Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,553 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тое ж заўважыў, што трэба знайсці “стаўку дня”, па якой аўтамат “дае”… А то па іншых стаўках ён тупа “жруць грошы”….)
Мяне наведала “думка”, што гэтая “стаўка” магчыма ўзнікае з разліку па якой стаўцы большасць гульцоў злілася… І хто першым “поймаў” яе, той і на “кані”) Хаця магчымыя і іншыя варыянты….
Пакуль я не пачаў тут расказваць пра Слот, з якога атрымліваліся часта пасрэднія заносы. Кожны тыдзень
што-небудзь дык заносіў у яго. А цяпер такое адчуванне, што Слот пасля майго расказу падкарэкціравалі – ён увогуле не гуляе па адной стаўцы. азартплей супорт, я звяртаюся да вас, я ведаю, што вы тут бываеце, Слот відавочна для майго акаўнта паставілі мінімальную выдачу. Гэта вельмі заўважна. Я яго тры месяцы круціў, вывучыў яго. А цяпер проста заходжу перыядычна – проста зліў балансу ідзе )))
што да сістэм – ведаю дакладна: у ўладальнікаў ёсць сістэмы для выйграў, гэта круціць працэнцікі вяртання……..
Відаць, прыкметылі цябе і ўзялі на карандаш… У такія супадзенні я не веру і ўжо даўно) Вось і верь цяпер ліцэнзаваным казіно тыпу азартплэя…
А сістэма па ходу адна, калі “папёрла” то трэба даціскаць)
так лепш даціскаць пакуль на табе ёсць штанішкі) а калі іх не будзе ужо позна будзе рыпацца))))
Калі гульня ідзе, то можна і далей круціць… Толькі добра было б адразу вызначыцца (ну для сябе), якую суму можаш пакінуць, калі гульня пойдзе не зусім уверх)
Якое яно ліцэнзійнае .прастая паперка якая па сутнасці нічога Не значыць.
У азартплей даўно не заходзіў, памятаю, як да іх былі пытанні па рулетцы з КЧ…, былі разночытанні)
Згодзен, тое што ў іх ёсць гэта, як “панты для прыезджых”
Магчыма менеджэр папярэдзіў усю падтрымку: калі будзе гуляць Sava593 і выйграе, то ўвесь яго выйгрыш “вісяць” на чарговую ў той час службу падтрымкі. Таму яны і сачуюць за табой кругласутачна.
Мажліва і такі варыянт, чаму б і не… Усё ж гэта тыпу “АзартПлей”, яго якраз калісьці ўдалося ўлавіць даўно – і ў турнірах, і ў КЧ на рулетцы))) Апошні раз сам гуляў у іх гадоў два, можа крыху больш… Тады ўбачыў іх бакі ў міні-рулетцы, напісаў у саппорт, спачатку цягнулі час, а потым замоўчалі… У той рулетцы лічбаў на полі ад 0 да 9, а ў табло выскакаюць лічбы і 11, і 27, і нават 36. І з колерамі гэтых лікаў таксама былі праблемы)
Трохі статыстыкі па карце Сбера маёй .
А на Ківі навярна па больш будзе
У вялікага карабля – вялікае плаванне. Жадаю, каб ты пайшоў на “кругасветку”!
