Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 24 April 2018 ад | 729 Адказаў | 43,539 Праглядаў | 9 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

А пакуль гэты Плэйбой, які люблю, павярнуўся да мяне іншым месцам… Трэба будзе Фортуну пагладзіць па яе нежнаму месцу… Ну каб больш згаворлівей была) 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017
thee4, 11 October 2018
Мне ўжо стала цікава, як толькі праверу трэба будзе адпісацца… за  Плэйбой)

О, давай, thee4, паспрабуй, гэта цудоўна! Трэба таксама знайсці плэйбоя гэтага , паглядзець уважліва што гэта!

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
MilenaWow, 11 October 2018
              О давай, thee4, паспрабуй, гэта крута! Трэба таксама знайсці плэйбоя гэтага, уважліва паглядзець, што гэта!

Да пакуль за некалькі дэпазітаў ён ні х** не дае… толькі сасе грошы.., як вадзяны помпа… Але як кажуць, калі “я што вырашыў, то вып’ю – гэта абавязкова”)))  Ну Апока, відаць, трэба рабіць прывал,  позняя гульня… 😎

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

@Sava593, фішка не пацвердзілася… Хоць і падняўся трохі… Зроблена было каля 900 спінаў са стаўкамі ад 30 кап да 150)

Гэта быў самы лепшы вынік пасля бонускі, іто на 13-м спіне)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

У самым пачатку таксама тэма не сыграла, хоць і застаўся як бы пры сваіх… Першапачаткова стаўка 30 коп і на 100 спіне першая бонуска з выйгрышам 20р…)

Праз 20 спінаў, ПлейБой пару разоў даў выйгрыш па 4р… )

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
Tigran, 10 October 2018
  7 гадзін таму, thee4 сказаў: У самым пачатку таксама тэма не выйшла, хоць і застаўся як бы пры сваіх… Ізначальна стаўка 30 кап і на 100 спіне першы бонус з выйгрышам 20 р…) Праз 20 спінаў, ПлейБой пару раз даў выйгрыш па 4 р… )   Зразумеў, запішу відэа тады сам, думаю, [...]
+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 12 October 2018

Не, не ў ГФ, а ў БК “Леон”, там на скрыне ёсць спасылка. Зрабіў каля 600 спінаў – тэма на паўторах не гуляла да…. Толькі пасля 20‑га спіна і тое “тлустых выйгрышаў” не ўбачыў, спадзяюся пакуль. Але тое, што казаў, – усё зразумеў, буду прымяняць. 🙃 Але Масква не адразу будавалася…)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
thee4, 13 October 2018
Не, не ў ГФ, а ў БК “Леон”, там на скрыне ёсць спасылка. Зрабіў каля 600 спінаў, тэма на паўторах не гуляла да…. Толькі пасля 20-га спіна і то “тлустых выйгрышаў” не ўбачыў, спадзяюся пакуль. Але тое, што казаў – усё зразумеў, буду прымяраць. 🙃 Але, Масква не адразу будавалася…)

Я не сцвярджаю, што гэта кожную бонуску, але за 2 месяцы 3 разы ў мяне атрымалася прыкладна тое, што я апісваў, можа што-небудзь я прапусціў. Я гуляю нямнога ў Playboy, улічваючы, як я казаў, у адным казіно 4к спінаў за два гады. А ў другім не магу сказаць, бо няма статыстыкі ў гэтага казіно па спінах ((. Буду сам спрабаваць яшчэ, але я зноў жа па чуйцы гэта рабіў, не кожны бонус гэта спрабаваў.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 829
Публікацыі
59 163
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Sava593, 13 October 2018
Я не сцвярджаю, што гэта кожную бонуску, але за 2 месяцы з раза ў мяне атрымалася прыкладна тое, што я апісаў – можа што‑то я прапусціў. Я граю нязначна ў плейбой, улічваючы, я ж казаў, у адным казіно 4k спінаў за два гады. А ў другім сказаць не магу, бо няма статыстыкі ў гэтага казіно па спін [...]

а ў Іммортал?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 13 October 2018
Я не сцвярджаю што гэта кожную бонуску але за 2месяца з раза ў мяне атрымалася прыкладна тое што я апісваў можа нешта я прапусціў . Я гуляю не шмат у плейбой умаўляючы я ж казаў у адным казіно 4к спінаў за два гады . А ў другім не магу сказаць так як няма статыстыкі ў гэтага казіно па спінах ( [...]

