Скаргі на працу сайта

Прапановы па паляпшэнні | 29 September 2015 ад | 407 Адказаў | 20,834 Прагляду | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 285
Публікацыі
31 927
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Не магу загрузіць файл у тэме «прыколы на дарозе» ні 100КБ ні 50КБ ні нават 15КБ  😌

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
thee4, 21 May 2017
Не магу загрузіць файл у тэме прыколы на дарозе ні 100КБ ні 50КБ ні нават 15КБ  😌

Паспрабуй загружаць менш. 100b, 50b, 15b.  🤣

Як любіць казаць тут адзін таварыш : ” Вось я заўсёды так раблю ”  😁  😁  😁

P.S. Усё, здаецца, запрацавала)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
oxystaff, 21 May 2017
Ні ў ніводнай тэме не магу загрузіць скрын.   Было предположение от tanunaxxx, что у меня файлов нагружено под завязку и надо почистить, но я там глянул – полно свободного места. Ну ещё поудалял старые и лишние, на всякий. Пробовал оба варианта загрузки. Результат – ноль.   Хотя пишет: ” Вы мо [...]

thee4, 21 May 2017
Не могу загрузить файл в ветке приколы на дороге ни 100КБ ни 50КБ ни даже 15КБ  😌

oxystaff, 22 May 2017
Прабуй загружаць менш. 100b, 50b, 15b.  🤣 Как любит говорить тут один товарисч : ” Вот я всегда так делаю ”  😁  😁  😁   P.S. Здаецца, усё запрацавала)

Усё ўжо выправілі ў гэтым плане. Проста была зачыненая для запісу папка для загрузкі аттачаў.

Пакуль пераносілі сайт на іншы сервер.

Памерлі 2 ssd на мінулым. Я хз – як мухи гінуць…

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015

Не падабаецца сучасны тэкставы рэдактар. З папярэднікам было зручней.

Канкрэтна наступныя моманты:

Каб схоўваць тэкст

Плюсам да гэтага. Калі ты ўжо так зрабіў, то, напрыклад, яшчэ адзін запіс са скрыншотамі ў гэты пост не дадасі.

Раней можна было напісаць тэкст, хутка загрузіць скрыны, раскінуць іх па тэксце куды трэба і пад спойлер пры неабходнасці карцінкі запхнуць, каб усё кампактна атрымалася, а не на паўстаронкі. Цяпер я хз як гэта зрабіць.

У сваёй тэме “Пакер на мікралімітах” даводзіцца кожны турнір, да якога далучаны скрыны, асобна пастыць. Ідыётізм атрымліваецца, улічваючы што каталі я іх у адзін дзень (іх бывае шмат). Перастаў раней у блогу пастыць, бо ў тэме зручней. Пра сучасную сітуацыю так не скажу.

Колеры ў рэдактары горшыя (блякленькія). Зразумела што можна пашырыць палітру. А калі шмат фарбаваць??? Надоешся))

Смайлікі ў тэмах (нейкіх) не ўсе 200+ прысутнічаюць, а толькі 20 з хвосцікам. Няма там той кнопулі (не памятаю як называецца), якая пры карыстанні чатам ёсць.

Рэзюмую скажу. Як па мне – рэдактар не вельмі))) Старым было лепш, прасцей і зразумелей. Тут многія зусім не мега юзеры, здаецца.

Ну і ўдачапку дзве дробіны. Пры ўваходзе кожны раз прыходзіцца фон сайта пры дапамозе “кістачкі” нанова наладжваць. Хаця і трэба тры клікі, але ўжо падза…..надоела)))

Дапушчальная прастора для загрузкі скрынаў у мяне амаль запоўнена. Калі я пачну іх выдаляць (чысціць), то яны і ў тэмах і ў блогах перастануць адлюстроўвацца??? Калі так, то гэта не ёсць добра. Ёсць карыстальнікі (я не выключэнне), якія бяруць тэму або блог і пачынаюць з самага пачатку чытаць. А без карцінак, відэа і г.д., выдаленых для вызвалення прасторы пад новыя загрузкі, гэта менш цікава.

