Трагедыя: колькасць ахвяр пажару ў Кемерава вырасла да 53

Пагаворым пра жыццё | 26 сакавіка 2018 г. ад | 80 Адказаў | 2,300 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
40
Публікацыі
147
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 вер 2016 г.
seregelio, 1 красавіка 2018 г.
З чаго ты раптам вырашыў, што мы ўсе пагалоўна дурныя і з-за пранкера народ Украіны праклiнаем ?(

я так не думаў і не вырашаў не мне судзіць хто разумны а хто дурны проста шмат відэа ўжо і калі ў многіх відэа напрамую не гавораць але намёкі зразумелыя а калі нырнуць у каменты там і ўся карціна і наступствы раскруткі гэтай сітуацыі з пранкерам ды і вось гэты пранкер ну не ведаю вам увогуле не здаўся дзіўным тое, што яго вось так проста лёгка прымаюць за чыноўніка я думаю ўсім інстанцыям каманда была даная адназначна і ніхто б не стаў з ім размаўляць па тэлефоне і слухаць яго страшнае адбылося ппц пічалька яшчэ ў тым нават тут шукаюць нажывы і розныя для сябе даброты 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Судзячы па сітуацыі з Вастрыкавым..(то на мітынгі супраць улады заклікаў..ўсю сям’ю спалілі )..то тут жа канферэнцыю праводзіць, маўляў Рафик памыліўся ..улада добрая(звярніце ўвагу, якое сальта)..Балоце ў вас мутнае і там ..што заўгодна адбыцца можа (спецслужбы працуюць..а народу хоць ссы ў вочы – яму ўсё пралезе ўвогуле ..)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
287
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 сне 2017 г.

😔  грошы 😔 грошы😔……

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.

Гаспадзі, гэта такі жах! /Губляць людзей не падчас вайны! Гэта праўда , грошы зводзяць людзей з розуму, яны губляюць усякія чалавечыя якасці! Толькі нажыва.!!!Жах!!!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
568
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
9 чэр 2017 г.

У краіне такая сітуацыя з пажарнай бяспекай. Сам працаваў у гэтай сферы, калі за абслугоўванне пажарнай сігналізацыі і пажаратушэння не заключалі дагавор, а трэба. Толькі здарыцца лжывае спрацоўванне дымавога датчыка  і каб не замарочвацца сігналку проста адключаюць, а ад яе і спрацоўвае сістэма пажаратушэння.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...