Я табе вельмі ўдзячны, што кажаш пра выйгрышы, часам дзелішся сваім досведам…🙃 Ну а то што па чуйцы..,  гэта і зразумела. Проста апісаў свой ігравы досвед за час у кастрычніку па ПлейБою і ўсё… Асабіста я без прэтэнзій гэта гульня…)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Хацелася сказаць за слот “ПлейБой” – гэта адзін з нямногіх слотаў, які добра трымае профіт, ну а тое, што не заўсёды ёсць буйныя выйгрышы, – гэта таксама зразумела. Але для тых, хто бярэ бонусы і будзе адыгрываць іх у “ПлейБой”, ён падыходзіць даволі. Трэба толькі правільна “ігрыцца са стаўкамі”)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

А калі працягнуць аналіз гэтага слота па бонусных гульнях, то паміж папярэдняй бонускай і апошняй прайшло 400 спінаў, і апошняя дазволіла падняцца) Скрыны ніжэй

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015
thee4, 14 October 2018
Хацелася сказаць пра слот “Плэйбой” гэта адзін з нямногіх слотаў які добра трымае профіт, ну а тое, што не заўсёды ёсць буйныя выйгрышы гэта таксама зразумела. Але для тых хто бярэ бонусы, і будзе адыгрываць яго ў “Плэйбой” ён падыходзіць цалкам. Трэба толькі правільна “гуляцца са стаўкамі”

Буквальна тыдзень таму браў бонус у нядрэнным казіно, але Плэйбоя там не ўбачыў. Хаця Microgaming там быў прадстаўлены. Бачыў па скрыншотах што людзі, гулялі ў слоты ад Эндорфіна, але тых слотаў у якіх гульцы рабілі добрыя заносы ужо таксама не было. Гуляў куды ткнуў пальцам.)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
RnR, 15 October 2018
Буквальна тыдзень таму ўзяў бонус у нядрэнным казіно, але Плейбоя там не ўбачыў. Хаця Microgaming там быў прадстаўлены. Бачыў па скрыншотах, што людзі, гралі ў слоты ад Эндорфіны, але тых слотаў, у якіх гульцы рабілі добрыя заносы, ужо таксама не было. Граў куды тыкаў пальцам.)

і такое бывае, некаторыя адміны казіно ведаюць, якія слоты больш шчодрыя на аддачу і пазбаўляюць нас, гульцоў, магчымасці адыгрываць бонус менавіта ў гэтых слотах)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
thee4, 15 October 2018
і такое бывае, некаторыя адміністратары казіно ведаюць, якія слоты больш шчодрыя на аддачу і пазбаўляюць нас, гульцоў, магчымасці адаігрываць бонус менавіта ў гэтых слотах)

Маленькая падказачка: я перад тым як гуляць, напрыклад цяпер збіраюся, заходжу, гляджу заўсёды, якія слоты сёння хто што выйграў і за ўчара таксама гляджу

не ва ўсіх казіно такая магчымасць ёсць паглядзець, але так хаця б ёсць карціна, які слот сёння ўжо сыграў і не варта там спрабаваць шчасця.

гэтай статыстыцы можна давяраць, таксама можна глядзець імгненныя занасы – таксама ва многіх казіно ёсць гэтая функцыя. Теж дапамагае ў выбары слота, але па ёй я звяртаю ўвагу на тых гульцоў, хто ў табліцы зʼяўляецца некалькі разоў і заўсёды адным і тым жа слотам – чалавек гуляе перыядычна, у табліцы выйгрышоў зʼяўляецца. Значыць можна паспрабаваць таксама сыграць у гэты слот, бо гульца з табліцы не выйшаў пасля заносу, а круціць далей, корміць слот – можна паспрабаваць сыграць, ёсць шанец, што ў прамежках паміж яго заносамі нейкія частковыя выйграшы атрымаеш, але гэта трэба, каб той гулец играў па добрай стаўцы. Ну яны відаць адразу) каша атрымалася, але, напэўна, зразумелі, пра што я. На гэта многія гульцы не звяртаюць увагі, а казіно тым самым нам дае падказку. ))) вось гулец jerry90 гуляе – адразу відаць па вялікіх стаўках, ён часта ў гэтай табліцы імгненных выйгрышаў за сёння зʼявіўся, гуляючы ў адзін слот. Значыць спрабуем таксама на яго сыграць.

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 17 October 2018
Невялікая падказачка я перад тым як гуляць, напрыклад зараз збіраюся захожу гляджу заўсёды якія слоты сёньня хто што выйграў і за ўчора таксама гляджу не ва ўсіх казіно гэта магчымасьць ёсць паглядзець але так хаця б ёсьць карціна які слот сёньня ўжо сыграў і не варта там спрабаваць шчасьце .

Дзякуй зразумеў цябе , буду ўлічваць у гульні абавязкова… ) Нюансы ў нашай справе гэта самае галоўнае…

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
thee4, 15 October 2018
і такое бывае, некаторыя адміністратары казіно ведаюць, якія слоты больш шчодрыя на аддачу і пазбаўляюць нас, гульцоў, магчымасці адыграць бонус менавіта ў гэтых слотах)

Маленькая падказачка: перад тым як гуляць, напрыклад, цяпер збіраюся – заходжу, гляджу заўсёды, якія слоты сёння хто што выйграў, і за ўчора таксама гляджу.

