Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,533 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
якая казка. калі мая жыццё казка на тваю думку, няхай будзе казка, але тут і не пахне казкай я што павінен хлусіць і казаць, не, я не выйграю, і весяліцца гэтымі бруднымі грашыма, якія шчасця не прынясуць. на іх столькі зламаных лёсаў. прачытай мае пасты – я па-руску пісаў: не гуляй у казіно. я і ў мінус бываю, рознае здараецца, ідзі гуглі інфу, сабярэш, а потым тут вылазь са сваімі стаўкамі
😁 Клік..хопіць ужо шызець што ці……
ок.. спадзяюся пасыл зразумелы))
яшчэ ёсць адна з самых папулярных сістэм гульні ў слоты – гуляць па самай мізэрнай стаўцы і чакаць альбо джэк-пот, або ж вялікую камбінацыю, якая пры вышэйшых стаўках не супадае або ж здараецца рэдка.
Што для мяне, як для навічка ў слотах, то аптымальны такі метад: зрабіў 25 спінаў і калі слот марозіцца – пакі яго і загрузі іншы, і так ад 4 да 5 слотаў. Калі плюса не здарылася, то пара завяршаць гульню… 😁
Лавіць джэкпот вельмі нізкая верагоднасць .
Пра казіно Loki я так і не расказаў – адцягнулі розныя людзішкі, якія адмаўляюць чуйку .)))
Окі, давай “жгі”!
PS. Галоўнае ў гэтай мітусні, не страціць навыкі… “Чуйка” як і грошы любяць ТЫШЫНЮ😉
Якая гэта мітусня, вопыт, ужо гадамі набраны, нікуды не дзенецца. Вялікія грошы любяць цішыню – гэта праўда. Яны і знаходзяцца ў цішыні. Усё, што я паказваю, – гэта тое, што можна паказаць, каб не бушаваць грамадскасць. За кадрам застаюцца непаказаныя мега выйгрышы, каб у некаторых неверуючых пуканы не падгаралі. Адзін з іх ужо быў выдадзены на агляд і згаданы без майго дазволу, і аўтар кнігі падаў яго з недакладнай інфармацыяй. . Шпилевова. адносіны ў мяне адмоўныя да яго.
Прашу “прабачце” што ў ветцы пра слоты апублікую пару ўчорашніх скрыншотаў з амерыканскай рулеткі, гэта стаўка была па інтуіцыі… Інтуіцыя яна такая ці яна ёсць ці яе не чуюць, а яна ўсё роўна ёсць)
Так па-мойму Шпілевы ён жа “рулевой”, так і не зразумеў, навошта яму гаварыць пра слотовікаў…
Ён паглядзеў маю гульню. Паветаліся мы з ім, яго, відаць, зацікавіў стыль маёй гульні, я яму таксама пра чуйку распавядаў. Ён па пачатку таксама не хацеў верыць, што так можна гуляць і мець нейкі вынік. Але, відаць, за год змяніў сваю думку. Я і не думаў, што ён пра мяне што‑небудзь у сваёй кнізе напіша. Я кнігу не чытаў. Мяне хлопец з майго горада яксьці піша ў ВК, кажа, бачыў пра цябе «Вікінгі» напісана. І скінуў скрыншоты мне з кнігі. Я тут адзін паказаў, яшчэ ёсць, там Шпілевы выклаў адрэзак перапіскі маёй з ім ))) але паставіў яе пад іншым ракурсам
У яго там у канцы пра слоты галава – ён апісваў розныя стылі гульні і вось мой стыль апісаў толькі са сваёй калокольні, паколькі ў мяне з ім канфлікт, абвінаваціў мяне, што я банду сабраў аднадумцаў, якія яго выціскаюць з форуму
Пра локі пазней напішу , на працу трэба ісці ))
Дзіўна, бачыў яго пасты на суседнім форуме… Ды і на іншым таксама, яго падыход да гульні ў рулетку мне здаўся цікавым і карысным… Ды і праўду матку рубіў не па-дзіцячы… Навошта яму гэта патрэбна – мяняць сэнс сказанага табою яшчэ і ў асабістай перапісцы, не разумю😎
Ён не памяняў, ён выпаў з кантэксту
У яго ёсць чаму павучыцца . Ён мне разклаў па палічках маю гульню . )))
Ну ды ладна за Шпілевага… Буду чакаць працягнення за ЛОКІ… Удачы 😉
Неа… У мяне больш “стабільнае” імя, да і пачынаецца с буквы К…)
PS. Да і не бачыў, каб ён гуляў у амерыканскую рулетку, па-мойму толькі ў еўрапейскую.., у іх “колы розныя”, ВотС 😎
Мяне ўвогуле Спартак уцягнуў у гэты свет форумаў ( ты з ім знаёмы яшчэ па каталам) я ж граў а падзяліцца поспехамі хацелася ў коле маіх гульнявых такіх як я не , а мы з суседніх гарадоў жывём .ён мне і на вулкан вочы адкрыў я ж доўга там граў ))
Даа… Спартак – гэта легенда… З ім, канечне, знаёмы, нават пару-тройку разоў размаўлялі.. Але толькі па ігравых момантах і па казіно.. ён многа ведае, але не ўсё кажа. Да і ўвогуле, ён жа “слотаўнік”, у мяне прыярытэт іншы – “рулёўшчык”.)
За “каталу” гаварыць не хочацца, быў форум для гульцоў, а потым… Рассталіся мы з імі… Яны мяне засмуцілі, ды іх адміністратары за перамогу ў конкурсе, так і засталіся “тарчаць” 400 баксаў… Ужо гадоў чатыры, як мы ў “разводзе”.
PS.Што-то накотылі ўспаміны, не люблю ў мінулым капацца… Усё, “калавы” форум паехаў назаўсёды, тчк🐽
я з ім часта размаўляю . і не толькі па гульнявых момантах . ён мне не раз казаў каб я не паказваў свае вынікі .я кажу ведаю і бачыў ты сам ведаеш свае заносы . а знойдуцца заўсёды хто будзе крычыць не веру . ))
я чытаў . я там зарэганы быў некалькі гадзін .забанілі што я засланец казіно х
Няхай не зайздросцяць… Адзін з маіх настаўнікаў яксьці сказаў, насільна не раскрывай уласнае разуменне… Не трэба.
Так, тады ў іх было строга, спачатку пачыналі з навобранцаў, а потым і да прыстойных гульцоў перайшлі…