Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 24 April 2018 ад | 729 Адказаў | 43,534 Прагляду | 9 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
thee4, 24 September 2018
Няхай не зайздросцяць… Адзін з маіх Настаўнікаў як-то сказаў, “прымусова не раскрывай сваё разуменне… Не трэба.” І ён быў правы.

Якісьці збой у сістэме пайшоў, усплываюць мае пасты… Пара “закругляцца” з гісторыяй, АТО адпраўляць у баню, а я там бываў і не раз)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
465
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017

Усё прачытаў, вам трэба лячыцца 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
465
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017

Такую дыскусію развялі з-за дурні. Чалавек прапануе замазацца на 200 баксаў, што па чуйцы ў казіно не занясеш, апанент кажа, што занясеш, трэба проста ўмець падрыхтавацца. Выбіраем казіно, колькасць сесій і ўсё такое. Занёс – атрымаў выйгрыш, прайграў – аддай.

Але не, пачалі высвятляць хто каго і чаму і ў якой позе, да чаго гэта? Такую цікавую тэму абкакалі )

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 271
Публікацыі
31 901
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Vertup, 24 September 2018
Такую дыскусію развялі з-за дробязі. Чалавек прапануе замазацца на 200 баксаў тое, што па чуйцы ў казіно не занясеш, апанент кажа, што занясеш, трэба проста ўмець рыхтаваць. Выбіраем казіно, колькасць сесій і ўсяго такога. Занёс – атрымаў выйгрыш, прайграў – аддай. Але не, пачалі высвятляць [...]

Так там не ўсё так проста, як можа падацца на першы погляд… людзі размаўлялі пра сістэмы гульні ў слоты… Ёсць меркаванне, што “чуйка”, яна ж інтуіцыя, яна ж наша падсвядомасць, ведае ўсё… І некаторым дапамагае выбраць дзень, калі лепш гуляць, патрэбны слот ды і ўвогуле калі трэба павысіць стаўку, калі панізіць, і калі пара выходзіць з гульні… І той, хто “чуе” яе і дзейнічае адпаведна, у таго значна больш шанцаў на выйгрыш… Чым у тых, хто яе не “чые” або “не хоча чуць”, а яна ўсё роўна ёсць… Але нечакана з’явіўся форумчанін, які заявіў, што “не верыць”, а потым яшчэ раз “не верыць” і ўвогуле “чуйка” гэта тыпу “вецер у вушы”… Вось тады і пачалося…

Але лепш не раздуваць астуджаныя вуглі …

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
465
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017
thee4, 24 September 2018
Там не ўсё так проста, як можа здацца на першы погляд… людзі размаўлялі пра сістэмы гульні ў слоты… Ёсць меркаванне, што “чуйка”, яна ж інтуіцыя, яна ж наша падсвядомасць, ведае ўсё… І некаторым дапамагае выбраць дзень, калі лепш гуляць, патрэбны слот ды ўвогуле калі трэба павышаць стаўку, кал [...]

я ў слоты не так шмат гуляю, але ў покеры ў мяне гэта чуйка: не, ды з’явіцца, карта нічога, але ўнутраны голас кажа – стаў, і сапраўды ў большасці выпадкаў трэба было ставіць, вось што гэта, як не чуйка? Таму я веру ў гэта, а хто не верыць – таму і сцяг у рукі) 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
Sava593, 24 September 2018
Ён паглядзеў маю гульню. Паразмаўляем мы з ім, яго, відаць, зацікавіў стыль маёй гульні, я яму таксама пра чацвёрку распавядаў. Ён па пачатку таксама не хацеў верыць, што так можна гуляць і мець які-небудзь вынік. Але, відаць, за год памяніў сваю думку. Я і не думаў, што ён пра мяне што-небудз [...]

Без чуйкі нельга, усё не пралічыш, гэта немагчыма ды і не трэба! Адназначна ёсць чуйка. У любым справе! Праўда, ёсць людзі, у якіх яе няма! Тут спрачацца не буду. Я бачыла ролікі Шпілевога, і нешта ў яго пераняла, але гуляю я заўсёды па чуйцы. І калі я не слухаюся, то звычайна потым вельмі шкадую!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
thee4, 24 September 2018
Прашу “пардону” што ў тэме пра слоты апублікую пару ўчарашніх скрыншотаў з амерыканскай рулеткі, гэта стаўка была па інтуіцыі… Чуйка яна такая або яна ёсць або яе не чуюць, а яна ўсё роўна ёсць)    

Вельмі прыгожа.У амерыканцы на нулі ставіць , святое,то ёсць трэба абавязкова! Хвала чуйцы!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017

Я вось не зразумела, такое бурнае абмеркаванне!🤭 А стаўка-то будзе? Ну можа з меншай сумай? Буду падтрымліваць Саву593 )).Я за чутце.😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
Такую дыскусію развялі з-за дурні. Чалавек прапануе паспрачацца на 200 баксаў, што па чуйцы ў казіно не занясеш, апанент гаворыць, што занясеш, трэба проста ўмець граць. Выбіраем казіно, колькасць сесій і ўсяго такога. Занёс – атрымаў выйгрыш, прайграў – аддай. Але не, пачалі выяўляць хто к [...]