Не ва ўсіх казіно ёсць такая магчымасць паглядзець, але так хоць ёсць карціна, які слот сёння ўжо сыграў і не варта там спрабаваць шчасця.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

Вось наглядны прыклад таго, пра што пісаў вышэй. Заходзім – бачым, што ў гэты слот дае выйграць: гулец выйграў раз, выйграў два, не спыніўся – трэці і чацвёрты выйгрышы, значыць гулец не можа спыніцца. Граем у яго і па тым, што ён павінен сыграць – слоты так устроены: аднаго забірае, частку пакідае сабе, кімсьці дае. І гэта буду я. Дэпазіт памножыў у чатыры разы. Я не кажу, што гэта 100% працуе. Але самі бачыце, не аднойчы такое практыкаваў. Але тут зноў усё ад стаўкі залежыць, я так думаю, можа і памыляюся.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 449
Публікацыі
24 585
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Sava593, 17 October 2018
Вось наглядны прыклад пра тое, пра што пісаў вышэй. Заходзім – бачым, што гэты слот дазваляе выйграваць, гульцоў выйграў раз, выйграў два, не спыніўся трэці і чацвёрты выйгрышы значыць гулец не можа спыніцца. Граем у яго і па таму што павінен сыграць – слоты так влаштаваны: з аднаго забірае ча [...]

Ну ёсць такая тэорыя. Прыйшла яна з зямлі. Там гэта сапраўды было так. Глядзелі, калі гулец корміць адзін аўтамат і калі ў яго заканчваецца бабло і ён сыходзіць, садзіліся за яго і, як правіла, забіралі пасаджанае ім туды. Не ўпэўнены, што ў анлайне так жа працуе. Але хз.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

Гэта не тэорыя і я не тэарэтык. Я практык, шмат не магу выказаць правільна словамі, каб было іншым гульцам зразумела. Але калі ўжо ў мяне так атрымалася адзін раз, потым два і тры. На пэўнай дыстанцыі. Я не кажу, што кожны дзень я так раблю, але паспрабаваўшы аднойчы, потым праз нейкі час яшчэ разок – гэта можа быць тыдзень-месяц. Значыць ёсць нешта ў гэтым. )))

Я не ведаю, як у іншых казіно, але slot v, иксе, азартплеи – я з-за гэтага і труся )) граю таму-то, што там у мяне атрымлівалася зрабіць не аднойчы, зыходзячы з паказанняў імгненных выйгрышаў іншых гульцоў. Раскрыў усе свае карты )))

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 17 October 2018
Вось наглядны прыклад таго, пра што пісаў вышэй . Заходзім бачым, што гэты слот дае выйграць , гулец выйграў раз , выйграў два не спыніўся трэці і чацвёрты выйграшы значыць гулец не можа спыніцца . Граем у яго і па таму што ён павінен сыграць слоты так уладкаваны: ад аднаго бярэ частку, пакі [...]

Шыкарная гульня, шыкоўны прыклад…🙃 Тое ж падумваю пра ліміт стаўкі, па якой круціць… Ёсць такая тэма, дзякуй)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 17 October 2018
Гэта не тэорыя і я не тэарэтык . Я практык,  шмат не магу правільна выказаць словамі каб іншым гульцам было зразумела . Але калі раз у мяне так атрымалася два і тры . На вызначанай дыстанцыі . Я не кажу што кожны дзень я так роблю , але паспрабаваўшы раз потым праз нейкі час яшчэ разок .гэта м [...]

Гэта ўсё залічыцца на нябёсах… за казіно таксама як бы намёк зразумеў і зноў дзякую і жадаю добрай гульні выдатнага настрою ну і за сям’ю.., шоб усё было “па-красоте” 😉

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Sava593, 17 October 2018
Вось наглядны прыклад таго, пра што пісаў вышэй . Заходзім бачым што ў гэты Слот дае выйграць , гулец выйграў раз ,выйграў два не спыніўся трэці і чацвёрты выйгрышы значыць гулец не можа спыніцца . Граем у яго і па таму што павінен сыграць слоты так улаштаваны к аднаго забірае частку пакідае [...]

Калі шчыра то раней думаў крыху па-іншаму, калі слот даў выйграць скажам 10К, значыць туды можна не заходзіць…

Цяпер, падыход змяніўся… 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

я зараз у Игрософт гуляю па новай схеме гуляю чыста па дзевяці лініям і без памнажэння і заўсёды трымаю націснутую кнопку старт мышкай,адпускаю тады калі

ёсць супадзенні,каб праверыць карту…..

так часцей выходзяць вялікія супадзенні і больш бонусаў……

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015
thee4, 18 October 2018
Калі шчыра, раней думаў трохі па-іншаму, калі слот дазволіў выйграць, скажам, 10К, значыць туды можна не заходзіць… Цяпер падыход змяніўся… 

І я так думаў раней  і спыняўся пры найменшым выйгрышы і думаў, што слот больш не дасць, але не забывайце, гуляючы, напрыклад, па мінімальных стаўках і выйграўшы 3к-10к( гэта прыкладна ) Слот напэўна на гэтым і спыніцца. Гуляючы па стаўках, якім гуляю я, у маіх ставак дыяпазон выйгрыша ўжо шырэй – 10к і 350к даюць маім стаўкам выйграць за спін. Многа пытаюць, чаму ў мяне так часта выйгрышы. Усё з-за стаўкі, я так думаю. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...