Трагедыя: колькасць ахвяр пажару ў Кемерава вырасла да 53
Пагаворым пра жыццё
|
26 сакавіка 2018 г.
ад
ident
|
80 Адказаў
|
2,300 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я так не думаў і не вырашаў не мне судзіць хто разумны а хто дурны проста шмат відэа ўжо і калі ў многіх відэа напрамую не гавораць але намёкі зразумелыя а калі нырнуць у каменты там і ўся карціна і наступствы раскруткі гэтай сітуацыі з пранкерам ды і вось гэты пранкер ну не ведаю вам увогуле не здаўся дзіўным тое, што яго вось так проста лёгка прымаюць за чыноўніка я думаю ўсім інстанцыям каманда была даная адназначна і ніхто б не стаў з ім размаўляць па тэлефоне і слухаць яго страшнае адбылося ппц пічалька яшчэ ў тым нават тут шукаюць нажывы і розныя для сябе даброты
Судзячы па сітуацыі з Вастрыкавым..(то на мітынгі супраць улады заклікаў..ўсю сям’ю спалілі )..то тут жа канферэнцыю праводзіць, маўляў Рафик памыліўся ..улада добрая(звярніце ўвагу, якое сальта)..Балоце ў вас мутнае і там ..што заўгодна адбыцца можа (спецслужбы працуюць..а народу хоць ссы ў вочы – яму ўсё пралезе ўвогуле ..)
😔 грошы 😔 грошы😔……
Гаспадзі, гэта такі жах! /Губляць людзей не падчас вайны! Гэта праўда , грошы зводзяць людзей з розуму, яны губляюць усякія чалавечыя якасці! Толькі нажыва.!!!Жах!!!!!
У краіне такая сітуацыя з пажарнай бяспекай. Сам працаваў у гэтай сферы, калі за абслугоўванне пажарнай сігналізацыі і пажаратушэння не заключалі дагавор, а трэба. Толькі здарыцца лжывае спрацоўванне дымавога датчыка і каб не замарочвацца сігналку проста адключаюць, а ад яе і спрацоўвае сістэма пажаратушэння.