Уласна ўсё пакуль. Гэта не “праведны гнеў”, а выключна інфа да разважання. Можа я нешта дзе недапаняў.

прыходзіцца “прапісваць уручную”. Дзякуй fredooc падказаў.

З са скрынамі зусім засада. Фігуруюць як прымацаваныя выявы. І каб іх схаваць, трэба спачатку (напісаўшы тэкст) загрузіць скрыны, апублікаваць. Потым націснуць змяніць. Зноў жа ўручную налепіць

зверху і знізу і нанова апублікаваць. Гэта сусветны гемар.

ахаха)) гэты рэдактар яшчэ тыпу і “разумны” аказваецца. Вось я нічога не рабіў, а ён тэкст, прычым невпопад, схаваў і з кантэксту фразу вырваў і ў самы ніз прышпіліў 😁

Забаўна ……… тут шмат матэрных слоў 😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
oxystaff, 15 July 2017
Да таго ж. Калі ты ўжо так зрабіў, то, напрыклад, яшчэ адзін запіс са скрыншотамі ў гэты пост не дадасі.

Ну ўсё гэта можна зрабіць, але толькі праз код. А гэта гемар пісец !

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017

навіщо ўвогуле маты прыбіраць калі форум 18+,абразіць можна і без мата 😞

ад таго што я мяняю адну літару ў слове ХУЙ,што тое мяняецца?ці ўжо не 18+?раней была плашка 18+,а цяпер няма😉

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Rubik, 15 July 2017
навіщо ўвогуле выдаляць мат, калі форум 18+, абразіць можна і без мату 😞 ад таго, што я змяняю адну літару ў слове КУЙ, нешта мяняецца? ці ўжо не 18+? раней была плашка 18+, а цяпер няма😉

ну ты параўнаў, канешне, xyй з пальцам. Культурней трэба быць.

Feya_Line, 17 July 2017
Ды ладна, па сутнасці якая розніца. Прывучыцца проста… Як мне лепш было б аўтаматычную падмену матоў прыбраць. Працоўвае вельмі некарэктна, напрыклад грэ.баную змяняе на “грпревилеколепную”. І спіс саміх матоў незразумела падабраны. Неразважна нейкая. За маты не ўтрапна – баніць і ўсё. [...]

я як-то гэты спіс рабіў. Сам бы паспрабаваў. Гэта здаецца лёгкім. А на самой справе не так ужо і лёгка. 
Калі ўручную ўпісваеш сотню ці каля таго матоў і матэрных словазлучэнняў, там ужо… ну што я распавядаю. Пішыце без матоў і ўсе будзе ок. Тым больш я, дарэчы, заўважыў, што не ўсе, чамусьці, маты выдаляюцца, якія павінны выдаляцца, і замяняюцца на іншыя словы. Не ведаю чаму.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17.06.2016
Rubik, 15 July 2017
навіщо ўвогуле выдаляць маты калі форум 18+, абразіць можна і без мату 😞 ад таго, што я змяняю адну літару ў слове КУЙ, што-небудзь мяняецца? або ўжо не 18+? раней была шыльда 18+, а цяпер няма😉

матарыцца трэба на базары, а тут усё ж не ўсе хочуць чытаць гавно, яго і так у жыцці шмат

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Feya_Line, 17 July 2017
я як-то гэты спіс рабіў. Сам бы пацягнуўся. Гэта здаецца лёгка. А на самай справе не так ужо і лёгка.  Калі ўручную ўпісаць касар ці каля таго матоў і матэрных словазлучэнняў, там ужо… да што я распавядаю. Пішыце без матоў і ўсё будзе ок. Тым больш я, дарэчы, заўважыў, што не ўсе чаму-то ма [...]

