Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,543 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Плэйбой вельмі ( не ведаю як правільна выказацца ) прадказальны ў плане таго, што ў яго, як і ў любога слота на мой погляд, тры стадыі – ён альбо не гуляе зусім: бонус можна недэлямі і месяцамі не бачыць, альбо ён з цяжкасцю, неахвотна дае бонус, але вельмі рэдка, я сыходжу – не гуляю, а калі зайшоў і адчуваеш і бачыш, што слот на аддачы, вось тады спрабаваў вышэйпамянутае пра падняцце наміналу манеты кожны раз пасля бонусу )) і такое ў мяне атрымалася тройчы пакуль на працягу пару месяцаў )))
Не, ніякай сістэмы няма, калі слот падабаецца, ну тыпа прыемна клікаць – то гуляць варта Перамога гэта справа выпадку, але такое здараецца і гэта радуе. А спадзявацца на сістэму не варта, яе проста няма Гуляйце ў задавальненне.. А выйгрыш гэта вам бонус будзе..
я згодзен сістэмы няма. але ёсць моманты ў гульні, на якія трэба звяртаць увагу. і яны ёсць – гэтыя моманты, пры выкананні якіх верагоднасць заносу павялічваецца ў разы. таму ў мяне для цябе жывой прыклад і мае выйгрышы. я гуляю прыкладна па пэўных стаўках і пры пэўным дэпазіце. і яшчэ шмат-мноства розных дробязяў я выконваю пры кожнай маёй гульнявой сесіі. у сукупнасці гэта атрымліваецца стыль гульні або мая асабістая стратэгія. вось пра што ідзе гаворка.
на яе ніхто не спадзяецца. але давай слова стратэгія заменім на стыль гульні . стыль гульні ты згодны што ёсць ?
Як на мой погляд, справа не ў тым, як назваць… Кожны гулец выкарыстоўвае свае, зразумелыя толькі яму, часам інтуітыўныя моманты сваёй гульні, якія на працягу некалькіх гадоў часта прыносілі яму плюсавую гульню…
PS. Што добра было б гуляць у радасць або з задавальненнем, дык тут ніхто і не спрачаецца… Вось толькі не ў ўсіх гэта ўдаецца.., без рэальнага выйгрышу)
аўто гульня 100 раз. лічу колькі аддала ў %. Калі папярэднія сто спінаў аддавалі менш за 50-60% то павялічваю стаўку ў 2-3 разы.
Калі ад 5 да 15 спінаў слот ніКуя не дае, то змяняю слот… І калі дзе-небудзь на чацвёртым слоце, па гэтай схеме, калі не бачу плюсавай гульні то на сЕня як кажуць “Ізя ўсё”). А калі з’яўляецца “аромат” плюсавай гульні, то магу нават і стаўку павялічыць.., пасля выйгрышнага спіна. 😎
Карысная тэма, даўно сюды не заглядаў. Бачу шмат карысных парад, давайце яшчэ)))
Калі ўжо сапраўды карысная тэма, то і плюсану каму-небудзь, а то… словы словы і… 😎
таксама чакаю )) а то выходзіць, што гэта ўсё толькі ў мяне і грае. але і тут ёсць разумны адказ )))
Разумны адказ адзін і многім вядомы… ты фартовы і гэтым усё сказана)))
Так спадзяюся, што людзі падцягнуцца – перабудова гульнявога мозгу справа не хуткая… Але тое, што пасля выйгрышу добра б павялічыць стаўку на 5 спінаў, я гэта ўжо ўкурыў. Тут ці ці… калі пайшоў сліў, то спыняй гульню, а калі наадварот, то паехалі катацца далей)
Ціхо тут стала . Невялічкую сваю гісторыю пакажу ківі . дыстанцыя прыводзіць у мінус . Але не ўсіх )). ////////////////////////////////////////////////////// 2014 год снежань гуляю вулканы і падобнае , гуляю джой казіно
2015 года снежань гуляю ў PokerStarts працягваю упарта гуляць у адным з вулканаў . І казіно х
2016год снежань з вулканамі пакончана , гуляю ў замежных казіно і працягваю гуляць у ікс, джой. І спрабую многія іншыя казіно .
2017год снежань атрымліваю астаткі выйгрышу, які быў раней, таксама гуляю ў ікс, slot v , у іх таксама заносы асабліва ікс мяне радаваў не такімі вялікімі але частымі заносамі ў межах 300К руб . Таксама гуляю ў замежных казіно і ва ўсіх новых казіно . )))
гэта я ўзяў па адным месяцы ў кожным годзе . Дрэнна што ківі не дае статыстыку напрыклад за адзін пэўны год .))) але і пакуль за кастрычнік гэтага года 2018![]()
Ці ? Я думаю як-небудзь можна зрабіць. Можа хто падкажа ? Сам спрабаваў толькі што, паказвае толькі плацяжы ў выглядзе гісторыі..
я ў мабільнай версіі спрабаваў з кампутара можа як-небудзь можна больш паглядзець )))
За 2011 год змог гісторыю знайсці![]()
я навічок у гэтай справе, але скажу так…асабіста я ў дадзены момант прыйшоў менавіта да такога прынцыпу (ну або стылю гульні – як каму падабаецца)
Вопыту ў мяне мала: спрабаваў адыграць 6 бонусных прапаноў (давалі фрыспіны), з іх два бонусы былі паспяхова адыграны
Дакуль не позна кінуў бы ты гэтую справу – гуляць у казіно . У многіх хто нядаўна далучыўся да нас усё пачынаецца з падарункаў ад казіно відэ фры спінав . А далей потым пачнеш рабіць дэпазіты і гэта ні да чаго добрага цябе не прывядзе . Дакуль не позна адумайся і не гуляй . 98% гульцоў гуляюць у мінус адмовіцца ад гульні ўжо не могуць!
я гэта выдатна разумею…я нават задавальнення не атрымліваю, бо разумею, што гульня ў казіно практычна не залежыць ад чалавека і ад яго навыкаў…мне падабаецца покер, там ад твайго рашэння шмат што залежыць (ну і ад карт, канечне), але я нават туды не дэпаю..так фрыкі катаю часам…
дзякуй за параду…усё коратка і ясна!
ты ўжо наш . то бок адзін з нас ))
З гульнёй на слотах пакуль не вельмі, плейбой пакуль не дае) Але затое трохі, але ўсім плюсаў налепіў))
Не зацыкльвайся на Плэйбой-е, паспрабуй іншыя, магчыма сустрэнеш і “свой слот”, які дасць – то дасць)
няма ніякай сістэмы, аўтамат накашляўся дасць пару рублёў, пусты – ты хоць лопні, нічарта не выйграеш, пра скрыпты маўчу зусім,)))))) карочэ ў ліцухах на фарт у скрыптах ад настрою адміна
Так мы тут за гэта і гаворым… Вось для гэтага і патрэбная развітая чуйка, каб аддзяліць калі і ў якім слоце гуляць…)
найлепшы варыянт з сістэм гульняў у слоты- гэта знайсці ў праграмным забеспячэнні дзірку і праз яе пратасківаць бабкі, напэўна гэта найлепшы варыянт з тых, што я ведаю……..