Скаргі на працу сайта

Прапановы па паляпшэнні | 29 September 2015 ад | 407 Адказаў | 20,840 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
67
Публікацыі
1 491
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
17.08.2015

А мне Іван сказаў, што гэта быў сам Ден. Не парадак

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015
nata433, 2 November 2015
А мне Іван сказаў, што гэта быў сам Ден. Не парадак

ну бачыш….тут жа выразна напісана…Фішэр))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
nata433, 2 November 2015
А мне Іван сказаў, што гэта быў сам Дэн. Не парадак

не

Дэн там толькі трохі намуціў

surka81, 2 November 2015
я ж адразу так сказаў!Не мог Дэня з намі так паступіць)))Проста цікава чаму тады яго залочылі?І яшчэ дадам!Тваму форуму я па пачатку давяраў цалкам,не ведаю чаму,можа сказалася стаўленне форумчан,але ўсё ж,я да таго,што,памятаеш калі мы ў першай лато-шцы з Дэнем занеслі…згаджаюся,я б мог пасла [...]

мог і яшчэ як))) у яго дизлайкаў таксама нямала было. 

Лан замялі. Тэма надакучыла.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015
IvanPronin, 2 November 2015
не Дэн там толькі трохі намуціў

Вань…Ты як (Каспер)калі вядома памятаеш гэты мульт!Тут быў,адразу цябе няма…і зноў з’явіўся)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
MiLady, 2 November 2015
я і не прасіла мне нічога ставіць. можаце мне абнуліць і тыкву і поінты да нуля.  паінтаў, там, дарэчы, трохі за яе.

Не хвалюйся. Усё выправяць. тыкву абнуляць. У дадзены момант, калі я не памыляюся. З-за 100+ тваёй тыквы, у цябе паінтаў на 3+ больш, чым павінна быць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015

Вань)як то казаў што ўчора ўсё выпраўіш,па пытанні акк,але нічога не выпраўлена

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22.10.2015
Feya_Line, 2 November 2015
Не хвалюйся. Усё выпраўяць. тыкву абнуляць. У дадзены момант, калі мне не памыляе памяць. З-за тваёй 100+ тыквы, у цябе поінтаў на 3+ больш, чым павінна быць.

я напішу сёння камент у “навічках”, няхай за яго не налічваюць.

Тага, хто лайкае, папрашу больш не лайкаць.

Спадзяюся, больш не будзе праблем, у тым ліку з жаднасцю.

Вам лайкаць ніхто не забараняе, лайкайце адзін аднаго хоць да смерці.

Учора ўвогуле на гэтай прычыне хацела, каб мяне выдалілі. Надоелі. І лайкеры, і антылайкеры.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015
MiLady, 3 November 2015
я напішу сёння камент у “навічках”, няхай за яго не налічваюць. Тых, хто лайкнуў, папрашу болей не лайкаць. Спадзяюся, болей не будзе праблем, у тым ліку з жаднасцю. Вам лайкаць ніхто не забараняе, залікаце адзін аднаго хоць да смерці. Учора наогул на гэтай падставе хацела, каб мяне выдалілі. [...]

а хто ўвогуле яна такая,што цябе так падстаўляе)в сэнсе

Kisya паведамленняў у яе няма,проста сядзіць і тыкву набівае!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
06.10.2015
MiLady, 3 November 2015
я напішу сёньня камэнт у «навічках», няхай за яго не налічваюць. Лайкаючага папрашу больш не лайкаць. Спадзяюся, больш не будзе праблем, у тым ліку з жаднасцю. Вам лайкаць ніхто не забараняе, залайкаеце адзін аднаго хоць да смерці. Учора ўвогуле на гэтай падставе хацела, каб мяне выдалілі. Над [...]

🙂 Маргарыта, ты чаго? А калі пост падабаецца, то што, забараняеш ставіць сабе плюс?)))

surka81, 3 November 2015
а хто ўвогуле яна такая, што цябе так падстаўляе) ў сэнсе  Kisya паведамленняў у яе няма, проста сядзіць і тыкву набівае!

