Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,834 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не магу загрузіць файл у тэме «прыколы на дарозе» ні 100КБ ні 50КБ ні нават 15КБ 😌
Паспрабуй загружаць менш. 100b, 50b, 15b. 🤣
Як любіць казаць тут адзін таварыш : ” Вось я заўсёды так раблю ” 😁 😁 😁
P.S. Усё, здаецца, запрацавала)
Усё ўжо выправілі ў гэтым плане. Проста была зачыненая для запісу папка для загрузкі аттачаў.
Пакуль пераносілі сайт на іншы сервер.
Памерлі 2 ssd на мінулым. Я хз – як мухи гінуць…
Не падабаецца сучасны тэкставы рэдактар. З папярэднікам было зручней.
Канкрэтна наступныя моманты:
Каб схоўваць тэкст
Плюсам да гэтага. Калі ты ўжо так зрабіў, то, напрыклад, яшчэ адзін запіс са скрыншотамі ў гэты пост не дадасі.
Раней можна было напісаць тэкст, хутка загрузіць скрыны, раскінуць іх па тэксце куды трэба і пад спойлер пры неабходнасці карцінкі запхнуць, каб усё кампактна атрымалася, а не на паўстаронкі. Цяпер я хз як гэта зрабіць.
У сваёй тэме “Пакер на мікралімітах” даводзіцца кожны турнір, да якога далучаны скрыны, асобна пастыць. Ідыётізм атрымліваецца, улічваючы што каталі я іх у адзін дзень (іх бывае шмат). Перастаў раней у блогу пастыць, бо ў тэме зручней. Пра сучасную сітуацыю так не скажу.
Колеры ў рэдактары горшыя (блякленькія). Зразумела што можна пашырыць палітру. А калі шмат фарбаваць??? Надоешся))
Смайлікі ў тэмах (нейкіх) не ўсе 200+ прысутнічаюць, а толькі 20 з хвосцікам. Няма там той кнопулі (не памятаю як называецца), якая пры карыстанні чатам ёсць.
Рэзюмую скажу. Як па мне – рэдактар не вельмі))) Старым было лепш, прасцей і зразумелей. Тут многія зусім не мега юзеры, здаецца.
Ну і ўдачапку дзве дробіны. Пры ўваходзе кожны раз прыходзіцца фон сайта пры дапамозе “кістачкі” нанова наладжваць. Хаця і трэба тры клікі, але ўжо падза…..надоела)))
Дапушчальная прастора для загрузкі скрынаў у мяне амаль запоўнена. Калі я пачну іх выдаляць (чысціць), то яны і ў тэмах і ў блогах перастануць адлюстроўвацца??? Калі так, то гэта не ёсць добра. Ёсць карыстальнікі (я не выключэнне), якія бяруць тэму або блог і пачынаюць з самага пачатку чытаць. А без карцінак, відэа і г.д., выдаленых для вызвалення прасторы пад новыя загрузкі, гэта менш цікава.
Уласна ўсё пакуль. Гэта не “праведны гнеў”, а выключна інфа да разважання. Можа я нешта дзе недапаняў.
прыходзіцца “прапісваць уручную”. Дзякуй fredooc падказаў.
З са скрынамі зусім засада. Фігуруюць як прымацаваныя выявы. І каб іх схаваць, трэба спачатку (напісаўшы тэкст) загрузіць скрыны, апублікаваць. Потым націснуць змяніць. Зноў жа ўручную налепіць
зверху і знізу і нанова апублікаваць. Гэта сусветны гемар.
ахаха)) гэты рэдактар яшчэ тыпу і “разумны” аказваецца. Вось я нічога не рабіў, а ён тэкст, прычым невпопад, схаваў і з кантэксту фразу вырваў і ў самы ніз прышпіліў 😁
Забаўна ……… тут шмат матэрных слоў 😁
Ну ўсё гэта можна зрабіць, але толькі праз код. А гэта гемар пісец !
навіщо ўвогуле маты прыбіраць калі форум 18+,абразіць можна і без мата 😞
ад таго што я мяняю адну літару ў слове ХУЙ,што тое мяняецца?ці ўжо не 18+?раней была плашка 18+,а цяпер няма😉
ну ты параўнаў, канешне, xyй з пальцам. Культурней трэба быць.
я як-то гэты спіс рабіў. Сам бы паспрабаваў. Гэта здаецца лёгкім. А на самой справе не так ужо і лёгка.