Ааа, то гэта ты аўтар марожанкі?😁

І адкуль узяў, што ніхто не здагадваўся, што было марудна прапісаць словы? 

Проста па факце ўся гэтая нібыта разумная затэя працуе, ну вельмі крыва. Тупа даводзіцца амаль кожны пост рэдагаваць пасля публікацыі. Інакш хто-небудзь прачытае, не ведаючы пра такое аўтарэдагаванне, і зробіць выснову, што напісана даунам. Ды самому брыдка чытаць свае ж, падобным чынам адрэдагаваныя, пасты. Плюсам, у палове выпадкаў – сэнс губляецца, таго што хацеў данесці увогуле

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
seregelio, 17 July 2017
Ааа, так гэта ты аўтар марожанкі?😁 І з чаго ты ўзяў, што ніхто не здагадваўся, што было марочна прапісываць словы?  Проста па факце ўся гэтая нібыта карысная затэя працуе, ну вельмі крыва. Тупа даводзіцца ледзь не кожны пост рэдагаваць пасля апублікавання. Іначай хто-небудзь прачытае, н [...]

тое, што я пісаў даўно страчана магчыма або заменена. Бо ў мяне шмат матоў замяняла. Нельга было напісаць слова х*й любым чынам. Можа я і памыляюся. Проста не трэба ліць мат, і ўсё будзе ок.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
proffi12, 17 July 2017
матарыцца трэба на кірмашы, а тут усё-такі не ўсе хочуць чытаць лайно, яго і так у жыцці шмат

Дзіўна… А прычым тут кірмаш, там не людзі што ці? Хадзіш там і матам крычыш?) Тым больш на кірмашы часта дзеці. 

Мабыць усяму сваё месца і час.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17.06.2016

😵 ну не трэба такімі таўстагалавымі быць, калі я скажу, што нехта матарыцца як сапожнік, таксама напішаць, пры чым тут сапожнікі😵

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Feya_Line, 17 July 2017
Проста не трэба сквернаслоўнічаць і ўсё будзе ок.

Дакладна) Толькі ўчора, дарэчы, табе ж в адказе, хацеў напісаць пра “р-эпу” на форуме, за нейкім х. змяніла на “тыкву”, давялося адрэдагаваць на “рэпутацыю”.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
proffi12, 17 July 2017
😵 ну не трэба настолькі быць таўставагаловым, калі я скажу што нехта матарыцца як сапожнік, таксама напішаш пры чым тут сапожнікі😵  

Ну нічога сабе крута і разумна зафейлспалміў.) Твой пасыл акрэсьлена ў тым, што на базары быдла, а тут на форуме бываюць людзі, прыйшлія з Азбуки Вкуса.) Прыказка пра сапожніка – праміна, ну або амаль праміна).

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
proffi12, 17 July 2017
матэрыцца трэба на базары, а тут усё ж не ўсе хочуць чмыргаць чмо чытаць, яго і так у жыцці шмат

форум 18+ для дарослых дзядзенек і цётанек, дарослыя людзі самі ў стане вырашаць, дзе ім матэрыцца, а дзе не. іншае справа – абразы, неважна з матам ці без. вось за гэта можна і караць, да бану ў тым ліку (ну не назаўсёды, вядома 🤠)

а калі табе не падабаецца чытаць рознае “гавно” (пісала б ужо кал ці экскрэменты, калі такі культурны), то проста не чытай, у чым праблема?🤠

па-тваему, калі я напішу слова КУЙ з літарай Х замест К – гэта гаўно, якога ў жыцці шмат?

