Ці існуе сістэма для гульні ў слоты?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
24 April 2018
ад
Tigran
|
729 Адказаў
|
43,527 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У чым тады, я не разумею, ты гуляць не збіраешся. Што тады з тваім парі? Калі ты глядзеў мае відэа, я ў асноўным гуляю з тэлефона і запісваю, калі ёсць магчымасць відэа. Так што сядзець дома спецыяльна пісаць стрымы – мой час дарагі, навошта мне гэта трэба. Карацей, яшчэ адзін балабол аказаўся ты!!! Тэма з парі закрыта!
я балабол))???ты на косяк снова напоролся ..выдыхай))) прачытай, пра што я табе пісаў..Я казаў ..што чуйка – гэта дурніца..ёсць матэматычныя чаканні))..Хоць раз згадаў ..што буду гуляць ?(вынік мне і так зразумелы) ты ў нас у плюсе ..а я сумняваюся (і гатовы свае сумневы падмацаваць фінансава) а ты гатовы? не пераходзь на абразы..дурацка выглядаеш і магу абраточку выпісаць за безасноўнасць..не лей ваду ні пра што ..Ты ж сам кажаш, што 500к+ маеш (аплата за тваё дарагое час) відэа ты і так здымаеш (ну запішы яшчэ ..што, машыну цэменту разгрузіць прашу..ці грамадскі туалет памыць) гуляй з тэлефона ..можаш жа не толькі на стаўкі гуляць..а што там табе хочацца і без ставак..
Да пры чым тут плюсавы калі гаворка першапачаткова ішла пра чуЙку. Ты згубіўся ў сваіх багнах. Пра які плюсавы ты спяваеш – гаворка была пра стабільнасць, а не пра тое, каб выйграваць толькі ў плюс! БАЛаБОЛ больш цябе ўжо ніяк не назваць. Гуляй, Вася Пупкін
Балабол -это ты ..курынае галава ..дуеш якую-небудзь дзічыну..за базар не отвечаешь..У чым я прабалаболіў?))Минусуеш ..як абражаная дзяўчынка ..Непрыемна гаварыць з табой..адна вада..хутка што не так неабгрунтаваныя прыніжэнні..ідзі тусі з мірам..ты то па пол ляма ў месяц выносіш..то пры чым тут плюсовы (ты ўжо вызначыся))..
Дзе напісана што я пал лямоў з казіно выношу ў месяц ? ! Я пісаў што мае выдаткі складаюць прыблізна 500к у месяц . Балабол ты паведамленні праз радок чытаеш чучала
Мінус табе, пастарэў, каб ты чучала ўбачыў гэта, прычым тут дзяўчынкам, гляджу, увогуле блытаеш лугі !
)) я нават цябе канкрэтна на парі не запрашаў..ты сам прыскокнуў))..луга блытаеш)))ну-ну..
праз слова -хаця б адзін прыклад ..ты мяне назваў балаболам..ці дакажы ..ці сам балабол (без вады -фактамі))..
Давай 30 к на гульню, калі я прайграю – я 50к табе; калі я зачыню мінімум х2 ад 30 – выйграеш увесь мой і 10к на форум даю на фриху з выйгрышу!
Як ты на гэта глядзiш, чучало
Паглядзеў увесь гэты “цырк” і пачаў успамінаць гэтага “чела”… Як то па першаму году таксама “чапляў” мяне за якое-то казіно, доўга “абменьваліся ўдарнымі” пастамі ў пабліку… Але потым, як то ўсё само сабой затухла, гэтак жа нечакана як і пачалося… 😎
))клоўн ..ну што тут скажаш..я адразу па суме сказаў..я не мільянер..ты ўцягнуўся.. на тых умовах па суме (што ты мне зараз пачынаеш рукі круціць) я цябе не ведаю і нават 200 баксаў у рукі не дам..толькі праз гаранта.
Калі зоркі запальваюцца або гаснуць,то гэта адназначна камусьці патрэбна 😁
Ну ты і фуфел столькі паведамленняў а цяпер заданне даеш
Давай гаранта пазавём ты гатовы 200 зараз прадаставіць на гульню ?! Ці балабол усё ж такі
Леніна, з выгляду, сюды кандыдатура падыходзіць ?
так гатовы.. абмяркуем умовы?
Ленін-так падыходзіць
толькі не на гульню ..а на парі..))я цябе не спонсар..
На парі , а ў парі я што буду рабіць гуляць ?! Ці што !
на мае грошы ))? ты што з дуба з’ехаў.. ці мае пасты ўвогуле не чытаў. Мы кідаем па 200уе Леніну..(пераможца забярэ ўсе 400 па заканчэнні пазы) Ты граеш сваю стабільна плюсовую або не стабільна плюсовую гульню ..(дыстанцыю абмяркуем) пад стрым (я не веру скрынам ..уж прасці няведанне) на свае грошы ..усяляк і ўсе выйгрышы таксама будуць адпаведна тваімі.. Па дэпах сам вызначайся колькі табе трэба банкролу каб казіно нагнуць.. па часе таксама..
ты правядзеш час як звычайна -раздзягваючы казіно і да таго +200уе і наша вялікая павага..
Хлопцы, хапіць срацца.
Калі вы вырашылі заключыць парі, то абмеркуйце спакойна без абразаў яго ўмовы, я вам створаю пад яго асобную тэму. вас абодвух тут ведаюць дзесяткі, калі не сотні чалавек, і ўсе будуць сачыць за гэтым парі, прайграўшы переводзіць прадмет парі выйграўшаму, ну або можаце бабкі кінуць на адзін рахунак.
Па пытанні гаранта, адміністрацыя сайта Латест, не можа выступаць гарантам чаго-небудзь, я як-то гэта ўжо пісаў, Варыянт які я вам прапанаваў вышэй падыходзіць вам абодвум, я думаю.
І так. перастаньце абражаць адзін аднаго вы ж усе ў адной лодцы ёпта
Сума смяшная, у мяне стаўка можа павялічыць тваю суму пару. Суму паднімаем хаця б па 500 $ – тады я яшчэ падумаю
я адразу па суме напісаў (цябе сілай не цягнуў) сам уляпеўся (значыць, прыдатна было) гуляй на колькі лічыш патрэбным – гэта твае грошы.. я агучыў, якімі грашыма гатовы заплаціць за сваё меркаванне. Смешная сума.. чаму тады ўвязваўся.
можа хто яшчэ даможаецца да пари? Насоберэм 500 уе?
Твая павага мне нікуды не стала . Ты ў маіх вачах ужо балабол ты метаешся з крайнасці ў крайнасць . То чуйка то плюсавай то ты зваў мяне на пари то не зваў або зноў скажаш што я выдумаў
Давай перавядзі 200$