Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,531 Прагляд
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
зноў мяне балаболам назваў))якія крайнасці, клоўн?
оу-оу-оу палегчэй..че пераводзь ..куды пераводзіць ..Умовы можам абмеркаваць))і адразу перавяду..грошы ёсць ..няма яснасці..
Накопі грошы 500 $ гаранту . І я з кастрычніка месяца гуляю , зараз у гэтыя дні пачынаць няма сэнсу , гуляць магу ў лінейкі казіно х або ттр у серфе сыграць у іншых казіно не гуляю і ісці ў новае казіно не бачу сэнсу . У серфе я гуляў пару месяцаў Месяца тры назад
накопі грошы і знайдзі хто мне стрім дапаможа запусціць . Я ў камп’ютарах 0 максімум банцікам умею карыстацца
ёсць 200 !!! сваіх на такі спор больш не дам (калі хто падключыцца-вэлком) з стрімам таксама нуб ..но думаю ёсць форумчане якія змогуць дапамагчы. Казіно можам галасавалку замутіць (кроме Хи аплея) ні нашым так сказаць ні вашым..пусть юзвери выберуць з 5 достойных. Што датычыцца пачатку месяца ..мне не прынцыпова. Прынцыпова колькасць сесій пачатковы банк які навар павінен быць па выніку . і ўсё пад відос..можна без гуку ..без твару і т.д скрыншотам не вельмі веру. Хаця тваім веру..но ёсць унутранае адчуванне ..што ты больш заліваеш ..чем выводзіш (яго і хачу праверыць) а карцінкі то ўсё толькі шэлуха ..верхавіна..
Гэты справаздача каштуе значна больш чым 200$. Ты вырашыў, каб я ўзяў і ўсё паказаў, а менавіта тое, што прыносіць мне ўпэўненасць у заўтрашнім дні. Такіх як ты – ой як шмат жадаючых. Ты б стаў дзяліцца інфармацыяй і вопытам, што прыносіць нядрэнныя грошы, але не пастаянна, а час ад часу! Ні адзін з вас не стаў бы гэтага рабіць, упэўнены на 100% – скрыншотаў ты не любіш, відэа ў мяне многа, глядзі, радайся. Канал на ютубе знойдзеш – 500$. Менш мне нецікава. Траціць свой час на струмы.
сэнс злавіў..)) ты сам уцягнуўся на тых умовах ..што я першапачаткова агучыў..што за інфармацыя там схаваная))ты ж па чуйцы шпіліш..што там сакрэтнага..Не – дык не..больш не буду адписвацца ў гэтай тэме..
Я нікуды не ўвязваўся .МНЕ КАМУСЬ ДАВОДЗІЦЬ ЯК Я ІГРАЮ .НАВІЩО . ШТО Ў МЕНА АД ГЭТАГА ЗМЯНІЦЦА ? ТЫ ЎЛЕЗ СУ Ў НАШУ БЕСІДУ . З ТВОІМ БАЛАБОЛЬСТВАМ . ВЕРУ НЕ ВЕРУ .РАЗ НАПІСАЎ НЕ ВЕРУ . У ЧУЙКУ . ІДЗІ АДШТАЎСЯ Ў ІНШЫЯ ТЭМЫ .ТУТ У ГЭТАЙ ТЭМЕ САБРАЎСЯ МАЛЕНЬКІ КРУГ ЛЮДЗЕЙ, ЯКІЯ РАЗУМЕЮЦЬ, ПРА ШТО ГАВОРЫЦЬ .НЕ ПЕРШЫ ГОД ІГРАЮЦЬ . АКРАМЯ ЧУЙКІ ЯШЧЭ ШМАТ ЧАГОСЬЦЬ ПАТРАБУЕЦЦА, КАБ НЕ БЫЦЬ ЯК ТЫ І ТОЛЬКІ Ў МІНУС ІГРАЦЬ . ТАК НАХ ТЫ ЎОГУЛЕ ІГРАЕШ ТАДАЎ . КАПІ ГРОШЫ 200$ НЕ СМЯШ МНЕ, СКРЫНЫ МАЕ ТЫ БАЧЫЎ, У ЯКІЯ ТЫ НЕ ВЕРЫШ . РАБІ ВЫВАД, ЯКАЯ СУМА МЕНЕ МОГЛА БЫ ЗАЦІКАВІЦЬ .
