Slothous (слотхаус) - Дом набіты га**ном!
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
26 March 2016
ад
Feya_Line
|
77 Адказаў
|
4,824 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Точна ўспомніць калі, напэўна месяц таму, можа больш, было ў мяне на ківі 500 рубасей. Так вось, думаю я трэба кудысьці депнуць. А куды дэпнуць такія грошы? Толькі ў скрыпты! У семеркі і игровы не дэпіў, бо там і там вывёў бабкі толькі не даўно, стаў шукаць на форуме, куды б дэпнуць, зайшоў у сваю тэму – куды дэпнуць 100 рублёў – дак яшчэ так парыскаў па форуме і знайшоў СЛОТХАУС – маць яго так.
Зашоў гляджу бонусы на 1-2 дэп 100% і г.д У прынцыпе ўсё як у звычайных скрыптах і г.д Дэпнуў 500 рублёў. Атрымліваем адыгрываемы бонус у 100% пайшоў катать.
Катаў я нядоўга. Бонуску па стаўцы ў 90 капеек – 2.7 рубля, злавіў толькі 1 у Дэльфінахдэлюкс па стаўцы ў 2 рублі на 370 рублёў ці каля таго. А так усе слоты жралі без шанцу на што-небудзь. Ну я зыбіў.
Потым з’явілася ў мяне яшчэ дзесяць дзесяці 400 рублёў на ківі, вырашыў дэпнуць туды ж( тыдзень або паўтары праз). Дэпнуў пайшоў у ВандерфулВульф – з’еў без бонускі. якімсьці чынам знайшоў яшчэ 600 рублёў – дэпнуў, Вандерфул Вульф – заліў. не зразумела адкуль узяў яшчэ шштуку рублёў( сам хзы адкуль у мяне бабкі з’яўляюцца пацаны шчыра) Дэпнуў і па стаўцы ад 1.8 да 4.5 рублёў у Вандерфул Вульф – заліў детка БЕЗ АДЗІНОЙ БОНУСКІ ЎОБШЧЫ.
Ну думаю (Слова выдалена сістэмай), абалдзелі прабачце мяне, я ў чат у чаце размаўлялі, карацей далі мне ў чаце 150 рублёў тыпа да вам не пашанцавала( што самае цікавае, пры дэпe ў 2 тысячы я ставак зрабіў на 2.3к рублёў гэта ўвогуле лол пздец я ў хавае быў) 150 рублёў зліў.
Прыйшоў вяртанне ўчора, ііл чым там у іх, пайшоў у Дэльфіны та мдало па стаўцы ў 2.7 300 рублёў або каля таго. крч на рахунку было 480, пайшоў у Вандерфул вульф і па стаўцы ў 1.8 і 2.7 рубля заліў 500 рублёў . Засталося 150 і я выйшаў са слота. Я ў саппорт – саппорт пачаў пра аддачу пісать. А ім туды сюды, кажу мне (Слова выдалена сістэмай) на аддачу, бонуска дзе детка?
Што сказаць за аддачу – яна детка не якая, я лавіў у іншых гульнях бонускі. калі заліваў 200 рублёў па дробных стаўках у 1.8 або 90 капеек давала бонуску а ў бонуске 40 рублёў, крч піздзей, ні ў адной гульні дзе лавіў бонуску не бачыў ретрыгераў.
Крч казіно поўны піздэй, не гуляйце там, там нае…юць людзей. лепш гуляйце ў правераных скрыптах, такіх як Семеркі, Игровые, Таты – ДА (Слова выдалена сістэмай) С НІМ БЕТИНХЕЛЛ( у самым ржавым выпадку, калі ў вас ужо рве пукан і няма дзе гуляць).
Скрыншоты і ўсюкую хрэнь кідаць не буду, так як не трэба
Усяго Добра.
PS: детка (Слова выдалена сістэмай) пры дэпазіце ў 2 тысячы рублёў ставак на 2.3к рублёў зрабі- гэта маразм. детка больш 1к спінаў і ніводнай бонускі. А сапп мне распавядае, што САСАЙ А НЕ БОНУСКУ ТЕБЕ.
