Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,839 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзе ў профілі знаходзяцца спасылкі?
А ёсць дзе статыстыка колькі гульцоў ты запрасіў?
Налады -> Рэфералы -> Кіраваць сябрамі.
Там жа, калі націснеш на надпіс “Прыгласіць сяброў па e-mail”, можна адправіць інвайт камусьці па мэйлу.
1) Сяду пішу агляды на казіно і гульні і заўважыў вось што. У мяне на сайце паінтаў 39 амаль 40. А на форуме 41 амаль 42. Гэта першае, другое калі напісаў агляд або проста пакінуў камент, паінты то дадаюцца на сайце – я бачу гэта і на форуме нібыта так і ёсць. Калі гэта звязана з тым, што ты пісаў Пранон пра сінхранізацыю і ўсё такое, то добра. Прапускаем і чакаем пакуль заработае нармальна.
2) Калі націснуць кнопку форум у панэлі зверху, то там адкрыюцца графы – ФОРУМ і КРАМА ПАІНТАЎ. Можа варта перайменаваць КРАМУ ПАІНТАЎ проста ў КРАМУ?) ну гэта так, проста прапанова.
3) Вось мая скарга на бетин як бы цяпер не вырашаная, бо Бетин не адказаў па скарзе на сайце і напісана, што скарга не вырашаная. Можа варта рабіць подпіс або нешта тыпу таго – Скарга не вырашаная, бо казіно не соізволіла адказаць. Каб людзі бачылі па якой прычыне скарга не вырашаная. Гэта таксама так, проста прапанова.
Пакуль з гэтым толькі траблы, пра іншыя пісаў у іншай тэме, але ты іх, здавалася, вырашыў.
крама ў усіх тармозіць , ці толькі ў мяне?
А можна пытанне?
Тэма такая: ці вельмі праблематычна зрабіць apk-прыкладанне пад Android для сайта? Ёсць жаданне пісаць, але няма жадання сядзець за кампутарам. Мабільная версія рэсурсу не вельмі. А поўная версія на смартфоне як бы таксама не вельмі, па праўдзе кажучы.
Лайн, па 1-м пытанні, я ўжо адказваў: пакуль няма рэал-тайм сінхранізацыі. Што‑та ніяк не народзіцца яна.
па 2-м – перайменавалі.
Па Бетыну. Скарга зачыненая, бо пытанне з боку казіно застаўся без адказу. Пра што сказана на старонцы скаргі.
а што за трабла ў цябе назіраецца?
apk – цалкам капец як праблематычна. Гэта цалкам трэба піліць новы праект з нуля. УСЮ інфу пераносіць у гэтае прыкладанне. Гэта будзе тытанічная праца.
Мабільнай версіі сайта і ў наваколле няма. Ёсць адаптыўная парогавая вёрстка, якая падстройваецца пад шырыню экрана прылады.
Таму што ты маеш на ўвазе пад поўнай “версіяй на смарце”, растлумач, калі ласка…
Я хацеў у 7бит купіць спіны, выдае памылку “Ой што то не так” Прабачце, ваш бягучы кошык і/або наяўная колькасць (калі ёсць) плюс гэта даданне паставілі б агульную колькасць вышэй за максімальна дазволеную для гэтага тавару.
Вань) а са мной калі разбярэшся?)
Абяцаў як-то раніцай паглядзець)
Забуў напэўна..
Эх, блін, трэба гэтыя уорнінгі на рускую перакласці…. сорри…
Яно табе кажа, што ты ўжо купіў [магчыма раней], і бягучай пакупкай ты перавышаеш ліміт валодання гэтым таварам. Ліміт на адну пазіцыю ўстаноўлены ў памеры адной адзінкі.
Ммм шчыра кажучы не памятаю, але можа быць ! Дзякуй
зараз я праверу твой акк.
соры дзіка-дзіка. Зараз прама пагляджу.
@toxa145, у дадзены момант у цябе ў акаўнце няма нічога купленага і НЕ актываванага. Паспрабуй зараз яшчэ раз купіць, пліз..
😁 ну блін))) Я ж думала(
Добра, камусьці адпраўлю)
Ён спецыяльна так зрабіў, каб я яму, напэўна, назад адпраўіла
ты тыкву на 20 пунктаў можаш камусьці павялічыць вось што гэта значыць )
неа, ты можаш гэтую пакупку актываваць і каму-небудзь, каго ты ўкажаш, дадасца гарбуз. НУ а калі будзеш адпраўляць, як Фридок табе – так, будзе хадзіць па руках гэты мэйлфон))))
😁 блин, я ему обратно ща отправлю)
Як так? Ён можа маіхнія камэнты выдаляць?
Хто ён такі? Здаецца нават не мадэр!
Карацей, неістотна. Са смартфона проста яксьці зручней, заўсёды онлайн і ўсё такое.
не модэр, але менавіта гэту тэму будзе з сённяшняга дня правяраць.
Прашу – вітайце і ласкава прымайце😏….
Урэшце рэшт хопіць у гэтай тэме паставіць што папала і флудзіць па тэме і без…
Дык без б…
Галоўнае, каб толькі ён сам не флудзіў дзе трэба і дзе не трэба! 😏
Мадэратары форуму
Вось дзякуй, добры чалавек!
Дык што табе літараў шкада? Няхай іх дэрбаніць, ламае цалкам😏