Slothous (слотхаус) - Дом набіты га**ном!
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
26 March 2016
ад
Feya_Line
|
77 Адказаў
|
4,826 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну да а потым у апараты абезьян і Рэзідэнта круціць 🤩
Таварышы гэта проста піздзец, па-іншаму не назаву. Рабіць было няма чаго, сядзеў з Вуловым у скайпе балбатаў, разбаніў сябе ў Слотхаусе. Закінуць 300 рублёў і г.д.
Закинулі ўсё ок, наіграў полтарашы, зліў тысячу паставіў на вывад, прыйшла смска што не правільна нумар паказаў, я паказаў нумар тэлефона правільна 097****2**. У такім фармаце, замест * – лічбы.
Прыйшла смс што вывад адпраўлены. Залазжу ў ківі – грошай няма.
Пішу ў саппорт і тут такая куйня пачалася.
Кароч па выніку, яна адпраўіла мае бабкі на расійскія нумары тэлефона, хаця ў Расіі нумароў тэлефона няма, якія пачынаюцца на 097
І даводзіць мне што сістэма аўтаматам зрабіла ўсё гэта. І аўтаматам адпраўлі бабкі на Расійскі нумар.
Я ў падтрымку сімёрак – там мне растлумачылі як усё робіцца і ўсё зусім наадварот. Кароч піздзец
Цяпер я павінен чакаць пакуль яны адменяць вывад на той нумар, хаця я хз чаму я павінен чакаць, блін, гэта ж не мая памылка. Я паказаў нумар правільна.
Кароч піздзец, яны не прабівныя. І на ўсе пытанні, я павінен чакаць, я вінаваты, я не правільна паказаў нумар, я такі і гэтак далей.
Я ёй пішу, то адправі мне іншыя бабкі. Хулі рабіць. А яна там – адменяй вывад і рабі што трэба, хто я тут і што ў вас сістэма дзіравая (на справе мы ведаем хто дзіраваў =()
Кароч вось як адбываецца вывад, у сімёрках напісалі
вось ты (Слова выдалена сістэмай) валосаты смярдзячы фэй))
Так а я што, я нічога. Хутчэй я ў аhue
Рускай =( мовай яна мне тлумачыць . Паглядзім, як бы на працягу дня мне прыйдуць .
Кароч жду выплату, разумею, што баба тут ні ў чым не вінаватая. Напісала, што я ў іх першы гулец з Украіны. Странна, але Димиджи ж таксама гуляў. Відаць, на расійскі нумар выводзіў
СЕПОР ПРОКЛЯТЫЙ ;DDD(Жарт, гумар)
Бабкі прыйшлі. Ну выпадак з разраду выключных .
а можа діміджы не выводзіў?
я на Яндекс выводзіў
яны напісалі, што ў іх траблы з ківі
навіщо табе заўсёды ўстаўляць свае 5 капеек?
Ды не злісь на яго) флуд жа)
Ну написали штоя першы Украінец ) хызы
не. у мяне 50капеек так таго патрабуе душа
табі без мяне сумна было б))
Яшчэ раз пішу водгук пра СлотХаус. цяпер усё як бачу і ўсё як ёсць на самай справе.
![]()
1) Заліўся сёння, па стаўках у 4.5-5.4 рублёў, на 3 тысячы, але гэта не столькі важна. важна вось што.
Гуляючы па стаўках у 4.5-5.4 рублёў, спайкаў 4 бонусы.
а) 1 бонус па стаўцы ў 5 рублёў, на 200 рублёў, у слоце ЛедиЛакиШармДелюкс, калі ўжо заліў туды 400 рублёў( першы дэпазіт 500. Далей я заліў гэтыя 300 што засталіся і дэпнуў яшчэ
б) 2 бонус, быў пры 3-м маім дэпазіце ў 750 рублёў. т.е я ўжо заліў 1 дэп. другі дэп. бонус які я адыграў 400 рублёў з вагерам 5, гэта ўжо 1.4к рублёў і 2 бонус выпадзіў калі ў мяне заставалася 200 рублёў у слоце ЛедиЛакиШарм( просты) у бонусе дало х101 па стаўцы ў 4.5 рублёў,
в), г) 3-4 бонусы выпалі ўжо на 4-м дэпазіце, калі ў мяне амаль нічога не заставалася, абодва бонусы выпалі па х30-х40.
