Трагедыя: колькасць ахвяр пажару ў Кемерава вырасла да 53
Пагаворым пра жыццё
|
26 сакавіка 2018 г.
ад
ident
|
80 Адказаў
|
2,294 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну з двух залаў выбеглі а з трэцяга залу 42, якія там былі, загінулі так і засталіся там……
Адзін блогер сказаў, што праз гугл учора можна было зайсці, іншыя ўжо былі заблакіраваныя
МНС: усе эвакуацыйныя выхады ТЦ «Зімовая вішня» былі зачынены
Усе эвакуацыйныя выхады ТЦ «Зімовая вішня» ў Кемерава на момант прыбыцця пажарных былі зачынены, перадае Риа Новости.
Аб гэтым паведаміў начальнік службы пажаратушэння першага атрада федэральнай супрацьпажарнай службы Кемераўскай вобласці Андрэй Бурсін.
«Усе эвакуацыйныя выхады былі зачынены, усе да аднаго», – сказаў Бурсін.
Ён пацвердзіў, што ў будынку не было аварыйнага асвятлення і не спрацавала ні адна з сістэм супрацьпажарнай абароны.
у тым што пажар быў не з асцярожнасці сумневаў няма,а вось чаму запасныя выхады зачыненыя не зразумела………..
Вы што так і не зразумелі што сталася?
Аднаногі хрэн і пірат Вольнаў запусцілі гэтую ўтку пра 300 чэл. Званілі ў моргі і там персанал пасля гэтага быў упэўнены што гэта праўда, гэтыя навіны далей папоўзлі. Гэтую ботву з радасцю падхапілі блогеры пітары, якія, дарэчы, ужо, чуў, выбачаюцца.
І ГАЛОЎНАЕ паўтаруся. Ну як можна прымусіць маўчаць 300 сем’яў, чые сваякі загінулі там? Ну чым можна ім пагражаць або паабяцаць? Людзі былі б у шоку ад гора і большасці было б напляваць на пагрозы і тым больш прапанаваныя бабкі.
Вось гэты ж чувак выступае, напрыклад, на 1:50 – увогуле lol. Відавочна ж што ён напаўняе спецыяльна. Ці не бачыце вы гэтага?
я ўчора вечарам спрабаваў паглядзець – не было нават таго мульціка і шмат фільмаў. пытанне навошта было выдаляць мульцікі і фільмы???
зараз усё зразумела!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!так і ёсць што загінула да хера!!!!!!!!!!!!!!!
Гэта якраз зразумела. наф хадзіць правяраць, каб там не ўкралі што праз выхад і г.д., калі можна проста зачыніць к х.ям. Расійскае на отье.ись.
не па колькасці загінулых супадае,там жа адзін зал закрыты быў у якім так і было 42 чел
так навошта ў відэа 4 хвіліны было выдаляць таксама не зразумела……
😮
Расіяне, хоць маё меркаванне вам не цікава, усё ж выкажуся. Хутчэй за ўсё вас такім чынам прачухалі на рэакцыю і народнае абурэнне, а масавая смерць дзяцей – гэта менавіта тое, што прызнаюць актам звонку на падрыв дзяржаўнасці і народныя хваляванні, і на гэтым не скончыцца. Я думаю, будуць яшчэ тэракты, у якіх хутчэй за ўсё абвінавацяць нас, украінцаў. Увогуле, тое, што было перад вайной з Чачнёй, мне здаецца, вас гатуюць да вайны.
працьшчупалі на рэакцыю, гэта я маю на ўвазе бяспеку для сябе, а рас практычна нічога для іх страшнага не здарылася – у такой сапраўды страшнай трагіі то можна спакойна выбухаць, і да, блін, хлопцы, да пох што нейкі крэтын пранкаваў. я зараз яшчэ пачытаў вас, тыпа гэта пі….. якія 300, ды можа, але такое адчуванне, што 64 чалавекі, зь якіх больш дзяцей – гэта лухта. ну неe, не ведаю, што вы баіцеся гэтага дзяцела пранкера. вам грэе душу, што ён Украінец, тыпа якія ж мы сволачы. цікава, вам вашыя СМІ паказвалі ваша консульства ў Кіеве, як яно выглядала пасля трагедыі? думаю, не. вам паказалі вось гэтую асобу – ну вам гэтага дастаткова, каб падмацавацца нянавісцю да Украінцаў. ну вам відней.
НЕ ХРЭНЬ ЛЕПІЦЬ. пранкер тупа высмейваецца з народа, што можа тупа ўсіх падмануць і за гэта яго ў хуткім часе знайдуць і пасядзяць к чортам на 6 гадоў!!!!!!!!
дадам ад сябе загінула столькі колькі ёсць і ніхто грах на душу не возьме!!!!!! які можа быць тэракт у Сібіры таксама няма і не можа быць, дурноты!!!!!!!!!!
тут смерць людзей па неасцярожнасці і толькі!!!!!!!!!!за гэта многіх пасадзяць зараз і будуць караць жорстка!!!!!!!!!!!!!!!
яшчэ раз тлумачу што гэта праз тое што ўсе пытанні па бяспецы вырашаліся грашыма і будуць абавязкова пакараны!!!!!!!!!!!!!!
а пранкер перабіў мерку і за гэта будзе сядзець!!!!!!!!!!!!!!!!!!
што заслужыў – тое і будзе, а дзе ён меў быць, выбухі таксама пачыналіся, калі я памятаю, не ў Маскве, для праверкі самае месца
проста вельмі-вельмі мутная сітуацыя
Сітуацыя вельмі сумная,людзі загінулі, пакараюць як заўсёды не тых каго трэба. А парушэнні паўсюль,і ніхто нічога мяняць не стане,такі ў нас народ,усім усё пафіг,узятку даў і ўсё нармальна.
я не зразумеў, я ж цябе забаніў, шо ты тута робіш?
З чаго ты раптам вырашыў, што мы пагалоўна ўсе дурныя і з-за пранкера народ Украіны праклінаем ?(
Да не… Якое ж рух у гэты раз будзе адназначна. Містэру Пуціну давядзецца націснуць і пазбавіць гэтую галіну лёгкіх грошай, хоць ён, вядома ж, не хоча ворошыць ніз ягонай жа канструкцыі, але ўжо занадта моцна б’е па ягоным аўтарытэце.
Бананавая рэспубліка.
Паважаны, я цябе не ведаю, а паколькі ты такі крыважэрны, дык знаёміцца вялікага задавальнення няма, прабач
ЗАБАНЮ!!!![]()