Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,836 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я проста пачысціў тэму ( не да канца хачу адзначыць) з бездэпазітнымі кодамі ў казіно. У тым ліку і свае паведамухі чысціў. Ад флуда.
Я такі ж юзер як і вы і буду флудзіць таксама ;D
Проста пільней за раздзелам пра бездэпы буду сачыць ;D і не даваць флудзіць там іншым. :DDDD
Не трэба апраўдвацца, усе зразумелі, што ты за ўладай сюды прыйшоў. І ўжо сто проц шампанскае папіваеш і кусаеш рака, замочваючы прэстыжную пасаду🙂
Жарт, без абід.
Хоча Чалавек дык хай выдаляе паведамленні)
На вас гэта ніяк не адаб’ецца, бо паведамленні Влад схоўвае, а не цалкам выдаляе.
А для форума будзе карысна) Ад усякага беспатрэбнага флуду)
І яшчэ б ветку бездэпаў ад чужых вачэй схавалі б))))
Цэны б вам не было)
Па сутнасці ставіць мадэратара на кожную тэму – не зусім удачная ідэя. Але гаспадар – барын. Карты ў рукі Лінейке🙂
Атрымліваецца, мадэратарам не хапае часу чысціць веткі) Дык і знайшлі, таго, хто будзе гэта рабіць)
:70:
Я там, дарэчы, прапаноўваў у прапановах) лайкайце. Напісана што можна зрабіць.
:81: точна😁 мб
Я так Праніну і напісаў. 1000 еўра ў дзень. ён падумаў 5 тыдняў і пагадзіўся.
Знайшлі чувака, які зробіць брудную работку за нас🙂
Ёпта, вы ж нават тут нафлудзілі 🙂
Згодзен. Лішні мадэр – не перашкода, а Линейка суткамі вісіць на форуме, галоўнае – каб адэкватна ацэньваў посты.
Не налічваюцца пойнты за актыўнасць і ўваход на сайты на мой акаунт , паж вырашце праблему , з павагай адміністратар)
так, ёсць такое. правяраю, у чым праблема па тваім акаунце.
калі мне даць модерку , у мяне яе забяруць праз паўдня. Лепш не трэба. Фридока хапае на ўсіх)
Калі так апнуў, дык апнуў 😁 Не нервіруй мяне)
кароче варыянт толькі 1: перастварыць табе акаунт. У цябе акк за 2015 год. Гэта яшчэ да таго, як сістэму рэгі перараблялі. Можа таму ў ім не працуе частка функцый – няправільна мост паміж аглядальнікам і форумам спрацоўвае….я хз.. Напішы ў ЛС нік і мейл, якія ты хацеў бы на новым акку. Зраблю новы і аб’яднаю з бягучым.
Выложу напэўна сюды , спадзяюся што дапамагаю паляпшаць працу сайта
тое ж самае
ёсць такое 😐
Цяпер старэйшы брат будзе заўсёды сачыць за намі. 😁
Мяне зусім не раздражняе. Наадварот прыемна, што ён на віду. Мне толькі б сайт нармальна працаваў і было цікава.
Мяне, дапусцім, больш хвалюе тое, што асартымент тавараў у краме імкліва памяншаецца і на абмен паінтаў знік ківі-метад…хутка будзем іх соліць.))
Таваровед крыху захварэў, мабыць таму асартымент не багаты. А але ківі дагэтуль ёсць, проста трэба паспяваць, калі з’яўляецца, – хутка забіраюць.
Гэта не я пісаў! Што за ахінея адбываецца???
Гэта не я пісаў! Што за дзіч адбываецца???
так, я ведаю, што гэта не ты.
Сёння на сэрваке памёр ssd – пераносілі сайт часова на іншы. …што-небудзь зламалі па дарозе….
Ні ў адной тэме не магу загрузіць скрын.
Было меркаванне ад tanunaxxx, што ў мяне файлаў загружана пад завязку і трэба пачысціць, але я там паглядзеў – поўна вольнага месца. Ну яшчэ выдаліў старое і лішняе, на ўсякі выпадак. Паспрабаваў абодва варыянты загрузкі. Вынік – нуль.
Хаця пішa: ” Вы можаце загрузіць яшчэ 346.57МБ файлаў “. Лжэ, сука 😁