Гэты Кися, (мяркуючы па ўсім мужчынскага роду), не мае ніводнага паста, пра тое, пра што мы пісалі вышэй.))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.10.2015

Ну атас блин. Маргоша мне ў прыват на іншым форуме плача што я яе нібыта тут залайкаў.

Ну чытаў форум учора – ўстаўляў лайкаў дзевяць ці дваццаць.

Нельга што ль? Забаронена правіламі? Мне не шкада лайкаў.

Мінусаваць нельга – у мяне цяпер ніводнага мінуса няма ў наяўнасці зусім. І плюсаваць таксама атрымліваецца нават калі ёсць плюсы нікога нельга? Што вы дзяўчынку-то дарэмна абражаеце? Вас жаба тут усіх душыць што ль за гэтыя плюсы?

Вось чытаў сёння там у Бетинхеле. Карыстальнік іншаму карыстальніку свой бонускод у прыват кінуў проста аддаў.

А той яму за гэта нават плюс не паставіў.

Што за людзі такі?

Каго ведаю – таму і аддаю свае плюсы калі чытаю форум.

Я іх што? Спартаку што ль аддаць павінен? Мне іх не шкада прыляпіць, напрыклад, добрай дзяўчыне.

А некаторых за гэта – я як паглядзеў тут. Рэальна жаба душыць.

Блін, цяпер прачытаюць і хто-небудзь з іншага форуму будзе рэгіцца і з прынцыпу плюсы ёй прыляпіць – у яе ж сяброў шмат ды і не на форумах, у соцсетках таксама. Тут нядаўна на іншым форуме паходу з-за мяне яе сябра забанілі.)))

Рэальна шляпа атрымліваецца – ні за што дзяўчынку абражаеце.

Гэта тут у вас зайздрасць такая што ль? З-за чаго ўвогуле яна ў вас бярэцца?

Мне гэтыя плюсы дарма не ўпіраліся і іх мне прыляпіць таму, каго ведаю – зусім не шкада.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.10.2015

А была магчымасць мінусы ставіць вось і націкаў- на каго тады злы быў.

Цяпер ужо з-за маіх плюсаў дзяўчынка ў лічку плача, блін.

Увогуле капец нейкі. 😮

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22.10.2015
Chekist, 3 November 2015
🙂 Маргарыта, ты што? А калі падабаецца пост, то што, забараняеш ставіць сабе плюс?))) Гэты Кіся, (паводле ўсяго мужскага роду), не мае ніводнага паста, таго, пра што мы пісалі вышэй.))

пра лайкераў я мела на ўвазе ўсяго 1 чалавека 😏 які мне і налайкаў тут гэта “шчасце”…

а так, па сутнасці, мне іх апроч Наташы ніхто і не ставіць, і то ў Бетіновскай тэме)))

часам яшчэ пара чалавек і ўсё.

відаць, я бясцэнная

пра Кісю ты правы, я проста тут нічога не кажу)) галоўнае – Адмін ведае.

не хачу, каб што-небудзь пачыналася пра “межкланавыя войны” 😁, проста папрасіла не лайкаць.

мультаў у мяне, паўтаруся, няма..і ніколі не было. такой дурні я не займаюся.

(яшчэ раз прачытала тваю апошнюю фразу і стала смешна))) проста ўявіла яго і гэты нік 😁 )))))

І, Влад. Калі б я так за вашыя поінты трасялася, дык, напэўна, у мяне б ужо іх болей было, не думаеш?

Напрыклад, за час майго знаходжання і тупога лагіна было б 5+

(у мяне вечна адкрыта ўкладак 20 форумных (Эльман пацвердзіць) і я заўсёды сяджу залогіненая)

і паведамленне ў знаёмствах, як бачыш, я дагэтуль не пакінула. Усяго 7, як мінімум.

