Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,547 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, не выпадковасць. Хто шмат гуляе ў слоты, для тых гэта звычайная справа. Спачатку жрэ як не ў сябе, а потым на апошнім спіне, калі гульняру ўсёй нервам, прыходзіць шчаслівая выратаванне ў выглядзе бонускі і вяртання прайгранага, і лудаман атрымлівае кавалачак шчасця на пяць хвілін, да, цяпер ужо канчатковага зліву. Але эмоцыі ж засталіся і рукі самі цягнуцца зрабіць новы деп, каб выпрабаваць падобнае яшчэ раз. 😏
Канечне, давай, буду вельмі ўдзячны любой карыснай інфармацыі за чу́йку. Калі гэта магчыма – кінь у прыват, навошта махаць “чырвонай анучай” перад тымі, хто ў гэта не верыць.))
Спрачацца не буду, з апошняга спіна яшчэ не выйграваў. Але былі выпадкі, калі заставалася ад 5 да 10 ставак і заносіў адносна вялікі да Х50. Але потым, калі працягваў граць, то ўсё зжыраў слот. А што было рабіць – на выснову не паставіш, сума памежная, так і працягваў гуляць.)
Жыццё кожнага з нас – гэта бясконцы паток рашэнняў. Пастаянна даводзіцца выбіраць: у якое казіно гуляць, які слот абраць і г.д.
І тут я палягаю на сваю
чуйку
Хачу вам трохі расказаць і паказаць слот, які я для сябе адкрыў, і апошнім часам я ў ім пачаў даволі часта выйграваць![]()
![]()
Нарэшце знайшоў спасылку на кнігу па “гэтай справе”, лоў у прыват. Поспехаў!
Цяпер пачую ад вас, што слот – гэта гавно і ў такім духу. І я з вамі часткова згодзен! Так, у ім не ўлоўіш вялікіх множанняў, як у іншых. Але я для сябе знайшоў слот, у якім пры дэпазіце 1,5к – 3к лёгка, не прымушаючыся, атрымліваецца ў мяне прыўзняць ад х4 да х8, бывала х35 менавіта дэпазіту. А не стаўку х – я маю на ўвазе.
У мяне на “руле” больш х10 ад дэпазіту не атрымлівалася… На слотах да х4 ад дэпазу і то рабіў па пяць спінаў на кожным слоце і да пятага пачынаўся пад’ём, а бывала і ля ля ля)
Ну ў цябе гульня пад такія слоты ў асноўным і заточана, як я заўважыў: слоты з нізкімі каэфамі, але частымі выйгрышамі. Улічваючы нармальную стаўку і павелічэнні, дае нядрэнны вынік, і павелічэнне дэпазіту ў 35 раз – гэта ж увогуле добра. Трэба будзе як-небудзь таксама так паспрабаваць, а то я кручу слоты, якія плююцца раз у 5 гадоў, уласна таму і зліваюсь)))
Вось суть уся ў гэтым і ёсць. Тым больш я не кручу шмат спінаў. У гэтым слоце я зрабіў 12к спінаў за ўвесь час, гуляў у ім толькі ў ўваходным казіно.
на сённяшні дзень вось такая карціна – гэта сыграныя прыкладна за 4-5 месяцаў. Але гэты Слот можа заносіць невялікія, але ў тыдзень прыкладна тры разы стабільна. Па ім адразу бачу, гуляе ён у дадзены дзень ці не. Гэты слот лёгка прагназаваць.
Sava593 скажы пліз, а гэты слот “wins of fortune” якога правайдэра?
На 3 снежня было 9540 спінаў і выйгрыш складаў 1,053,989₽. Через 15дзён было 12065 спінаў і выйгрыш 1, 460,350 ₽ получаецца за 15 дзён 2525 спінаў зроблена і 400к гэта агульны выйгрыш слота а маёй гульні .
![]()
Гэта Квікспін
Сутнасць у тым, што па мінімальнай стаўцы 20₽ ён рэдка што дае. Як у яго не зайдзеш – кожны раз розныя стаўкі гуляюць у пэўны дзень, напрыклад стаўка 40₽ і 100₽. Па іншых не хоча гуляць. Праз пару дзён заходжу – гулялі стаўкі 60₽ 200₽ 400₽ 600₽, галоўнае знайсці стаўку дня. Але ёсць, як і паўсюль, дні, калі слот не гуляе. Але па-няму гэта відна адразу. І яшчэ ў гэтага слота выдача, як і ў многіх, ідзе адразу чарга з некалькіх заносаў. Потым галоўнае не заігравацца. Калі ўсе гэтыя тонкасці зразумееш, то слот можна хадзіць як на працу за зарплатай. ))?
Вельмі хочацца выказацца, але лепш памоўчу, лепш дома ў цяпле чым ісці куды пашлюць 😁
Заўтра працягну, калі камусьці будзе цікава )
пытанне: ты хочаш? здагаджуся – пакажы касу )))
Чытаеш як адкрытую кнігу 😁
Мне толькі гэта даступна, астатняе ўжо не паказвае, скрыны – парадак перамяшчаўся![]()
![]()
![]()
![]()
Гэта не ўсе – некалькі скрыншотаў перамешаліся гэта ж не так важна, высновы галоўнае, дэпы цікавяць
Калі шчыра, ты ж разумееш, што мне не важныя касы, выйграў і выйграў, малайчына, мяне ўвогуле мала цікавяць чужыя грошы. Адно магу сказаць, прыгажун, цягні больш і больш, часцей і часцей і мы будзем шчыра за цябе радавацца, прынамсі я дакладна, хто “за”, плюсуем пост).
І забей ужо на хейтэраў, будзь вышэй, не пасылай мяне болей у тэлеграме і на ютубе 😁
Я спадзяюся ты зразумеў, чаму ў мяне такая рэакцыя. Я гуляю на свае грошы і . Я не стример – пад маімі відэа няма спасылак, і ёсць такі, хто спрабуе цябе пад яб… што я рэкламую казіно і просяць касу. І ты туды ж вырашыў мяне патроліць на ютубе. Хоць я за дзень да гэтага ў тэлеграме паказаў яе на відэа. Я як на чырвонае пагунак бык. Заводжуся з паўабароту ад гэтага! І рэагую агрэсіўна на гэта – ты ўжо гэта адчуў на сабе!)))
а навошта заводзіццато? на тое і тролі ў сетцы і спадзяюцца, завесці і паглядзець на рэакцыю каб адчуць сябе больш разумнымі, ну ты зразумеў – лепшае гэта ігнараваць нядолюдзей
Я эмацыйны тып, як раззлаваюся з паў абароту, дык і адыходжу хутка )))