Не, ну я так разумею, а пагутарыць? Калі вырашаць, то з умовамі разберуцца. Зараз вельмі важна разабрацца, з-за чаго спрэчка, а пари другасныя.)Я так думаю!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 371
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
01.03.2015

все проста па чуйцы гуляюць)) на матэматыку … пафіг))).. цікава ў + ці))).. ці ўсе яшчэ развіваюцца? сем гадоў дэпазітаў укінутых за ілюзію ..Нават не ведаю, як вас адгаварыць паспрабаваць.. Узяў зарплату – уключыў чуйку=выхлап.. казіно проста стаяць і пляскаюць такой пазіцыі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
465
Публікацыі
2 360
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
06.12.2017
klik2klik, 24 September 2018
усё проста па чутцю гуляюць)) на матэматыку ….напляваць)))..ці цікава ў + ці)))..ці ўсе яшчэ развіваюцца? сем год укладзеных дэпазітаў за ілюзію ..Нават не ведаю, як вас адгаварыць паспрабаваць.. Узяў зарплату – уключыў чутцё = выхлап..казіно проста стаячы апладзіруюць такой пазіцыі.

не, ты не так разумееш, ніхто ж не сцвярджае, што чутцё працуе толькі ў плюс, яно і ў мінус можа працаваць, проста ёсць людзі, хто прыслухоўваецца да яго, а хто ігнаруе

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
усе проста па чуйцы гуляюць))на матэматыку ….плюваць)))..ці цікава ў + выйшла)))..ці ўсё яшчэ развіваюцца? сем гадоў дэпазітаў укладзеных за ілюзію ..Нават не ведаю, як вас адгаварыць паспрабаваць.. Узяў зарплату – уключыў чуйку=выхлоп..казіно проста стаячы апладзіруюць такой пазіцыі.

Угу, матэматыка, я што павінна алгарытм пралічваць?. І потым я думаю, што з матэматыкай у слотаў нічога не выходзіць. У покеры можа быць, а вось у руле і слотах – даруйце. Навошта браць зарплату_)! Я нармальны чалавек. Хтосьці ідзе ў рэстаран, хтосьці купляе рэчачкі, я час ад часу раблю занос.

Апладзіруй. Калі сапраўды чытаць слот, яго трэба раскрываць. Хто табе гэта дасць зрабіць? Сістэму можна ўзламаць знутры. А звонку – наўрад ці)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 371
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
01.03.2015
да не, ты не так разумееш, ніхто ж не сцвярджае, што чуйка працуе толькі ў плюс, яна і ў мінус можа працаваць, проста ёсць людзі, хто прыслухоўваецца да яе, а хто ігнаруе

я кажу пра тое ..што чуйка-чуйкай..а мат.чаканні ў любым выпадку адмоўныя(згодзен раз здымеш па чуйнцы)))..пяць разоў занясе.. таксама па чуйнцы..ці адмоўныя дэпазіты робяць выключна ..каб зліць (чуйка не ўключылася)))а ты дэпаш) тут ніякай казкі няма.. самі сябе дурэце (а сябе прасцей за ўсё ашукаць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
я кажу пра тое ..што чуйка-чуйкай..а мат. чаканні ў любым выпадку адмоўныя(згодзен раз здымеш па чуйцы)))..пяць раз занясеш..тоже па чуйке..або адмоўныя дэпазіты робяць выключна ..каб зліць (чуйка не ўключылася)))а ты дэпаяш) няма тут ніякай казкі..самі сябе дурэце (а сябе прасцей за ўсё ашукаць)

Ніхто не будзе заносіць пяць разоў калі два разы аблом. Гэта не матэматыка.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
82
Публікацыі
717
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.03.2016
Nairij, 24 September 2018
            Ніхто не будзе заносіць пяць разоў калі двойчы аблом.

А гэта чаму? А калі планеты стануць у адзін шэраг? )

Прачытаўшы тэму, прыйшоў да высновы, што онлайн-казіно ніколі не вымруць у адрозненне ад онлайн-покера ((

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 371
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
01.03.2015
            Ніхто не будзе заносіць пяць разоў, калі два разы аблом. Гэта не матэматыка.