Не лічычы маіх пастоў, тыкваў (за вылікам той тыквы) і стварэння тэмы.

Як думаеш, я сюды РАДА ДЛЯ ГЭТАГО прыйшла?

блін, хлопцы, рэальна надакучылі. ні сіл, ні нервоў, прасцей увогуле сюды не заходзіць, чым адчуваць сябе лайном нейкім штодня.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
06.10.2015
MiLady, 3 November 2015
  а так, па сутнасці, мне іх акрамя Наташы ніхто і не ставіць, і то ў Бетиновскай тэме))) ізрэдка яшчэ пара чалавек і ўсё.     Як думаеш, я сюды РАДЗІ ГЭТАГА прыйшла?  

Так пры чым тут хто каму лайк паставіў? І я тут не з-за гэтага, і мне таксама ніхто не “лае”, ды я і не парюся па гэтым поводу. Мяне цікавіць гульня, тут “свежая кроў”))) калі так можна сказаць, тут цікава, шмат цікавых гульцоў. 🙂 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22.10.2015
Chekist, 3 November 2015
Дык пры чым тут хто каму лайк паставіў? І я тут не з-за гэтага, і мне таксама ніхто не “лае”, ды я і не парюся з гэтай нагоды. Мяне цікавіць гульня, тут “свая кроў”))) калі так можна сказаць, тут цікава, шмат цікавых гульцоў. 🙂

ну пра прыйшла – я пра поінты казала і гэта было Ўладу)

а пра тыкву…яна мне чамусьці заўсёды была важная.

але я яе ні з кім ніколі не абмяркоўвала, у тым ліку і на старым форуме.

я проста ніколі не шкадавала лайкі і ставіла тое, што карысна фо мі і тое, што сапраўды падабаецца.

тыква для мяне заўсёды была рэнтабельнасцю (карыснасцю) гульца/чалавека на рэсурсе.

а тут за яе гатовыя глотку перагрызьці.

зразумела, што я прыйшла падзяліцца сваім досведам і атрымаць новы.

пазнаёміцца, пагуляць разам, правесці з карысцю і задавальненнем час.

але апошнім часам мне здаецца, што я тут, як мінімум, лішняя.

і ўвогуле, маё апошняе паведамленне было тое, што вышэй)) гэта чыста адказ табе, Аляксандр 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015
MiLady, 3 November 2015
ну пра прыйшла – я пра поінты гаварыла і гэта было Владу) а пра тыкву…яна мне чамусьці заўсёды была важная. але я яе ні з кім ніколі не абмяркоўвала, у т.л. і на старым форуме. я проста ніколі не шкадавала лайкі і ставіла тое, што карысна для мяне і тое, што падабаецца рэальна. тыква для мяне [...]

у прынцыпе, калі да таго дайшло, то пра цябе пытанне ўвогуле не ставіўся, а стаяў пытанне пра тое, хто такая Крыся??? яна пастаянна знаходзіцца анлайн….аднак гэта не перашкаджае ёй (біваць па тыкве) вось у чым было пытанне. Я не ведаю, у чым фішка…аднак ахвяру яна выбрала цябе

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22.10.2015

Аляксандру я іншаму адказала))…Чэкіста, здаецца, таксама так клічуць, калі памяць не падвяла.

Пра Кісю з усіх маіх пастоў, выкладзеных тут, можна зразумець, ды і не толькі.

Вось Чэкіст ведае 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015

хлопцы)мне ўвогуле-то ўсё роўна…хто колькі…каму набівае!мне б са сваёй хернёй разабрацца)pronin учора абяцаў,але…лотошку я прапусціў!жаль( Адна проста цікавіць…хто такая Крыся,пастаянна офлайн,аднак…жжае

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

ТАК ЁПРСТ! ХЛОПЦЫ!
ДАСТАЛІ!

ПРАПЫНЯЙЦЕ!

Гэта нават на холівар не падае – нейкую херню развялі!

