так званую. Стаўку падняў да 500₽ гэта ўжо без бонуса так ён мне даў ну тут радасці не было мяжы 200к як вы памятаеце баланс мой быў 280₽ якія я абмяняў на коінты )) ставлю на вывад 150к астатняе кручу яшчэ палову гадзіны і Слот па стаўцы 2к без бонуса дае амаль палмільёна рублёў
Ага пацвярджаю ўсё так і было. Па 10к мы ўсе атрымалі з гэтага заносу акрамя ката па сакрэце)
Згодная. Мне падабаюцца слоты сваёй каляровасцю.
Таму гуляю толькі ў яркія і добра прапрацаваныя слоты. Напрыклад, мне падабаецца класічны Book of Ra і Minotaurus
А вам? Можа ёсць іншыя, больш каляровыя?
Лічна мне больш падабаецца рулетка(эўрапейка амэрыканка) пажадана або з КЧ або з дылерам, покер не для мяне ён больш статычны… У мяне “канстытуцыя” іншая, у слоты канешне таксама паігрываю, але на кароткай часцей так сказаць “назацеп”… А мне больш падабаюцца тыя, дзе ёсць сюжэтная лінія… напрыклад AVALON II
Пачуў ад стрымероў, што на выйгрышны спін не ўплывае сам намінал стаўкі, але… Але мяне па гэтай прычыне адчуваюць смутныя сумненні, ці сапраўды гэта так?… І ўсё больш схільны да зусім іншага…)
Падтрымліваю меркаванне…
Можа быць і не заўсёды, але неаднаразова вось прама бачыў, як аўтамат чакае пэўную стаўку і, уключыўшы яе, падае бонус – гэта вось на гаминатарах было відавочна…
пакруціў дадзены слот на балансе было 1800р зрабіў 400 спінаў па 10р у выніку канчатковы баланс 1900)))
Заўважаў у слотах яшчэ пару “фокусаў”, калі слот увогуле не гуляе, але як толькі пераходзіш з “ручнога” на “аўта-рэжым” – пачынае ажываць. А калі павялічваць стаўку, то лепш праз адзін намінал) Але гэта не панацэя, бывае і круць-верць і верць-круць і ўсё “ў нікуды далёка”…
Ну не ведаю, каму як пашэнціць тут, колькі бы не заходзіў у гэты ELK, усе час жрэ.
… Sava593 хутчэй за ўсё “шчаслівейшы”… Яго проста “цягне” да слота, які на аддачы)
Book of Ra мне таксама вельмі падабаецца, праўда пакуль што не асабліва прыбытковы 🙄
У гэтым годзе ў яго ўвогуле гуляць нейкім чынам горш стала. У бонусах максімум па тры танныя сімвалы выпадае і ўсё на гэтым . Як бы аддачу выкруцілі на ім