Слот-квест на дзень нараджэння 4LUCK
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
3 August 2019
ад
VyacheslavLenin
|
223 Адказу
|
9,373 Прагляду
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
x349
учора хаця б што-небудзь даваў, сёння з ночы самой я ледзь-ледзь вышэй Х10 не бачыў..Відаць Х600 – яго максімум у форумнай версіі.))))
та не, можа, яшчэ часу куча, вангую 3 фрага х1000+ затащуць)
х332 відэа лендынгу скідаў, сюды не атрымліваецца загрузіць -200 памылку выдае
ну значыць не сумленна, трэба сюды, а не чорт зразумей што за лендынг. Я ўжо х2344 злавіў, выкладу ў апошні момант і не нейкаму міфічнаму лендынгу, а сюды 😎
хто цябе з Тэлеграма выпусціў? кыш адсюль
Дык які сэнс адразу морочыцца і скідаць? На камп’ютары галоўнае ёсць. Калі ў прызы трапіш, тады толькі і скінеш.
ды я з гэтымі відэа пра скрын увогуле забыў, ды і даведацца, ці годнае знятае відэа ці не, а то спрэчкі тут, гляджу, ўзнікаюць
да толку ўжо ад нашых відэа мой Х358 ужо ў прызы не трапляе…🙂
х183 усё, што змагла ) Два бонусы былі ўвогуле х2…
x5138 (відэа на Google Дыск заліў https://drive.google.com/file/d/1K9qA-I6z6oc1MjKO6BhIgkHqPxRjIuIa/view )
адчуваю сябе як маньяк, які доўга высочваў сваю ахвяру і нарэшце ў яго ўсё атрымалася 😎 (нават 2 разы)
ды як так можа быць, а?
як як… гэта табе не каўбасныя абрэзкі… час бачыў на яго відэа 00.23… купляеш праграму для мантажу відэа і за суткі ліпіш ролік з Х 100 000 🙂
х344
х693
х5138 відэа нейкае з Google Дыска не спампоўваецца, крыху пазней, напэўна, кіну
X 1129
x50.3
Час на відэа – палова першага, час на скрыншоце – гадзіна. У правым верхнім вугле, у самім слоце.
Як так?
Паўгадзінку назіралі і потым зрабілі скрын? У відэа я заўважыла, што скрын адразу ж зрабілі.
Проста цікава.
ну не зусім назіраў. Спачатку парадаваўся, потым сам паглядзеў відэа, каб пераканацца, што яно запісалася нармальна. Потым хацеў адразу заліць відэа на форум сюды, паставіў на загрузку і пайшоў дапраглядаць серыю Доктара Хауса ў пятніцу. Вярнуўся, зразумеў, што 346 мб яно не хоча грузіць, зрабіў скрыншот і кінууў на гугл дыск.
што датычыць скрыну падчас відэа – вам, мабыць, так падаецца
ну вось, два ёсць, чакаем трэцяга фрага з x1000+ і расход)
Пахожа, я зноў пралятаю
табe ж пісалі..а ты не верыў..🙂 я таксама кручу, часу да заўтра ёсць…бонусік 200 пустых ужо бачыў..чакаю цяпер, хутка рванё..🙂
https://youtu.be/9heu31YAGK8 x1803
Выключна для шансу на рандом. х56. Самы першы дзень, здаецца. Потым я стаміўся.😁