Гуляў я, браў вяртанні( за 50 poінтаў 30 рублёў) і гэтак далей 1 раз узяў. Таксама пасля прайгрышу 3 тысяч рублёў, я прасіў кешбек 10%( там даюць часам)) Мне выдалі. Я пайшоў у Леди Лаки шарм( делюкс) і сучка высыпала мне 750 рублёў. па стаўцы 5 рублёў. дала топ сімвалы з вайлдамі. т.е з 2.2к што я туды заліў( а заліў я менавіта столькі туды ( 1 дэп, 2 дэп напалову, вяртанне і яшчэ 750 рублёў) яна вярнула мне 750 рублёў ёпця я ж круціў далей без бонусаў. На рахунку ў мяне стала 1 к рублёў. Пайшоў у іншыя 3-4 слоты круціць па 4.5-5.4 рублёў – зусім у пустую без бонусаў і без выплат. Хоць не, пры 4-м дэпазіце, мабыць. як адразу дэпнуў пайшоў у катану, катана мне пры стаўцы ў 4 рублі дала 94 або 96 рублёў, пасля чаго зжрала 300-350 рублёў.
Я заблакаваў у сябе там акаўнт і вырашыў што больш гуляць не буду. Але калі граў у покер у мяне вось такая думка ўзнікла.
Па-першае, паглядзіце на скрын.
На скрыне відаць, што я нібыта ў пераможцах і занёс 698 рублёў( хоць я не заносіў 698 рублёў і там з’яўляюцца людзі толькі тыя, хто занёс грошы ў бонусе. Гэта паінт амаль што першае.
![]()
Я пачаў гуляць там і адразу быў у мінусе на 3к. Потым праз пару дзён, дэпнуў 500 рублёў. узяў бонус у 400 рублёў з вагерам 5. Адыграў і вывёў 1000 рублёў. на наступны дзень або праз дзень, я дэпнуў зноў 500 рублёў, узяў бонус на 400 рублёў з вагерам 5, адыграў і вывёў 1000 рублёў, сёння ж усё ў пустую. Увесь гэты час, калі я выводзіў і круціў, акрамя першых дэпазітаў, калі я заліў. Я круціў па стаўцы ў 90-1.8 і рэдка па 2.7 ( бо па 2.7 тупа жрало, жах =( стаўка 3 рублі а яно жрэ як не ўрачаемьнае)
Сёння круціў толькі па стаўках у 4.5-5.4 рублёў і ўвогуле ў пустую, 1 апця ж была бонус у 101х калі зжрало з дэпазіту ў 792 рублёў, амаль усё пакінуўшы 200 рублёў на рахунку.
З гэтага ўсяго можна зрабіць выснову, што ў казіно ніхто не гуляе, а хто гуляе робіць стаўкі вельмі дробныя. што апараты пустыя(як любіў казаць бетинхелл) бо па стаўцы вышэй, да што там вышэй нават у 2.7 рублёў я не адэкватны, не дае, што казаць пра стаўкі ў 4.5 рублёў і вышэй.
Пацверджанне маім словам тое, што я пісаў вышэй+ яшчэ кое-что
У казіно ёсць конкурсы або турнір, дзе людзі робяць стаўкі і ў залежнасці ад колькасці набраных паінтаў, выйграваюць грошы, займаючы прызавыя месцы. Так вось, у пераможцах, увесь час высвечваюцца людзі, якія выйграюць па 300-600 рублёў. вы ў гэтым самі можаце ўпэўніцца, зайшоўшы на іх сайт.
А дзе ж У пераможцах выйгрышы тых людзей, якія робяць стаўкі пачынаючы ( х** з ім) ад 200 да+++ паінтаў. Ужо каб зрабіць стаўку на 50 к рублёў( а гэта і ёсць 200 паінтаў) трэба каб не злілася, лавіць хоць пару бонусаў на 6-7-8 тысяч, або ж 1-2 па 10-20 тысячаў. А куй такіх выйгрышаў няма і не назіраецца. Увесь час выйгрышы па 300-500 рублёў( акрамя карыстальніка неверфолд, у іх было набрана на той тыдні 500+ паінтаў, а выйгрышы 2-3 тысячы рублёў пару штук)
З гэтага зробім высновы. што яны ўпісваюць у выйгрышы свае акаўнты, бо калі б былі гэта рэальныя людзі, у выйгрышах былі б іх заносы ў слотах( Пераможцы)
Саппорт адказвае вельмі проста на такое пытанне, кажа, што яны набіваюць па 1-2 к паінтаў без бонусаў, з дапамогай стаўак і ім выплачваюць такую ж колькасць грошай па лініям без ставак, такім чынам яны не зліваюць бабкі.