Наступны каментатар па гэтай тэме атрымае на 24 гадзіны пуцёўку за бананамі!

Chekist, 2 November 2015
Трэба ўсталяваць забарону для чужых юзераў на змену рэпутацыі, заходзіць такі казачок, (як вось нядаўна) і пачынае налева і направа ўсіх мінусіць. Хаця да гэтага форума адносін не мае. Абмежаванне ўсталюйце хоць бы 30 пастоў, для праверкі адэкватнасці.

Ужо.

surka81, 2 November 2015
так…увогуле як небудзь трэба,што то зрабіць,а то прыйшоў засланы.наставіў мінус,і пайшоў у сваё,а мы тут раз…Да гэтага часу,і тыква ) і баланс пойнтаў мінус…ох**ць які,заўтра лота,хацеўся б нешта прыкупіць)

Ужо.

IvanPronin, 2 November 2015
не парся. Зафіксим сёння 

Не паспеў. Я вельмі шкадую.

surka81, 2 November 2015
Вань…Ты як (Каспер)калі,канешне, памятаеш гэты мульт!Тут быў,адразу цябе няма…і зноў з’явіўся)

так трэба.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

surka81, 3 November 2015
Вань) як тое казаў, што ўчора ўсё выпраўіш, па пытанні акк, але нічога не выпраўлена

яшчэ раз: не паспеў.

Shahid, 3 November 2015
А была магчымасць мінусы ставіць, вось і напіхаў – на каго тады злы быў. Цяпер ужо з-за маіх плюсаў дзяўчына ў прыват плача, блін. Увогуле капец нейкі.  😮

Ніякіх увогуле прэтэнзій не маю. Ёсць опцыя – ёю карыстаюцца. Кропка!

У мяне момантамі з’яўляецца жаданне кагосьці забаніць тут, каб не разводзіў бред на роўным месцы.

(Слова выдаліла сістэма) як дзеці!!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015

Іван,пішу тут таму што,у асабістку напісана не пісаць,а раздзела спец няма.Ты можа і забыў,то што заняты,па пытанні балансу,калі выправіцца,а то так і застаюся ўсе ў мінусе,і яшчэ,сінхранізуй калі ласка мой баланс з сайтам

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

не, не забыў. цяпер якраз сеў займацца гэтым момантам. Аналагічна выходзіць , як і з тыквай: тотал лічыльнік не разгарнуць… Таму зараз буду ўсё правіць рукамі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
2 169
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24.06.2015
IvanPronin, 5 November 2015
не, не забыў. зараз якраз сяў займацца гэтым момантам. Аналагічна атрымліваецца , як і з тыквай: тотал-лічыльнік не разгарнуць… Таму зараз буду праправіць усё ўручную.

ўсё атрымаў!Дзякуй

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
675
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
30.07.2015

Прэтэнзій няма ! Пытанне ёсць))

Учора кінуў 4 мэйлы на запрашэнне , сёння хацеў таксама кінуць 4 но выдае памылку ! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22.10.2015
toxa145, 30 November 2015
Прэтэнзій няма ! Пытанне ёсць)) Учора кінуў 4 мэйлы на запрашэнне , сёння хацеў таксама кінуць 4 але выдае памылку !

хутчэй за ўсё ліміт “антыабуз”. пачытай у правілах.. за што даюцца поінты – здаецца там напісана пра рэфку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
toxa145, 30 November 2015
Прычэп няма ! Пытанне ёсць)) Учора кінул 4 мыла на запрашэнне , сёння хацеў таксама кінуць 4 але выдае памылку !

MiLady, 30 November 2015
хутчэй за ўсё ліміт “антыабуз”. пачытай у правілах..за што пойнты даюцца – вроде там напісана пра рэфку.

Так, менавіта ў гэтым і справа.

А ўвогуле ты ж можаш не мэйлам кідацца, а лінк даваць свой – у профілі можаш знайсці.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...