Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,542 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я гэта разумею, што зачытзіцца. і ў рай мне дарога зачыненая. Не толькі з-за казіно ))) але каб я быў спакойны, я знайшоў выхад з гэтага. Дапамагаю таму, каму дапамога патрэбней. Аб гэтым канечне ўслых не гавораць. Але, многія толькі кажуць, што гэта робяць, а самі гэтага не робяць.
плей бой . не спрабуй пакуль больш нічога з таго, што я расказваў. (каб пазбегнуць зліву грошай) пазней, калі атрымаецца запісаць відэа гэтага пакажу і разам абмяркуем. (я не ўсё ўлічыў )
Якая шчырая тэма атрымалася, столькі новага для сябе даведаўся. sava593 дзякуй, удачы табе🙂
я косць у горле ў афіліятаў за свае адкрыцці
Усё віна маці з бацькам, яны вылепілі “шчаслівага”🙃А тут яшчэ і гэта… Гэта майстэрства, а яго як вядома “не …” нікуды не дзецца… Гэта твая “ігрокавая карма”, калі табе гэта па душы, няхай так і будзе🐽)
Нуу, ты гэта “загнуў” кАнешна..) гэтаВо ніхто пры жыцці не ведае, а як толькі “там” будуць зачытваць твае добрыя і розныя справы і куды чаша пераважыць вось тады і будзе яснасць. Тым больш з тваім ужо фартам…)
PS. Тут мне ўспомнілася адна вясёлая прытча… Жыў, значыць, яўрэй доўга жыў і ўсё па законе… Праўдзівец быў… А калі “прадставіўся”, тут загваздка выйшла… Яго ў рай не пускаюць… Ён узмаліўся, мовіць, як так, я ж усю жыццё пражыў строга прытрымліваўся закона і… І ні разу не сагрэшыў… Але тут раздвінуліся небасы і Голас яму глаголіць, мовіць, паколькі ты пражыў.., уж лепш было б разок сагрэшыць)
Стратэгіі ёсць, выйгрышных стратэгій няма. Усё ілюзія.
Казіно толькі рады, што вы гуляеце ў іх па сваіх стратэгіях і праёбываеце бабкі.
Думаеце дарма напісана ў правілах пра стратэгіі? Гэта ўсё ілюзія, якая ствараецца толькі і ДЛЯ таго, каб вы думалі, што стратэгіі існуюць і шукалі іх. А калі вам здасца, што вы іх знайшлі – праёбывалі бабкі.
Робіць дэпазіт у 5-10 к рублёў і ебашыць па стаўках у 500-1000 рублёў за спін, на АВОСЬ, – гэта не стратэгія, а долпаёпізм. Тут як пашанцуе.
Я раней часта рабіў невялікія дэпазіты ў 100-300 грн і часта выйграваў, і гэтак жа часта прайграваў. Тут як па шанцу.
Не заганяйце сябе ў пастку, не верце расказам людзей, што вось так і так можна і яшчэ так.
Гэта ўсяго толькі фарт.
Ты, хто думае, што ВЫЙГРЫШНЫЯ стратэгіі ў СЛОТАХ ІСНУЮЦЬ (імэнна выйгрыш, а не ўвесь час спыніцца і сваліцца) – той пагразне ў гэтым лайне цалкам. І выратоўвае яго толькі ўсведамленне сваёй тупасці. А калі не ўсвядоміць, у канчатковым выніку праёбее на сваіх стратэгіях апошнія трусы, калі, канечне, поўны долпаёп. Або так і будзе да канца жыцця ўпэўнены ў тым, што ён гуляе па выйгрышнай стратэгіі, не звяртаючы ўвагі на факты.
Куча артыкулаў напісана, дзе тлумачыцца, чаму няма стратэгій і чаму на пастаяннай аснове нельга выйграваць.
Вы верыце ў тое, што ўрад надругваецца над намі, крадзе ў нас бабкі, купляючы вілы і г.д., але не верыце ФАКТАМ.
Падобныя веткі на форуме я б у свой час да куюм зачыніў, каб яшчэ больш не пагоршыць сітуацыю з ранімыя форумчанамі. Бо некаторым можна ўнушыць, што ГУВНО – гэта шакалад. І яны будуць верыць у гэта нягледзячы на ўсё.