слухай ты-пустазвон..я прапанаваў пари ты ўпрягся ..цяпер лайно ўсякае ллеш..ведзь сябе як мужык..спецыяліст …раный ..за балабола або адказвай або апішы сябе сам..не цягнеш не лезь. Ізначальна цябе папярэджаў..не сцы ў вушы юзерам ..пра чуйку, з гадамі вырастаўшую..ты разумееш? Людзі цябе чытаюць і думаюць ..што ў рэале слотамі падняцца ..а гэта прамая дарога -у нікуды ..слоты -гэта болей што заўгодна..только не заробак на чуйцы..Яшчэ і хапае нахабства абражаць цалкам незнаёмага чалавека.. З пачатку месяца гуляеш т.к даход афлайн у першых чыслах)) да сярэдзіны месяца Мівіну жуеш_))) (p/s асабіста маё імха)))напэўна маю права такое меркаваць зыходзячы з тваіх абразлівых прамоў..ЕШ _НЕ АБЛЯПАЙСЯ.. на мае ён гатовы сыграць)) пазабаўляцца… кадр.
далёка ісці не трэба .чыё слова хто пісаў . і ты лічыш што ты не балабол . вася гуляй сюды не заходзь у тэму не спамі
чорт…ь ты сам пачаў умовы дадамаўляць..я ці казаў пра 500уе..? ты ці не ўпрягся..? Ты ўвогуле драўляны? Ідзі покурэ што-небудзь ..паслабее. Хто ты такі, каб мяне абражаць..?
вось у гэтым і сэнс тое што пасля выплаты афіліятам слоты гуляю і даюць выйграць да 18-га чысла. статыстыка ў мяне сабраная
не указывай мне што рабіць петручио
давай па-першае.. я ж не супраць.. толькі трымай сябе ў руках.. базар хоць трохі фільтруй..
балабол, цябе ў чорны спіс паставіць, каб не бачыць тваіх паведамленняў
за базарам не сачыш ..і за яго не адказваеш..внось, клоўн..
ты сумняваешся ў маіх фінансах. . ты са сваім імха можаш ісці далей .
мне пафіг што там у цябе адбываецца -ты хто такі мяне балаболам называць? понесла? Сядзь роўненька ..і ставіся да людзей так ..як хочаш што б ставіліся да цябе.. Не ўлаштоўвае пари -цябе ніхто не прымушаў..а ты нясеш усюкую дурню.
ты хто такі, каб мяне вучыў. я з усімі тут размаўляю. ты забалаболіўся і ўлез у нашае зносіны. а цяпер гнеш з сябе х.. ведае каго ты ДЛЯ МЕНЯ ПУСТАСЛОВ І БАЛАБОЛ пасля сённяшняга зносін . . знікні, не спамь, хочаш – пішы ў лс, я можа адкажу
грошы будуць калі ў цябе тады пішаш пра пари . кропку ставім . 50К з абодвух бакоў . і пытанне вычарпана
ну не …клоўн..а? Неўменны гаманісь.. пакінь грошы дзецям на падарунак..
клоўн ты не перажывай у мяне і на дзяцей і на сваіх хапае і чужым не забываю помогаю. хоць пра гэта не прынята ўслых гаварыць.
Настаў заштрыхоўваць фамілію
з айцовым імем
але ты сказаў)) і пра фры і пра пазыкі)) але толькі пачаў круціць пары.. і мяне абражаць..
павага..круты (без умыслу..-сапраўды) проста прашу чужых дзяцей сваёй чуйкай без цукерак не пакідай..Выстаўляй скрыны-толькі за..Дзяліся ўражаннямі ..-теж за..Але не дуй, што слотамі можна зарабляць..(ў мяне вопыту таксама хапае і ты зусім не ведаеш ..як я жыву і заліваю ў казіно ці не)..Так будзе справядліва..зарабляеш (маладзец) не трэба з гэтага казку рабіць..
яшчэ нешта хочаш даведацца ідзі ў гуґл пошукавік. Саварус казіно і чытай