так слот хаус, семёркі і ігровой гэта з аднаго поля ягады
я як-то 1.5к першых мін дэпоў у ігровом у аўт паслаў, потым сваё аддаў
у хаосе наадварот усё было выдатна з першых дэпоў, раз на раз не прыпадзе
але не бачу сэнсу пасля заносу дэпаць
ну я же не 1 апарат пробывал. Играл почти во все возможные. 0 бонусок, а там где бонуски они х20-х30 и без ретригеров. КРЧ полный бред.
Ну это ТВое имхо, у меня другое мнение.)
Я пишу всегда как оно есть, я надепал 2.5 к рублей и ничего не давало, крутил по мелким. самая большая это 4.5 рублей и то. прокрутов таким образом сделал не больше сотни. И вообще я не адекватен,. Вот сидишь, а тебе 30-40 прокрутов ничерта не дает. а потом баз, дао 6 рублей по ставке в 2.7 рублей. И опять я не адекватен, не дает. /
Да там даже если по победителям посмотреть, люди по 300-400 рублей выигруют. это ведь не нормально.
ты думаешь в скриптах дело в автоматах ?я думаю, оно либо дает либо нет
я слот хаусе по копейкам ловил 4 дедов в лорде океана, или как там оно,которые по тысячи на линию,
но когда мне игровой не куя не давал, тоже мог такую тему наверное написать) потом двушку выплюнул в ваилд шарк, и я забил на него)
мяне часам здаецца, што ўсё залежыць ад ака і г.д. Вось у сямёрках я выйграў 7 тыс. нядаўна вывёў. Потым задэпаліў туды ўжо тысячы 3 можа 4. Але я граў там і на гэтыя 3-4 тысячы зрабіў пракрутаў на 150 было а гэта больш чым на 25-30 тысяч рублёў. І норм і я ведаю, што аддасць. так сама ведаю пра ТАт што аддасць і пра гульнявы.
Але калі ты депаеш 2 штукі круціш па дробных і яно зусім нічога не аддае. Праіграўшы глядзіш – сок накруціў і бачыш, што ў цябе акручана 11 поінтаў, а гэта 2250-2499 рублёў прыкладна, пры дэпазіце ў 2 к. Разумееш, што ўсё вельмі дрэнна + пасля гэтага граў і да гэтага
Я б вельмі хацеў напісаць, што больш я там гуляць не буду, але я (Слова выдалена сістэмай) (Слова выдалена сістэмай) і дыбіл, і я ведаю, што як толькі з’явяцца бабкі – я задепаю туды і зноў прайграю.
Не паўтарайце маіх памылак – не СЛЕДУЙТЕ ПО МАІМ ГРАБЛЯХ, НЕ ГУЛЯЙЦЕ Ў СЛОТХАУСЕ,
А якая казя стабільна ў плюсе катае)) хіба гэта падстава для чорнага спісу)?
Ну я сам занёс. Хоць хызы, думаю, калі раздзел адкрыты для простых карыстальнікаў, як я. То можна заносіць на маё меркаванне )) і на ваша. ГолдФішку таксама ў ЧС можна ізі дадаваць.
Гэта ж на ЧС на сайце правільна.
Рэдкасная параша ! Я (Слова выдалена сістэмай) асёл па п’яне 250 руб. заліў туды ((
слот хаус асобная тэма, я ў іх бездеп катал. і гэта проста трындзец я вось пасля гэтага зразумеў што туды ўвогуле не варта депаць
У колькі ж казіно пасля бездэпа ты зразумеў, што не варта дэпаваць? 100 ці больш?