Зразумеў, чакаю, калі “таможня” дасць дазвол…
Ужо сам вырашыў зрабіць у гульні “прыпынак”, а то ўключаўся то руль, то баккара, то слоты… І як на зло ўсе час упіраўся ў “потолак”, увогуле ледзь-ледзь выкруціўся)
Хлопцы, выдатна! Я плейбой таксама паспрабую, але я яго не сустракаю! Для мяне таксама адкрыццё, што калі нехта выйграў, дык там можна і мне лавіць! Сава, ты проста скарбніца мудрасці і інтуіцыі! Дарэчы, мая маці кажа, калі ў чалавека няма чуткі, лепш увогуле ніякае справы не пачынаць, скончыцца яна дрэнна! Вось. Так што наш Сава, моцна пацалаваны)) І няхай! У любой справе трэба быць прыкметлівым, усё заўважаць, трымаць нос па ветры. Я вось зараз, нешта ўся ў справах, але як вызвалюся, абавязкова ўлезу ў казяву, і буду спрабаваць Савіну сістэму, як я яе разумею!)
Мне анекдот на гэтую тэму ўспомніўся.
Жыў Мойша праўдзівай жыццёй, усё выконваў, шабат і г.д. Але бац, і ўлюбіўся ў Сару! А ў Сары грудзі – ваў, ножкі – ваў, фігура вытончаная! Ён усё забыў і да яе сватвацца.
— Паглядзі на сябе, ходзіш у чорным, гэтыя дзіўныя пеісы. Ты мне будзеш мой выгляд псціць, калі побач будзеш ісці! – сказала яму Сара.
Мойша пабег, пагаліўся, пастрыгся, модна апрануўся, раскошны атласны пінжак купіў. З кветкамі зноў бяжыць да Сары сватвацца. А тут бац, пераходзіць дарогу і яго збівае машына, прама пры дзвярах Сары.
На тым свеце, Мойша крычыць!
— Божа! Як ты мог, я ж так усё выконваў, служыў табе, маліўся! За ШТО?
Бог прымыргаўся
— Мойша, гэта ты? Не пазнаў!!!
Доўгі, але мне вельмі падабаецца.
А з гэтым ніхто і не спрачаецца – у слоты не пажывеш, быць стратэгіі тут не пра стратэгію. Невусцям ты прачытаў: тут мы расказваем, у каго як было ў пэўныя гульнявыя сесіі і на што трэба звяртаць увагу, што можа дапамагчы, якія дробязі на першы погляд. Прыклад прывяду. Сеў гуляць – у многіх казіно ёсць табліца імгненных выйгрышаў і калі там хтосьці выйграў у гэты момант
sava593 164,850₽ – па-тваімy на гэта не трэба звяртаць увагу і сядаць другому гульцу і круціць той жа слот? І такіх дробязяў, пра якія мы тут расказваем адзін аднаму, масса. Ці ты проста вырашыў уставіць свае пяць капеек у гэту тэму… Тут ніхто нікога не прымушае і не заставляе гуляць менавіта так, як хто-небудзь з нас напісаў у тэме. Так і не атрымаецца – у слотах няма ні адной паўтаральнай гульнявой сесіі, і гэта ўсе ведаюць. Нельга паўтарыць кожны крок і прыйсці да таго ж выніку, хай ён будзе станоўчы ці адмоўны. ІГРАВОЙ СІСТЭМЫ НЕ ІСНУЕ!
Згодзен, што няма 100% прыбытковай “сі-сі”, але ёсць нюансы, якія дазваляюць у пэўных умовах гуляць у плюс) Жыццё ўвогуле не лінейная “рэч”, а што ўжо казаць пра гульню))
А мы тут, між іншым, гаворым пра ўважлівасць і чуйку. Гэта і ёсць стратэгія. Быць уважлівым. А потым, чаму б не паспрабаваць пагуляць, так можна сказаць, аб вельмі шматчым, што ты абагачаеш кагосьці! Напрыклад у краме.