Sava, скажы па сваім досведзе, пліз, як выбіраеш слот для гульні? Ну ў тым сэнсе: выбіраеш адзін і “круціш” толькі яго ці… У мяне асабіста ўгадаць слот, які дае рэдка, атрымліваецца не з першага разу – у асноўным шукаю да пяці слотаў за адзін заход у казіно)
У слоты, у якія я гуляю, іх нямнога. У асноўным гуляю там, дзе не трэба круціць шмат спінаў, каб дачакацца бонуса, а гуляў я наогул ва ўсіх слотах, якія ёсць – проста былі такія моманты, калі я выйграў добрую суму, аднойчы гэта было 400к. Пры вывадзе сказалі пачакаць да раніцы. Я пайшоў і паіграў у многіх слотах і прыкладна разумею, чаго можна чакаць ад канкрэтнага слота. Проста нават калі захочаш даведацца, як і што слот можа сыграць у дэма‑рэжыме, гэтага не зразумеш – там, на мой погляд, усё роўна па-іншаму, ды і стаўкі іншыя, і смычок праплывае праверкі слота. Вось так я некалькі разоў выйгрышы пустыў на праверку многіх гульняў; для сябе пакінуў іх невялікімі – 10 слотаў. А сярод іх – туды, куды чуйка мне падкажа
Учора адпачывалі трохі з сябрамі. Пасля прыпадку выпітага стаў размова пра казіно: сябар сам з Масквы прыехаў раней, гуляў і ў наземныя аўтаматы, і ў казіно, а ў анлайн-казіно, акрамя, як аказалася, Азiно 777, нічога і не ведаў і не граў, толькі пару разоў, кажа, граў. І ён як абываталь, бачыўшы рэкламу паўсюль гэтага казіно і займаючыся сваім бізнэсам зусім у іншай сферы, разумее, колькі Азiно патраціла на рэкламу, імкнуўся мне давесці, што гэта солідная кантора, якая мае вялікія фінансы за плячами. І сапраўднае казіно. Так мы апынуліся ў мяне дома. Дзе я яму па палічках усё разклаў, паказаў форумы, што і дзе людзі пішуць пра гэтыя казіно. Карацей, адкрыў вочы. І ён кажа – давай тады паспрабую пагуляць у тых, дзе ты гуляеш! Зарэгістраваўся ён, назву казіно не называю, каб не казалі, што гэта рэклама. Упершы я сябе паспрабаваў у ролі настаўніка, дэпанаваў 800₽. Слот, канечне, нам не давялося выбіраць, бо за дэп далі 20 фры спінаў. Я толькі на хвіліну адцягнуўся на віскі – не зразумеў, як ён прапусціў бонус на першы дэп і ён застаўся неактываваны. З фры спінаў далі 1500) ₽ Слот быў Ружовыя Слоны )) там яшчэ трэба арэшкі лавіць для бонуса. Далей пачаў гуляць ён ужо так, як я яму казаў па стаўках: спачатку з неахвотай і страхам ён павялічваў стаўку, але калі нам на стаўцы 150 паставіла 5 арэшкаў, там можа максімум 6 паставіць, і фры спіны накруцілі больш за 70k. Вызнанню і шчасцю не было мяжы ў сябра. Першыя яго словы – адразу адчуваецца розніца: гульні не ламаюць, з лота не выкідвае, усё працуе без запінкі. ))) І як я разумею, такіх яшчэ, хто лічыць 777 за параднае казіно ((( вось што рэклама робіць.
Окі, зразумеў цябе… Значыць, ёсць слоты, якія “для мэблі” і сасуць, а ёсць тыя, што даюць выйграць – вось на іх і робіш свой упор -;)
Згодзен “казява 777” ужо дастае сваёй назойлівай рэкламай, даўно гуляў у казіно “777” малдаўскі варыянт. Там былі лайв гульні з дылерамі топлекс, ды і яшчэ самае галоўнае адначасова паказвалі рулетку дылера і рулетачны стол… Хто гуляў той зразумее пра што размова)
Тэма створана ў красавіку мінулага года. Каментароў = 570, а адказаў на зададзенае пытанне меркавана пяць:
1. ёсць
2. няма
3. не ведаю
4. дык, пайшлі вы ўсе на/ў (указаць кірунак)
5. а нам усё роўна
Замуціце галасаванне і высвятліце ўжо нарэшце 🤣
P.S. Гэта проста рацыяналізатарская прапанова, ніякім чынам не “пакушаючаяся” на свабоду далейшага (бясконцага) выказвання меркаванняў па дадзеным пытанні))
Адзін з варыянтаў – гэта сістэма з улікам недасканаласці правілаў, але такія сістэмы распаўсюджваюць дурні, бо, калі гуляюць адзінкі, то можна эксплуатаваць гадамі, але калі распаўсюдзіш па форумах і тысячы гульцоў рвануць аб’юзіць, то лавочку хутка прыкрыюць.
Тут людзі дзеляцца сваім досведам у выбары слота(часам іншай гульні, казіно). А таксама калі варта працягваць гульню або выходзіць з… Асабіста мне знаёмы толькі адзін адказ – гэта чу́йка гульца, хоць магчымыя і іншыя варыянты). А кропку ў выбары ставяць самі гульцы, могуць, вядома, і адміны. А што датычыцца “галасавалкі”, дык яе можна паставіць на… На любой галіне ці гульні і што гэта дасць, толькі спыненне зносін гульцоў і ўсё, Йо🐽
PS. Калі б былі аматары пакруціць педалі на роварах, дык аматары ўставіць палач у колы заўсёды знойдуцца)
Ды дзяліцеся на здароўе, я што, супраць. Ні ў якім разе. Тым больш напісаў пра гэта:
Дарэчы пра сістэму па слотах, паміж гульнямі трэба б рабіць паўзы хаця б тыдзень і тады пасля шэрагу мінусавых гульняў наступае даўно чаканы выйгрыш)