ты ў плюсе па слотах? давай канкрэтна..а не ваду ліць. Калі так..пары ў сіле..калі не (то што ж гэта за чуйка такая )) а, ну так – яе трэба пракачваць гадамі..узгадаў. а пакуль проста заносіць дэпазіты.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
vlad1slaw, 24 September 2018
Чаму гэта яшчэ? А калі планеты стануць у адзін шэраг? ) Прачытаўшы тэму, прыйшоў да высновы, што онлайн-казіно ніколі не вымеруць у адрозненне ад онлайн-покера ((

гы-гы, ну можна трэці раз занесці. Прабач, Гасподзі! Бог жа любіць тройку. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 371
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
01.03.2015

казіно заўсёды ў плюсе – аксіёма ..а вам вешаюць, што на слотах можна прыстойна зарабляць, гуляючы па чуйцы ..Ну хіба ўсе так прастадушныя. Адно – пад піва пару сотак (ці каму як дазваляе ..каб не напружваць бюджэт))) але тут таксама ёсць засадкі ))) Іншае – казаць, што скіл пракачаць ..бабла незлічона будзе)). А калі навічок з свайго жудаснага няшчасця з першага депа патройны выйгрыш зробіць і вывядзе халявны бабос..а потым яшчэ пачытае ..пра прыгожае жыццё..Яму ж потым усё гэта так бокам вылезе (яго 100% куй потым пераканаеш..ён профі і чуйка ў яго ад прыроды) далейшы вынік, як правіла, і закладзены ў аддачы казіно)а гэтыя хлопцы па чуйцы бабло не раздаюць..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
Прачытўшы тэму, прыйшоў да высновы, што анлайн-казіно ніколі не вымруць у адрозненне ад анлайн-покера ((  

Влад, я як раз лічу, што покер-анлайн – гэта выдатная рэч! І менавіта покеррумы павінны вытрымаць, а не анлайн-казіно! Мне так здаецца. Проста слоты смешныя, каляровыя і манеткі прыкольна падаюць! )))🤭😵

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
казіно заўсёды ў плюсе-аксіёма ..а вам дуць што на слотах можна прыстойна зарабляць гуляючы па чуйлi ..Ну ці сапраўды ўсе так прастадушныя. Адно справа пад піўка пару сотак (ці каму як дазваляе ..каб не напружваць бюджэт)))але тут таксама ёсць засадкі )))Іншае гаварыць ..што скіл пракачаць ..б [...]

Вядома казіно ў плюсе! Гэта ж бізнэс. Калі б казіно было не выгадна, яго даўно б не было на зямлі!. Гэта забава.а не праца! Калі ў чалавека атрымліваецца гуляць у плюс, гэта добра?Ці не так?

А тое, што там можна абагаціцца гэта- вельмі дзіўна. І ніхто тут не прапаведуе:, “Ідзі, кладі зарплату і разбагатэй на мільён долараў!? ”

Так, як гуляе Сава, гэта мала каму дадзена! І мы захапляемся ім, і хацелася б трохі ў яго паучыць.Што тут такога?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
ты плюсуеш у слоты? давай пра канкрэтнае..а не ваду ліць. Калі так..парі ў сіле..калі не (то што ж гэта за чуйка такая ))а ну так – яе трэба пракачваць гадамі..успомніў. а пакуль проста закідваць дэпазіты.

А вось пры чым тут я? Разбірайся з Савой. А то припaў да слабой жанчыны!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
82
Публікацыі
717
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.03.2016
Улад, я якраз лічу, што покер- анлайн – гэта выдатная рэч! І якраз покеррумы павінны выстаяць, а не онлайн-казіно! Мне так здаецца. Проста слоты смешныя, разноцветныя і манеткі кідка падаюць цікава! )))🤭😵

Рэч тое несумненна выдатная, а памірае не таму што мала людзей гуляе, а таму што занадта шмат хітроўскіх злачынцаў, якія выкарыстоўваюць забароненыя і нячесныя метады гульні, а канкрэтна гуляюць з падказчыкамі (або зусім боты, камп’ютар за якім сядзіць аператар), то бок атрымліваецца гуляць, старацца, працаваць, усё дарэмна таму-что ў выніку робаты высмокчуць усе грошы, і таму некаторыя дыscыпліны зусім вымерлі (аднастолавыя СНГ, ХАпы і г.д.) 🙂 НО гэта ўжо іншая гісторыя, тут жа пра слоты 🙂

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.11.2017
Рэч то бясспрэчна выдатная, а памірае не таму што мала людзей грае, а таму што ўсялі вельмі шмат хітрапопых злодзеяў, якія выкарыстоўваюць забароненыя і нячесныя метады гульні, а канкрэтна гуляюць з падказчыкамі (або зусім боты, камп’ютар за якім сядзіць аператар), то бок атрымліваецца гуляць, [...]

Я зразумела,  я зараз захапілася покерам. Выбрала сабе покер рум для пачатку. Усё ніяк не займуся ўнясеннем, бо ў мяне ў казіно трэба яшчэ нешта зняць. Разбяруся і зраблю дэп у рум. А наконт румаў, думаю ўсё ўсталюецца, злодзеі ёсць усюды./Но працаваць і атрымліваць грошы хочацца доўга, таму, я думаю з’явяцца надзейныя рэсурсы, якія сябе ўяўляюць як сур’ёзныя арганізацыі.Я вельмі спадзяюся на гэта! Соры , што трошкі пра покер, больш не буду!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

Усе хто мяне падтрымаў дзякуй . Зараз будзе відэа Мега крутае , толькі што з дэпазіту 8$ я занёс 1467$ у казіно еверум . Зрабіў дэп каб сыграць у турніры на залатыя манеты , зайшоў у слот Ехоtic Cats. Касу пакажу відэа ёсць 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...