Слот-квест на дзень нараджэння 4LUCK
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
3 August 2019
ад
VyacheslavLenin
|
223 Адказу
|
9,374 Прагляду
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Навошта? Чалавек мог запісаць менавіта канец, на 5-10 секунд, дзе паказвае, што сапраўды была бонуска і ў бонуске столькі-то Х даў слот. Поўнае відэа зусім не патрэбнае!
таму што гэта адна бонуска проста рана стоп запісу націснуў а так відэа з адной бонуснай гульні
12 толькі атрымалася
паважаная, паглядзіце на відэа, 5 спінаў сыграна бонусны баланс нуль, наваліла 3 к, у другім відэа зноў нешта навалівае але бонусны баланс ужо Х639..Вось і хочацца ўбачыць што там так навалівае, у першым відэа я ўбачыў брыліянтаў лінія была, у другім не зразумела
першае відэа гэта працяг бонусу ужо пасля брылікаў
ну вось і адмазкі пайшлі, націснуў не ў той момант, цэлае відэа, пліз, у студыю, дзіўна як-то першыя 5 спінаў пустыя, а потым раптам навалівае з 5 спінаў Х 639 з памнажэннем Х11…☺️ Зараз праграм куча – змонтаваць відэа можа любы..
Агульны вынік х600+. Вось што важна. Што было да гэтага – не цікавіць.
Агульны вынік у відэа падрабіць нельга. ( можна але складана).
ну што ж, што там табе яшчэ наваліла з 4-х спінаў Х300 з памнажэннем Х11
Та ладна не выдумляйце. Нічога шебуршун не мантаваў. Тым больш калі б мантаваў,то ўж відавочна б мантаваў не такі сціплы множнік. Яшчэ тры дні квесту ўрэшце. Я не ўпэўнены што гэты відос нават у прызавыя месцы патрапіць. Нават практычна ўпэўнены што не патрапіць.
1 спін лінія каменьчыкаў Роўна х300 другі спін х300+
Гэты слот, як і ўсе мегавейсы, можа за 1 спін насыпаць х55000. Аб чым вы кажаце? Якія відэа вы патрабуеце. І хто вы такі, каб патрабаваць відэа?
Калі Адміністрацыі спатрэбіцца, яна запатрабуе ўсё, што належыць.
ось гэта вы галоўную рэч напісалі.. у тым то і праблема.. а вось цэлае відэа склеіць цяжка.. а кавалкі заўсёды выклікаюць сумневы…
Нам, цэлае відэа і не трэба, нам патрэбная відэа і фота фіксацыя выйгрышу ў бонуснай гульні. Што было да гэтага выйгрышу (камбінацыі і г.д.) – гэта не важна. Дастаткова 5-секунднага відэа канца бонускі з выйгрышам.
вось другі твой Х300 якраз і не відаць з якога х…ра ён упаў пры жабрацкім памнажэнні Х11, мне на Х27 ні х..ера не даў, а тут проста БОГ.. Увогуле ясна, трэба праграму па мантажы качаць..
Так, перастаем са срачкамі. відоса дастаткова. я з 1-га спіна лавіў 1200х
Як цікава атрымліваецца першы раз ёсць шанцы на перамогу ў слотквесте і тут жа абзвалі махляром( у чым не быў заўважаны)
чаму адразу не напісалі, шча праграму па мантажу праграму скачаю і змонцірую канцовку Х1000
Чакаю. Мантуйце.
відэа вылажы цэлае і праблем не будзе, а гэта ўсё не паспеў націснуць, тупа адмазка, я ж усе бонускі пішу і пустыя ад А да Я..
Я табе яшчэ раз пішу бянтэжыць множнік ні аб чым Х11, і першыя 5 бонусных спінаў увогуле пустыя..
я цябе пачуў зараз буду лавіць яшчэ бонускі
Гэты слот, як і ўсе мегавейсы, можа за 1 спін даць кватэру. Вы пра што?
Калі не ведаеце – не пішыце.
па шчырасці мне лянота замарачвацца, але тое, што гэта можна зрабіць – ніякіх праблем, як і скрыншоты рабілі..
о як, кватэру машыну і бабу ў прыдачу дае, а я то дурэнь думаў..
😁 Які наіўны
Слу ён норм тып, куйняй не будзе займацца, не прычапляйся, усё роўна, дакладна