а тваё “ну не трэба настолькі быць тоўсталавым” – гэта тое светлае, якога нам у жыцці так не хапае?😁😁😁

з павагай. Міпс 🤠

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 709
Публікацыі
10 574
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
proffi12, 17 July 2017
😵 ну не трэба настолькі быць таўстагалоўым, калі я скажу, што нехта матанецца як сапожнік, таксама напішаш пры чым тут сапожнікі😵  

seregelio, 17 July 2017
Ну нічога сабе крута і разумна зафейлспалміў.) Твой пасыл канкрэтна ў тым, што на базары быдла, а тут на форуме бываюць людзі, якія прыйшлі з азбукі густу.) Прыказка пра сапожніка – міма, ну або амаль міма).

Rubik, 17 July 2017
форум 18+ для дарослых дзядзькоў і цётак, дарослыя людзі самі ў стане вырашаць, дзе ім матчыся, а дзе не. іншая справа – абразы, неважна з матам ці без. вось за гэта можна і караць, нават да бана (ну не назаўсёды вядома 🤠) а калі табе не падабаецца чытаць рознае “г**на”(пісаў бы ўжо кал аб [...]

Зафлудавалі тэму жудасна! Захадзіш глядзець абнаўленні, а тут цэлая старонка флуду. Друзья, можа варта па сутнасці задаваць пытанні ў гэтай тэме, а не весці бессэнсоўныя абмеркаванні?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
GoldKing, 17 July 2017
    Зафлудзілі тэму жахліва! Заходзіш паглядзець абнаўленні, а тут цэлая старонка флуда. Друзі можа варта па сутнасці задаваць пытанні ў гэтай тэме, а не весці бессэнсоўныя абмеркаванні?

увогуле-то тэма называецца “Претензии к работе сайта” а не “заходи посмотреть обновления”.вот люди и обсуждают кому что не нравиться.почему это обсуждения бессмысленные?бессмысленно возмущаться по поводу жуткого флуда,там где его нет

адным словам-псіхолаг 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
234
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
25.10.2015

Хлопцы, можа не туды піша, не кідайце тапкамі. Кароч, тут купіў фішкі для казіно за 4$, але пасля рэгістрацыі нічога не атрымаў. Што рабіць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
bazzar, 2 September 2017
Хлопцы, можа не туды пішу, не кідайце тапкамі. Каротка – у краме тут купіў фішкі для казі за 4$, але пасля рэгістрацыі нічога не атрымаў. Што рабіць?

Ты зрабіў заказ. Табе прыйдзе купон Вулова. Пасля чаго ты ў Касе, у Бонусах яго актывуеш і атрымаеш 500 рублёў.
У касе ў бонусах у самым казіно

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
234
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
25.10.2015
Feya_Line, 2 September 2017
Ты зрабіў заказ. Табя дашлюць купон Вулова. Пасля чаго ты ў Касе, у Бонусах яго актывуеш і атрымаеш 500 рублёў.

Ясненька, дзякуй. Купон чакаць на пошту?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
bazzar, 2 September 2017
Зразумела, дзякуй. Купон на пошту чакаць?

Тут у асабістых паведамленнях. На форуме.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016

А будзе як раней спіс усіх непрачытаных паведамленняў форума з апошняга візіту? Бо знайшоў толькі апошнія пяць тэм, а кнопка «непрачытаны кантэнт» не працуе. Ці яна толькі ў мяне не працуе?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Retyi, 2 September 2017
А будзе як раней спіс усіх непрачытаных паведамленняў форуму з апошняга наведвання? А то знайшоў толькі апошнія пяць тэм, а кнопка Непрачытаны кантэнт не працуе. Ці яна толькі ў мяне не працуе?

Фоллоу, Стужка маёй актыўнасці, Непрачытаны кантэнт 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Сачыць, Стужка маёй актыўнасці, Непрачытаны кантэнт

Вось. Так працуе. А я націскаў уверсе на непрачытаны кантэнт, а яно пакідала мяне на той старонцы, дзе я і быў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
234
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
25.10.2015
Тут у асабістых паведамленнях. На форуме.

Прабачце яшчэ раз. А колькі чакаць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...