Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,539 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А пакуль гэты Плэйбой, які люблю, павярнуўся да мяне іншым месцам… Трэба будзе Фортуну пагладзіць па яе нежнаму месцу… Ну каб больш згаворлівей была)
О, давай, thee4, паспрабуй, гэта цудоўна! Трэба таксама знайсці плэйбоя гэтага , паглядзець уважліва што гэта!
Да пакуль за некалькі дэпазітаў ён ні х** не дае… толькі сасе грошы.., як вадзяны помпа… Але як кажуць, калі “я што вырашыў, то вып’ю – гэта абавязкова”))) Ну Апока, відаць, трэба рабіць прывал, позняя гульня… 😎
@Sava593, фішка не пацвердзілася… Хоць і падняўся трохі… Зроблена было каля 900 спінаў са стаўкамі ад 30 кап да 150)
Гэта быў самы лепшы вынік пасля бонускі, іто на 13-м спіне)
У самым пачатку таксама тэма не сыграла, хоць і застаўся як бы пры сваіх… Першапачаткова стаўка 30 коп і на 100 спіне першая бонуска з выйгрышам 20р…)
Праз 20 спінаў, ПлейБой пару разоў даў выйгрыш па 4р… )
Не, не ў ГФ, а ў БК “Леон”, там на скрыне ёсць спасылка. Зрабіў каля 600 спінаў – тэма на паўторах не гуляла да…. Толькі пасля 20‑га спіна і тое “тлустых выйгрышаў” не ўбачыў, спадзяюся пакуль. Але тое, што казаў, – усё зразумеў, буду прымяняць. 🙃 Але Масква не адразу будавалася…)
Я не сцвярджаю, што гэта кожную бонуску, але за 2 месяцы 3 разы ў мяне атрымалася прыкладна тое, што я апісваў, можа што-небудзь я прапусціў. Я гуляю нямнога ў Playboy, улічваючы, як я казаў, у адным казіно 4к спінаў за два гады. А ў другім не магу сказаць, бо няма статыстыкі ў гэтага казіно па спінах ((. Буду сам спрабаваць яшчэ, але я зноў жа па чуйцы гэта рабіў, не кожны бонус гэта спрабаваў.
а ў Іммортал?
Я табе вельмі ўдзячны, што кажаш пра выйгрышы, часам дзелішся сваім досведам…🙃 Ну а то што па чуйцы.., гэта і зразумела. Проста апісаў свой ігравы досвед за час у кастрычніку па ПлейБою і ўсё… Асабіста я без прэтэнзій гэта гульня…)
Хацелася сказаць за слот “ПлейБой” – гэта адзін з нямногіх слотаў, які добра трымае профіт, ну а тое, што не заўсёды ёсць буйныя выйгрышы, – гэта таксама зразумела. Але для тых, хто бярэ бонусы і будзе адыгрываць іх у “ПлейБой”, ён падыходзіць даволі. Трэба толькі правільна “ігрыцца са стаўкамі”)
А калі працягнуць аналіз гэтага слота па бонусных гульнях, то паміж папярэдняй бонускай і апошняй прайшло 400 спінаў, і апошняя дазволіла падняцца) Скрыны ніжэй
Буквальна тыдзень таму браў бонус у нядрэнным казіно, але Плэйбоя там не ўбачыў. Хаця Microgaming там быў прадстаўлены. Бачыў па скрыншотах што людзі, гулялі ў слоты ад Эндорфіна, але тых слотаў у якіх гульцы рабілі добрыя заносы ужо таксама не было. Гуляў куды ткнуў пальцам.)
і такое бывае, некаторыя адміны казіно ведаюць, якія слоты больш шчодрыя на аддачу і пазбаўляюць нас, гульцоў, магчымасці адыгрываць бонус менавіта ў гэтых слотах)
Маленькая падказачка: я перад тым як гуляць, напрыклад цяпер збіраюся, заходжу, гляджу заўсёды, якія слоты сёння хто што выйграў і за ўчара таксама гляджу
не ва ўсіх казіно такая магчымасць ёсць паглядзець, але так хаця б ёсць карціна, які слот сёння ўжо сыграў і не варта там спрабаваць шчасця.
