Slothous (слотхаус) - Дом набіты га**ном!
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
26 March 2016
ад
Feya_Line
|
77 Адказаў
|
4,825 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну я таксама. Яшчэ люблю новаматик пакруціць))
Я ўжо пісаць не хацеў, але напішу, выпадкі былі такія. я не заскрыніў бо няма як і відэа не здымаў. Але пацвярджэнне таму мая дзяўчына. З ёй сядзелі круцілі і было такое. Дзе́ла вось у чым.
Крч падае 2 скатэры і падае 3 скатэр і потым замяняецца амаль імгненна на іншы сімвал. І такое было хз як пацвердзіць, відэа зноў жа не здымаў а скрыншотаў (не рабіў іх) і так не пацвердзіш. Я не выдумляю.
учора круціў у сямёрцы ў кнігах, тое ж самае было, трэцяя кніга ўляцела з-пад носа, гэта, канешне, проста з-за тупнякоў, але абідна ўсё ж, зліў хз які дэп па ліку, і залочыў апошні ак. Ведаюць гадаў чым падкупіць наш люд: інста вывад і бомжадэп-выстаўкі, у астатнім такіх тысячы ў рунэце
ну так, часта на 5 барабане кніга нібы падае і пралятае. Але ў маім выпадку гэта было (у SlotHouse) на 3-4 барабане і калі скатэр падаў на 1 лінію (пасярэдзіне якая) альбо, па-руску, на сярэднюю па гарызанталі і адразу замяняўся
ў апошні час заўважыў… што і семёркі, што і сдотхаус, што і ігровай… максимум х2, х3 а то і ўвогуле зліў, што бывае часцей) крызіс напэўна, усе казявкі хочуць нажывіцца на нас)
Вось я ў апошні раз калі заліваўся там( ну для мяне залівацца гэта пару тысяч зліць рублёў у скрыпты) так дэпалі і норм бонускі здымалі, толькі вось яны не аддавалі таго што надэпіў. Да прыкладу надэпіў паўтары, дэпнуў яшчэ штуку ужо 2.5к завёў бонуску ў бонку х400 тысячу рублёў або х200 таксама тысячу, на рахунку 2-2.1 к, але надэпіў то 2.5к і не здымаў і ўсё зліваў)
значыць трэба пачакаць!пусть накормяць чуть слоты,ну а можа ўжо і лічаць што цябе падкармілі і чакаюць ад цябе сур’ёзных укладанняў..хз)
так, яны заўсёды так) звычайна раздаюць потым)
так разважаць онлайн казіно ўсе скрыпт
думаю, трэба наогул завязаць з гэтай справай
даўно пара =) ……… 🤐 ………….
гэта тыпа апошні пяціхат запхну і ў завязку? 😁
сёньня зарадзіў апошнюю двушку ў енерджи, цяпер увогуле пусто ў кішэні, з дробяззю, я зразумеў, нічога нават лезці, трэба хаця б 200-300 долараў мець, тады яшчэ можна разлічваць на што-небудзь, вось як бы так устрымацца, сабраць месяц, напрыклад, адкладаць тыя грошы, на якія б гуляў, але не гуляць, а потым разом жахнуць
Гэта нейкая хвароба, НАБІРАЦЬ бабкі каб пагуляць) бабкі ёсьць – гуляй. Няма – не гуляй. Ну не назапашваць, каб пагуляць. Лепей патраціць на нешта)))
😁 У оффлайнах, калі падвісваў гадоў 10 таму, таксама так разважаў, куды туды з пяццюшкам ісці, мінімум 2-3 рублі, з вялікай сумы – больш шансаў, але не факт)) хоць каму я кажу))
так лепш, чым кожны дзень па дробязях, але ўсё роўна прайграеш
не, лепш калі не хварэеш. А то спачатку лудаманія. Потым алкагалізм. Наркаманія. Так і скатацца можна
увогуле тры розныя рэчы назваў нічым не звязаныя
А вось тут ты АБСАЛЮТНА не правы. Гэтыя тры рэчы звязаныя непасрэдна.
Украў, выпіў (прайграў) у турму 😁
Не не так. На псіхіку яны ўплываюць аднолькава. Памятаю нават былі даследаванні і аказалася што ў момант выйгрышу ў лудомана ўзбуджаюцца тыя ж участкі мозгу, што і ў торчка ад кокса.
Згодзен, але менш небяспечна выпіць і пакурыць травы)
стаешся лудыкам, пачынаеш прайграваць (лудыкі не выграюць ніколі, ім толькі б пагуляць, гэта як залежныя людзі) такім чынам, пачынаеш прайграваць, співаешся, жыццё скочваецца ў (Слова выдалена сістэмай), пачынаеш нюхаць, уколвацца і т.д. Усё правільна я напісаў
У сапраўднага лудыка грошай няма ні на што, акрамя гульні !!!!
Вось бы іхняга прадстаўніка сюды )) Вось бы павеселіліся ))