Вось скрын
PS: я запрасіў сапа на наш форум але ён адмовіўся, відаць сорамна.
PSS: калі і гуляць у слот хаусе, то дэпіць толькі 100 рублёў( і тое я вам не рэкамендую) і катаць па стаўцы ў 90 капеек. думаю я даказаў што казіно лахатрон і там ніхто не гуляе. Бо калі б гулялі, то і брускі былі б і выплаты і выйгрышы ў людзей( Пераможцы) Хаця і даказаў прайгрышам сваіх грошай.
Ну і што олні табе адказалі на пытанне пра тое, што ты ў пераможцах на 700 рублёў?
нічога) хутчэй як. сказалі што пераможцы за некалькі дзён. Хоць сёння я Я не бачыў сябе ў спісках пераможцаў калі сядзеў гуляць+ я не цягнуў у гэтым слоце 698 рублёў ;D гэта ўжо дакладна. Ібо ў мяне ўсе бонусы былі па 200-300 рублёў. ты сам ведаеш я калі 1000 вывёў я табе пісаў пра гэта і ўсе бонусы перасылаў. + да ўсяго гэты Занос з’явіўся пасля таго, як я сябе заблакіраваў там. Так жа як заносы неррфолджа па 2-3 к рублёў.
Кароч калі ты сябе баніш, лічы што твой акаўнт – гэта Бот. будуць пісаць усё што заўгодна.
А ёжык плакаў і грыз кактус )).. (без абід Зема)
Дык я не плачу. У мяне нават не бамбіць, проста блин, не хачу, каб там хто-небудзь іграў. Вось і ўсё. Сямёркі і ігравы фореве. А слот хаус путс гарэе ў Аду.
Па мне так аднолькавая там аддача..Тож з гэтым бонусам (вагер 5) 2000 заліў, калі дэпаліў- чуў)).
гы гы хлопцы мне вас шкада! Ды там хоць х2 вагер паставяць – калі ў адмінцы прапішуць, што больш за пэўную суму не падымецца – вы не падымецеся! Гэта скрыптскрыптскрыпт…….у топку!+Лінейке за тэму пра гэта гаўно!
Ну я не ведаю (мне падабаецца, можа таму што там плюсую)) а ў разрэкламіраваны ДОА (зліў баксаў 700 па мін. стаўцы, за ўвесь час і ні разу нават 30 уе не пасыпала, бывала па 600 спінаў увогуле без бонускі, што мне іх ліцуху на хлеб мазаць або так жаваць )). Там нармальны пул гульцоў, як для нашых казі і казіно часам гуляе (увогуле ўсё на любіцеля).
Ніхто там не гуляе. І я пра гэта напісала ўверсе, чаму. Перачытай уважліва. Казіно Марожэнка. не разумею, чаму ты яго абараняеш.
Я яе не абараняю ))ні ў якім разе. Проста гэта .асабіста мая думка (казя скрыпт..нават слону зразумела..але я лошара там катаю))інста вывад..вечна цягне))
Казіно гаўно)
па-мойму што гэта гуано. было ясна яшчэ пасля першага такога знаёмства з ім🙂)
пля ўсе ведаюць што казя гаўно все туды дэпаюць пры гэтым нешта выводзяць і яшчэ ныюць што казя гаўно )
Я не ведаў. Цяпер дакладна ведаю. Калі я ведаю, што казіно сапраўды гаўно 0- я сябе баню. Там і забаніў. А хто будзе гуляць там – ТОТ (Слова выдалена сістэмай) і будзе прайграваць усе свае бабкі. Убачыце. Вядома, ён можа там гуляць, калі яму падабаецца, калі яго трахаюць у попку і наебваюць. Менавіта гэтым і займаецца казіно СлотХаус
Хачу зразумець, як данесці людзям, што ў такіх казіно як Вулканы, ТатВегасы, СлотХаусы і т.д. і т.п. (тыпу Эдельвейса казіно таксама) гуляць нельга. Вось як данесці7 Нават у семёрках і Игровом гуляць нельга, хоць там нярэдка і падсыпае.
Мяне нярэдка падсыпаў у семёрках і Игровом па 6-7 тысяч з дэпазіту ў 500 рублёў. але я ўсё заліваў назад у надзеі, што сарву ДжекПот ці яшчэ якую херню. Колькі скрінаў вы не ўбачыце ніколі… Гэта проста пздц.
Але Слотхаусфы ўсе гэтыя – гэта фабрыка дол6аёбаў!
Не варта там гуляць.