Дзякуй зразумеў цябе , буду ўлічваць у гульні абавязкова… ) Нюансы ў нашай справе гэта самае галоўнае…
Маленькая падказачка: перад тым як гуляць, напрыклад, цяпер збіраюся – заходжу, гляджу заўсёды, якія слоты сёння хто што выйграў, і за ўчора таксама гляджу.
Не ва ўсіх казіно ёсць такая магчымасць паглядзець, але так хоць ёсць карціна, які слот сёння ўжо сыграў і не варта там спрабаваць шчасця.
Вось наглядны прыклад таго, пра што пісаў вышэй. Заходзім – бачым, што ў гэты слот дае выйграць: гулец выйграў раз, выйграў два, не спыніўся – трэці і чацвёрты выйгрышы, значыць гулец не можа спыніцца. Граем у яго і па тым, што ён павінен сыграць – слоты так устроены: аднаго забірае, частку пакідае сабе, кімсьці дае. І гэта буду я. Дэпазіт памножыў у чатыры разы. Я не кажу, што гэта 100% працуе. Але самі бачыце, не аднойчы такое практыкаваў. Але тут зноў усё ад стаўкі залежыць, я так думаю, можа і памыляюся.
Ну ёсць такая тэорыя. Прыйшла яна з зямлі. Там гэта сапраўды было так. Глядзелі, калі гулец корміць адзін аўтамат і калі ў яго заканчваецца бабло і ён сыходзіць, садзіліся за яго і, як правіла, забіралі пасаджанае ім туды. Не ўпэўнены, што ў анлайне так жа працуе. Але хз.
Гэта не тэорыя і я не тэарэтык. Я практык, шмат не магу выказаць правільна словамі, каб было іншым гульцам зразумела. Але калі ўжо ў мяне так атрымалася адзін раз, потым два і тры. На пэўнай дыстанцыі. Я не кажу, што кожны дзень я так раблю, але паспрабаваўшы аднойчы, потым праз нейкі час яшчэ разок – гэта можа быць тыдзень-месяц. Значыць ёсць нешта ў гэтым. )))
Я не ведаю, як у іншых казіно, але slot v, иксе, азартплеи – я з-за гэтага і труся )) граю таму-то, што там у мяне атрымлівалася зрабіць не аднойчы, зыходзячы з паказанняў імгненных выйгрышаў іншых гульцоў. Раскрыў усе свае карты )))
Шыкарная гульня, шыкоўны прыклад…🙃 Тое ж падумваю пра ліміт стаўкі, па якой круціць… Ёсць такая тэма, дзякуй)
Гэта ўсё залічыцца на нябёсах… за казіно таксама як бы намёк зразумеў і зноў дзякую і жадаю добрай гульні выдатнага настрою ну і за сям’ю.., шоб усё было “па-красоте” 😉
Калі шчыра то раней думаў крыху па-іншаму, калі слот даў выйграць скажам 10К, значыць туды можна не заходзіць…
Цяпер, падыход змяніўся…![]()
я зараз у Игрософт гуляю па новай схеме гуляю чыста па дзевяці лініям і без памнажэння і заўсёды трымаю націснутую кнопку старт мышкай,адпускаю тады калі
ёсць супадзенні,каб праверыць карту…..
так часцей выходзяць вялікія супадзенні і больш бонусаў……
І я так думаў раней і спыняўся пры найменшым выйгрышы і думаў, што слот больш не дасць, але не забывайце, гуляючы, напрыклад, па мінімальных стаўках і выйграўшы 3к-10к( гэта прыкладна ) Слот напэўна на гэтым і спыніцца. Гуляючы па стаўках, якім гуляю я, у маіх ставак дыяпазон выйгрыша ўжо шырэй – 10к і 350к даюць маім стаўкам выйграць за спін. Многа пытаюць, чаму ў мяне так часта выйгрышы. Усё з-за стаўкі, я так думаю.