Слот-квест на дзень нараджэння 4LUCK
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
3 August 2019
ад
VyacheslavLenin
|
223 Адказу
|
9,360 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мы з вамі ўжо цэлых 6 гадоў!
Кожны з вас пабудаваў гэты форум. Сваімі паведамленнямі, водгукамі і нават скандаламі… і нават інтрыгамі. Мы вас любім і цэнім. Для нас важны кожны!
Менавіта ў гэты дзень мы вырашылі зрабіць для вас шмат падарункаў. Усе яны будуць у розных нашых раздзелах, але аб’ядноўвае іх адно: жаданне павіншаваць вас – нашых любімых юзераў – з гэтай цудоўнай датай.
Спіс усіх падзей можна паглядзець вось тут: 🔗 – у тэме пра Дзень Латеста.
Умовы турніру
Па гэтай нагодзе з 06.08.2019 00:01 па 09.08.2019 16:00 пройдзе мега турнір – Мега-слота-квэст!
Гуляць будзем у слоце Who wants to be millionare. Лавім максімальны ікс у бонуснай гульні і перамагаем! Катаем па стаўцы 10 еўра.
Для ўдзелу вы павінны быць карыстальнікам нашага сайта.
Гуляем у нашым раздзеле з дэма-гульнямі казіно. Бонусныя гульні трэба запісаць на відэа любым вам даступным спосабам (ці спецыяльнай праграмай, ці нават на звычайную камеру зняць экран))). Гэта робіцца, каб мастакі не праяўлялі свой талент:) у чарговы раз.
Табліца прызоў
1. 4000р.
2. 3000р.
3. 2000р.
4. 1000р.
Таксама сярод тых, хто не выйграў, мы разыграем яшчэ 1000 рублёў рандомна.
Сюды вы можаце загружаць скрыншоты, але калі вы выйграеце, то трэба будзе відэа пацвярджэнне выйгрышу
Вам 4LUCK!
Ап тэму!
На камеру? Жорстка, але справядліва🤠
Форуму 6 гадоў, хаця б далі б усім па 600 паінтаў😁 містар Pronin гэта вам))
так форуму ж не 600 гадоў жа спаўняецца)) так што выдадуць табе 6 поінтаў, вось так)
Форум вампіраў😁 я і меў на ўвазе 6 а яны так якраз 600
Невялікае ўдакладненне; бонусік з самага пачатку пісаць ці можна бліжэй да яго канца?
як зручна, можна нават экран пасля. з сумай выплаты
…Тады ўсіх адмінаў LCB і форумчан з ДНЮХАЙ😉
Гэта ж, калі я правільна памятаю, слот з купленымі бонусамі ? То бок дазволена ?
Сэнс у тым, што толькі з выплатай табе скрын намалююць і знімяць.. трэба, каб хаця б канец бонускі быў зняты з рухам.. вось так не падмануць
Гэта што сюды трэба выкладваць пакуль толькі фінальны скрын бонуснай гульні… А калі трапіў у прызёры, то давядзецца прадаставіць відэа гэтага выйгрышу, я правільна зразумеў ці…)
сэнс у тым што Вождь напісаў трэба відэа каб скрыны не малявалі..потым напісаў ДАСТАТКОВА ЭКРАН З ВЫГРАШАМ ПАСЛЯ БОНУСКІ…але так поўная туфта…таксама намалююць скрын і тупа яго запішуць на відэа..я і напісаў трэба каб хаця б канец бонускі ў руху быў зняты на відэа…тады не падмануць..хаця ёсць людзі і відэа змантуюць лёгка..
Выложу скрын для пачатку, спадзяюся відэа не спатрэбіцца Х100 з хвосцікам)))
PS. Дарэчы, у гэтым слоце мігае бонусны сімвал… 😎
Квест стартануў!
Вы можаце рабіць скрыны! Але калі вы перамаглі, то скрын трэба будзе пацвердзіць відэаролікам з канцовай часткай або ўсёй бонускай!
Усім удачы, здымайце відэа, не забывайце!
Не, без куплі
А гэта як-небудзь вызначыць можна? Калі не, дык тады ўвогуле трэба фул відэа заліваць. Там ніякіх вінтоў не хопіць 😁
ыыыыы няма ў миллионере проста няма фукнкцыі пакупкі)
Я не зразумеў можна на фанцікі што ль?Ці на рэал?
ўсе турніры на фанцікі канешне ж на нашым сайце
ці ты знаеш шмат людзей гатовых па 10 еўра круціць са сваіх?)
Х 171
Вождзь сюды ні відэа, ні фоткі не загрузіць ( піша КОД 200), я спачатку загрузіў у свой кантакт, а адтуль па спасылцы сюды.. калі што ВІДЭА табе ў тэлегу кіну..😀
без праблем зараз можна скрыншоты, а відэа захоўвай і калі выграеш то скінеш мне
я на айфон здымаў відэа, яно вісіць даволі шмат..бонуска была 4 хвіліны..выйшла каля 40 мегабайт…ВатсАп яе нават рэжа..там максімум 25 мегабайт файлы можна загружаць.
х101
Х 354.8 Відэа ёсць..
Ну што вы як дзеці. А не спрабавалі разгледзець варыянт з Ютуб? Тут спасылку ўстаўляеш і вуаля. Вось яно відос ва ўсёй красе.