скрыпт, відавочна не самы х**вы, паўтару – і Семерки і Игровой гэта тое самае, не здзіўлюся, калі там нават адзін і той жа ўладальнік, і магчыма нават працуюць як адна сетка, тыпа тут занёс тут цярпіць страты
Мне ўвогуле не ў х** стала іх апраўдваць, але паведамленні тыпу «я катал бездэп, х** выйшла, гэта рэальна имба»
Павер у некалькіх, як бы цябе гэта ні здзівіла
гэта казіно адкрытае дзірвое гузно, поўнае г**на
шкада, што няма мінуса, каб яго ўляпіць табе, калі казіно відавочна не дае ніводнай бонускі і ўвогуле нічога толкам па лініях – варта задумацца, так што не трэба тут імба не имба
ты проста гомункул пераростак, ты гуляў толькі на бездэпе, і нешта воняеш
я на мульціаку ўнёс сотку, выводзіў 1.1к ды капейкі, але гэта х11 ад дэпa (па сутнасці, каб забіць час)
а ўвогуле што ты хочаш ад скрыпта? ты ў тэмах з ліцэнзійным софтам воняеш, што яны падкручваюць аддачу, у спартыўных тэмах гаворыш пра падтасоўку суддзяў той ці іншай камандзе, і ў покеры пра тое, што PokerStars не сумленны (без каментароў )
ты рэальна гомункул пераростак, чалавек без розуму і тупа без аб’ектыўнасці, тупы абываталь, што ўсе вакол табе нешта павінны
усё гэта ў твой адрас, і зусім не ў абарону абмяркоўванага намі казіно
чуеш, ты б рот свой зачыніў, у цябе з рота смярдзіць, недарасталец
па ўсіх падтасоўках я падмацоўваў фактамі, пра прэласныя руумы я таксама падмацоўваў фактамі, так што не воняй тут, а маўча выдаліся, ну або ідзі застрэліся
чакай мінусамёта – наклею іх табе вышэй за твой дах
а ўвогуле вы з гэтым слотхаусам падобныя, так што ўсё гэта на твой рахунак і на рахунак гэтага лахатронага завядзення
😵 ясна
воу воу памякчэ жарэбцы !
не магу ад гэтага г**** адпісацца, іх спам не выдаляецца! хоць пошту мяняй
Я ўсе лісты амаль у спам кідваю, а потым не глядзячы выдаляю. бо ведаю, што ў спаме адно Г)
А задать правило ? І карыстальнік будзе автоматам на будучыню заблакаваны.
нармальнае казіно часта здымаў , вывад хуткі =))
да галімыя лохатроны гэтыя семёркі гульнявыя і слотхаусы, можа разок плюнуць пару тысяч, потым хочаш задэпацца, спецыяльна тэставаў, штук па 20 дэпав пасля зняцця сыходзіла без бонусаў, вядома ж што скрыпт. Асабліва гэты слотхаус вывёў з сябе, на адным аке з’еў каля пятака, увогуле не даў ні разу.
Учора забаніў сябе там
У выніку надэпаў тыя 3-4 тысячы, не лічыў бо забаніў. але 3 тысячы дакладна ёсць. Можа нават 4.
Бонус у іх 30 гэта максімум. – я не адэкватны, сам слот проста не аддае. 30-40 кручэнняў ідуць пустыя потым падае рэйд 3-4 2 скатэра, можа якая лінія (у залежнасці ад стаўкі) калі стаўка 1.8 то лінія на 7-8 рублёў і г.д. Выпадзе а то я не адэкватны,.
Жрэ, бонус дае раз у мінус 900 рублёў прыкладна І то бонус самая вялікая была ў 300 рублёў па 2.7 яшчэ ў самы першы дэпазіт. Калі слот ужо з’еў 400 рублёў. Астатнія пустыя. без рэтрыгераў і г.д.
Поўная херня – не гуляйце там
вось вось вось, сцэнар адзін, у мяне ва ўсіх трох “казінах” такая бяда, таксама ўсюды заблакіраваўся
Вось у Семёрка і Игровом усё па-іншаму. Там і па лініях аддае і бонускі дае нармальна. Вядома, прайграю я там і выйграю. Але калі дэпаю 200-500 рублёў, ды нават 100 – магу і гадзіну, і дзве на іх гуляць. Утрымае баланс. А СлотХаус – поўны (Слова выдалена сістэмай)
вынік-то адзін – пусты кішэню, не ведаю як ты, а я граю, каб бабло падняць і потым яго патраціць, а не зліць.