Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,534 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Крута! Сапраўды крута, віншую шчыра 🙂
Але ты так гэта падаеш, быццам у гэтым ёсць твая заслуга (напрыклад ты месяц працаваў, лічыў, разлічваў, “пацеў” шмат гадзін, каб прыйсці да таго, што 24 верасня мне насыпле паўтарашку), я думаю ты згодзішся, што гэта чыстая выпадковасць і выдатнае шчасце? 🙂
Двум сваім суразмоўцам дам за чуйку, якая ў іх ёсць па 100$ Nairi і мой суразмоўца імя якога рэальнае на літару K. Ён зразумее я ведаю ў яго ў ніку 4 ў канцы
..бл*, а што, так можна было? 😁😁 Не той бок я заняў 😁
Мне напляваць што вы там пішаце я ў гэтым казіно дэпазіт рабіў у сакавіку месяцы .а сёння верасень дэпазіт 8$ а занос аказаўся больш чым вялікі
Вываджу але ў дзень ліміт 1000$
Знікні адсюль, а я за цябе 200 $ раздам, а ты на свае грошы купі дзецям канфеты дамоў, балабол!
Зноў грубіш клоун)) Балабол як ёсць ты самы сапраўдны БАЛАБОЛІШЧА не ў стане нічога даказаць а ўсюды суеш сваё нічога.. згубіся сам.. указваць мне кожная дурачка будзе.Кто цябе кранаў? Сёння бабосік пазаймаў?)) Учора на мае хацеў гуляць ..(пры тым адразу) а як табе растлумачыў ..што грошай не дам так адразу сістэма першых лікаў з’явілася))..Потым рукі прыдумаў выкручваць твае веды лярды стаяць (клоун) а чаму тады ў спор з загадзя абмеркаванымі 2 сотнямі ўвязаўся))? А потым выдумляць пачаў -чаму не выйдзе..Цяпер падачкі лаяльным раздаеш (танныя понты)..
Не базарь са мной ..тым больш у такім тоне..забірайся ..ты мне не цікавы..
Ёбан глядзі што я сабе ў пятніцу купіў . Убачыў ? гэта ты ходзіш просячыся сучанёк
я кажу пра канкрэтна ўзятую сітуацыю ..і пра твае абразы..а ты мне ахінею якуюсь пхаеш.клоўн..мне пафіг што ты там сабе купіў..мяне – гэта не датычыць..а тое, што ты за помелам не сочыш – гэта так.
Хочаш даведацца, хто я такі , прыежджай у горад да мяне – даведаешся . Я як лічу патрэбным так і размаўляю , па-іншаму з такімі як ты балаболамі не размаўляю я
зноў прабалбатаў)) прабіраюся я ? хлопцы, падтрымаеце саву па 100-цы прыляціць..давайце праверым дно ў гэтага кішэня
Ты дурны ці што я па-руску напісаў што даю двума людзям, з якімі тут у тэме размаўляў, па 100$ ты дакладна на такое не здольны
ты ўвогуле выглядаеш прыпорошаным ..) навошта ты мне патрэбен клоун)).. я табе на парі ..а ты мне ўжо пачаў пагражаць)) ну не дзіч.. адкажы за свае словы.. а не фотачкі выкладвай..
Выпісаў абодвум па сацсетцы. Разбірайцеся ў ЛС або дзе-небудзь яшчэ.
Месяц круціў у іх турніры і нічога((.А тут такое,лол
very Вельмі расчуленая, дзякуй за шырыню душы і падтрымку.Я рада за цябе цалкам бескарысліва,)))
А што значыць выпісаў па сацялцы?
Дзякую. Такіх падарункаў даўно не атрымліваў… Тым больш, без дадатковых умоў… Яшчэ раз дзякую. “Хай не абмінае рука даючага”🐽
Не ведаю, як каму… А майму воку прыемна бачыць гэтую інфу…
А цяпер працягнем за “Чуйку”… Бываюць, канешне, і збоі – як без іх… Але калі яна спрацоўвае і ты на хвалі, то атрымліваецца прыкладна вось так… Выбраў слот менавіта і пайшоў круціць, злавіў бонусную гульню, у якой трэба адгадаць у чатырох узроўнях па адным зачыненым сімвале з шасці. І калі прайшоў усе, табе яшчэ дадаюць нейкую суму.
Дзякуючы нашаму “спонсару”, не будзем называць імён.., рызыкнуў гуляць па 10р за спін і вось што атрымалася)
І вось працяг гэтай гульні… з фінальным скрыншотам. Як гэта па-іншаму назваць, як не чуйкай… Як выпадковае супадзенне, не думаю)
Ого, вось гэта жаба цяпер пацяпталася па мне, як я такое прапусціў, дзе мая чуйка?! а ж бо я ў яе веру, не верыў бы – пайшоў бы на працу ўладкоўвацца, і не чакаў бы манны небеснай, Паехаў шукаць, спачатку налева 👻))
велік направа не едзe, у кругасветку давядзецца, буду трымаць у курсе, калі што знайду …