Калі ўручную ўпісваеш сотню ці каля таго матоў і матэрных словазлучэнняў, там ужо… ну што я распавядаю. Пішыце без матоў і ўсе будзе ок. Тым больш я, дарэчы, заўважыў, што не ўсе, чамусьці, маты выдаляюцца, якія павінны выдаляцца, і замяняюцца на іншыя словы. Не ведаю чаму.
матарыцца трэба на базары, а тут усё ж не ўсе хочуць чытаць гавно, яго і так у жыцці шмат
Ааа, то гэта ты аўтар марожанкі?😁
І адкуль узяў, што ніхто не здагадваўся, што было марудна прапісаць словы?
Проста па факце ўся гэтая нібыта разумная затэя працуе, ну вельмі крыва. Тупа даводзіцца амаль кожны пост рэдагаваць пасля публікацыі. Інакш хто-небудзь прачытае, не ведаючы пра такое аўтарэдагаванне, і зробіць выснову, што напісана даунам. Ды самому брыдка чытаць свае ж, падобным чынам адрэдагаваныя, пасты. Плюсам, у палове выпадкаў – сэнс губляецца, таго што хацеў данесці увогуле.
тое, што я пісаў даўно страчана магчыма або заменена. Бо ў мяне шмат матоў замяняла. Нельга было напісаць слова х*й любым чынам. Можа я і памыляюся. Проста не трэба ліць мат, і ўсё будзе ок.
Дзіўна… А прычым тут кірмаш, там не людзі што ці? Хадзіш там і матам крычыш?) Тым больш на кірмашы часта дзеці.
Мабыць усяму сваё месца і час.
😵 ну не трэба такімі таўстагалавымі быць, калі я скажу, што нехта матарыцца як сапожнік, таксама напішаць, пры чым тут сапожнікі😵
Дакладна) Толькі ўчора, дарэчы, табе ж в адказе, хацеў напісаць пра “р-эпу” на форуме, за нейкім х. змяніла на “тыкву”, давялося адрэдагаваць на “рэпутацыю”.
Ну нічога сабе крута і разумна зафейлспалміў.) Твой пасыл акрэсьлена ў тым, што на базары быдла, а тут на форуме бываюць людзі, прыйшлія з Азбуки Вкуса.) Прыказка пра сапожніка – праміна, ну або амаль праміна).
форум 18+ для дарослых дзядзенек і цётанек, дарослыя людзі самі ў стане вырашаць, дзе ім матэрыцца, а дзе не. іншае справа – абразы, неважна з матам ці без. вось за гэта можна і караць, да бану ў тым ліку (ну не назаўсёды, вядома 🤠)
а калі табе не падабаецца чытаць рознае “гавно” (пісала б ужо кал ці экскрэменты, калі такі культурны), то проста не чытай, у чым праблема?🤠
па-тваему, калі я напішу слова КУЙ з літарай Х замест К – гэта гаўно, якога ў жыцці шмат?
а тваё “ну не трэба настолькі быць тоўсталавым” – гэта тое светлае, якога нам у жыцці так не хапае?😁😁😁
з павагай. Міпс 🤠
Зафлудавалі тэму жудасна! Захадзіш глядзець абнаўленні, а тут цэлая старонка флуду. Друзья, можа варта па сутнасці задаваць пытанні ў гэтай тэме, а не весці бессэнсоўныя абмеркаванні?
увогуле-то тэма называецца “Претензии к работе сайта” а не “заходи посмотреть обновления”.вот люди и обсуждают кому что не нравиться.почему это обсуждения бессмысленные?бессмысленно возмущаться по поводу жуткого флуда,там где его нет
адным словам-псіхолаг 😁
Хлопцы, можа не туды піша, не кідайце тапкамі. Кароч, тут купіў фішкі для казіно за 4$, але пасля рэгістрацыі нічога не атрымаў. Што рабіць?
Ты зрабіў заказ. Табе прыйдзе купон Вулова. Пасля чаго ты ў Касе, у Бонусах яго актывуеш і атрымаеш 500 рублёў.
У касе ў бонусах у самым казіно
Ясненька, дзякуй. Купон чакаць на пошту?
Тут у асабістых паведамленнях. На форуме.
А будзе як раней спіс усіх непрачытаных паведамленняў форума з апошняга візіту? Бо знайшоў толькі апошнія пяць тэм, а кнопка «непрачытаны кантэнт» не працуе. Ці яна толькі ў мяне не працуе?
Фоллоу, Стужка маёй актыўнасці, Непрачытаны кантэнт
Вось. Так працуе. А я націскаў уверсе на непрачытаны кантэнт, а яно пакідала мяне на той старонцы, дзе я і быў.
Прабачце яшчэ раз. А колькі чакаць?