Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,545 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
шукай дзіркі, дзіркі ў праграме і тады будзе ўсё пучком.а дзіркі часцей знаходзяцца ў асноўным у скрыптухах……..
Ну гэта ты моцна сказаў пра дзіркі… Ведаю некалькі “дыр”, але і там ёсць нюансы.., галоўнае ў “просак” не патрапіць😎
У кожнай праграме ёсць дзіркі і гэта факт на 100% іншы раз для сябе самі праграмісты іх робяць,каб ім здымаць бабкі!!!!
Дзіркі Лёха ў попах 😁 і яшчэ ў некаторых месцах. А там могуць быць толькі багі.
як хочаш можаш называць іх дзіркамі або багамі або яшчэ як я проста ведаю шмат выпадкаў калі гульцы знаходзілі гэтыя дзіркі ў праграмах лічна здымалі ўсё што было можна ўключна да таго што гаспадарам казіно даводзілася прыбіраць апараты……
Выдаляць непасрэдна самі апараты як мінімум няразумна. Там усім кіруе ПЗ. І яно змяшчаецца на невялікім чыпе )
я табе кажу як было,а што глупа не глупа гэта ўжо ў іх спытай…….
Хлопцы, да пра што вы пішаце – ніякіх сістэм, чуек і ўсяго падобнага няма. Ёсць толькі Вашы мары пра буйны выйгрыш.
Дзякуй, што нам вочы адкрыў на гэта .))
Дзякуй, што нам вочы адкрыў на гэта .))
Ёсць😉 Ёсць і час калі гуляць і слот у якім трэба гуляць і чуйка якая падкажа зрабіць гэты выбар… Усё гэта ёсць, але не ўсім гэта дадзена…) І зразумець і скарыстацца…😎
А часам ёсць чуйка,што трэба гуляць,але пздзіш туды гуляць,а потым пішуць вось такая такая-та стаўка і такая-то такая гульня дала x500 па 45 стаўцы……..
Ну так трэба развіваць яе і рабіць хоць маленькія, але стаўкі… А то потым яна будзе проста маўчаць, з-за непатрэбнасці)))
Хаця б бы параілі як яе развіваць гэтую чуйку.. У мяне бывае, дамашнія збіраюцца кудысьці, а ў мяне душа не ляжыць туды хадзіць. Ну пайшлі, каб людзей не абразіць, а ў выніку згубіў свой час. Калі гэта чуйка, тады зразумела, але як яе развіваць для гульні не разумею.
Ніяк ) гэта ж не мышцы ў зале качаць
У мозгу таксама няма мышцаў, але яго развіваюць і дасягаюць поспехаў)
Ты ж разумееш нелепасць гэтага параўнання? я прывёў толькі прыклад таго, што ты сапраўды можаш “пракачать”, канечне і мозгі можаш, бо ведаеш як, а інтуіцыя/чуйка – рэч нявывучаная і няма “таблеткі”, якая дапамагае раскрываць гэтую здольнасць
Пакуль недарэчныя твае парады і выказванні. Калі гэта ўсё, што ў цябе ёсць сказаць па развіцці чуйкі, то пачуў цябе. Пакуль, пісьменнік.
Калі слот лагуе, не раю далей у яго гуляць і выпрабоўваць лёс, бо калі слот лагуе, у большасці выпадкаў гэтыя слоты проста зліваюць увесь баланс на рахунку……..нават бонусы практычна ўсе пустыя……..
Ужо некалькі разоў зліваўся на слотах, калі павышаў стаўку пасля таго, як барабаны доўга круціліся. Калі гэта і ёсць слот лагуе – то згодзен.
у мяне мамка ўчора гуляла ў маліне, там слоты лагалі ўсе, я ёй казаў не гуляй у нейкае гаўно, а яна ўсё роўна хоць на 1к сыграла і ў выніку ўсе бонусы былі пустыя – такое ўражанне, што проста накруцілі гульні і ўсё……
Развіваць можна ўсё і “чуйку” таксама. Вядома, у адных “гэта” ўжо ёсць і ім лягчэй, а іншым трэба прыкладаць болей высілкаў і цярпення. Асабіста мне па душы рабіць гэта, гуляючы ў рулетку або Сік Бо ці нават у слоты… Там, дзе ёсць магчымасць прымаць актыўны ўдзел у павелічэнні выйгрышу (кропка пераруху, напрыклад, як у слоце “ХеллБой”, калі выпала бонусная гульня – там чатыры ўзроўні)
Вось літаральна толькі што выпала бонусная гульня ў ХеллБой-е (“тры рукі”). А далей гэта ўжо чыста на інтуіцыі або “чуйцы”, галоўнае трэніравацца кожны дзень і намаганні будуць узнагароджаны.
Менавіта таму пакуль іграю па малых стаўках, час ад часу павышаю і рызыкую…) Стаіць задача прачнуцца раніцай і зрабіць тры спіны ў рулетку… і каб зняць выйгрыш і ў першым, і ў другім, і ў трэцім раўндзе… Вось тады і можна будзе павышаць стаўкі, гуляючы па 10$ у дзень,…)
Даўно чытаў адзін то ці аповяд, то ці кнігу ў электронным выглядзе – мастацкая, але напісаная змястоўна і чытаецца на адным дыханні. Там аднаму вясёлому гультайу спадалася сшытак.., «па якой» ён дасягнуў узроўню топавага гульца. Шкада, не памятаю назвы, калі зацікавіць – буду шукаць) Можа апынуцца карыснай, чытаецца на адным дыханні.😉
Ну не ведаю: заўважыў у NetEnt, калі адразу малюе скатэр, то хутчэй за ўсё хутка будзе бонус. А яшчэ я некалькі разоў лавіў крышталі на апошнім спіне – выпадковасць, скажаце вы, магчыма.