Мы ж гуляем і для сябе. Мне падабаецца сядзець і карпець за рулеткай, потым уважліва круціць барабаны слотаў. І потым, я не ў прайгрышы. Я так не выйграю, як Сава, але і не ў прайгрышы. Стаўкі ж ты сам выбіраеш. Хтосьці ставіць максімум, я, напрыклад, мінімум. І вельмі, вельмі цікава лавіць гэтыя незвычайныя рэчы і выкарыстоўваць іх у гульні. То барабан пачынае не так круціцца, то пасля пэўнай камбінацыі выпадае тое, што табе трэба. То, змяніўшы стаўкі і колькасць ліній, пачынае рэзка сыпацца. і г.д. Гэта цікава! І дзякуй Саве, шмат падказвае. Я цяпер і стаўкі паднімаю смялей! І не ў страту для сябе!
…Вельмі рады, што ёсць пазітыўныя людзі (досведныя гульцы), якія ў стане хоць што-небудзь падказаць “што-небуднае путнае” па гульні… Будзь то слоты, рулетка або якая-небудзь іншая гульня. Як жа хочацца бачыць такіх людзей больш і мець з імі зносіны падчас гульні… А то часта сустракаюцца “іншыя”…, якія нават не ў стане парадавацца за таварышаў па цэху, не кажучы ўжо пра іншае…😎
Дакладна! Гэта вельмі важна, што ёсць хто можа падзяліцца і не ЖАЛЕЕ дзяліцца! Шмат хто баіцца ўвогуле што-небудзь сказаць. Жаднасць душыць, як жаба. thee4, Ты цалкам правы, не ўсе могуць парадавацца за іншага. Я вельмі рады бачыць твае скрыны і жадаю ўдачы! Я ўражаны, як класна Сава адчувае слоты, вельмі стараюся пераняць вашыя ўменні. І гэтым так моцны гэты форум, вопытнымі гульцамі! А мы тут, каб навучыцца, і калі атрымліваецца таксама чымсьці быць карыснымі іншым форумчанам, !
У мяне было пару момантаў у жыцці, пасля якіх прыйшло разуменне, што сябры не толькі тыя, хто прыходзіць у цяжкую хвіліну… Але і тыя, хто можа шчыра парадавацца тваім перамогам – гэтых будзе яшчэ менш😉
Я зразумеў, пра што ты кажаш! Гэта ў яблычак. Часта, калі табе дрэнна, у цябе больш сяброў, чым калі ты падымаешся вышэй! 😁
Зауважыў, што калі быў выйгрыш у слотах прыблізна Х>100, то падобны выйгрыш звычайна адбываецца не раней чым праз 100 і болей спінаў… 😎
Тут рашіў праверыць адну тэму па слоты… Пра магчымасць паўторнага выйгрышу на працягу 10 спінаў пасля бонускі… Ну вось у шасці першых бонусак паўторныя вялікія выйгрышы былі або пасля 100 спінаў і больш і толькі на сёмы і восьмы атрымалася трохі падняцца.)
Першых шэсць скрінаў прыводзіць не бачу сэнсу, а вось сёмы і восьмы – усё ж так…
Там выніковы “сёмы” бонусны са часам 3:35, а пачатковы “восьмы” 3:36, магчыма супадзенне… Паглядзім…)
Я правільна зразумеў гэта пра 3:35 а пачатак восьмага бонуса 3:36 гэта пра тое што пра плэйбоя размаўлялі ?)
Ну так, ты ўсё правільна зразумеў… Проста шукаў слот, які грае, “PlayBoy” не граў, на той момант- толькі сасаў. А вось гэты “The Finer Reels of Life” заіграў. 3:35 гэта канец сёмага бонуса, а 3:36 пачатак восьмага)
Дзевятая бонуска бліснула толькі на 40 спіне, добра хоць стаўку панізіў.., а то выйгрыш быў усяго каля 30% ад стаўкі.
Не дае пасля бонуса 5-максімум 10 спінаў на павышанай стаўцы на адно значэнне ад папярэдняга бонуса, не варта далей круціць яго на гэтай стаўцы. Чарада бонусных гульняў атрымалася толькі ў Playboy, у мяне гэта было заўважана. У іншых слотах не спрабаваў, але я не кожную бонусную спрабаваў так гуляць
Разумею-разумею… Хацеў праверыць для чысціні эксперыменту і іншыя слоты, таму так доўга і круціў…