Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,840 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А мне Іван сказаў, што гэта быў сам Ден. Не парадак
ну бачыш….тут жа выразна напісана…Фішэр))
не
Дэн там толькі трохі намуціў
мог і яшчэ як))) у яго дизлайкаў таксама нямала было.
Лан замялі. Тэма надакучыла.
Вань…Ты як (Каспер)калі вядома памятаеш гэты мульт!Тут быў,адразу цябе няма…і зноў з’явіўся)
Не хвалюйся. Усё выправяць. тыкву абнуляць. У дадзены момант, калі я не памыляюся. З-за 100+ тваёй тыквы, у цябе паінтаў на 3+ больш, чым павінна быць.
Вань)як то казаў што ўчора ўсё выпраўіш,па пытанні акк,але нічога не выпраўлена
я напішу сёння камент у “навічках”, няхай за яго не налічваюць.
Тага, хто лайкае, папрашу больш не лайкаць.
Спадзяюся, больш не будзе праблем, у тым ліку з жаднасцю.
Вам лайкаць ніхто не забараняе, лайкайце адзін аднаго хоць да смерці.
Учора ўвогуле на гэтай прычыне хацела, каб мяне выдалілі. Надоелі. І лайкеры, і антылайкеры.
а хто ўвогуле яна такая,што цябе так падстаўляе)в сэнсе
Kisya паведамленняў у яе няма,проста сядзіць і тыкву набівае!
🙂 Маргарыта, ты чаго? А калі пост падабаецца, то што, забараняеш ставіць сабе плюс?)))
Гэты Кися, (мяркуючы па ўсім мужчынскага роду), не мае ніводнага паста, пра тое, пра што мы пісалі вышэй.))
Ну атас блин. Маргоша мне ў прыват на іншым форуме плача што я яе нібыта тут залайкаў.
Ну чытаў форум учора – ўстаўляў лайкаў дзевяць ці дваццаць.
Нельга што ль? Забаронена правіламі? Мне не шкада лайкаў.
Мінусаваць нельга – у мяне цяпер ніводнага мінуса няма ў наяўнасці зусім. І плюсаваць таксама атрымліваецца нават калі ёсць плюсы нікога нельга? Што вы дзяўчынку-то дарэмна абражаеце? Вас жаба тут усіх душыць што ль за гэтыя плюсы?
Вось чытаў сёння там у Бетинхеле. Карыстальнік іншаму карыстальніку свой бонускод у прыват кінуў проста аддаў.
А той яму за гэта нават плюс не паставіў.
Што за людзі такі?
Каго ведаю – таму і аддаю свае плюсы калі чытаю форум.
Я іх што? Спартаку што ль аддаць павінен? Мне іх не шкада прыляпіць, напрыклад, добрай дзяўчыне.
А некаторых за гэта – я як паглядзеў тут. Рэальна жаба душыць.
Блін, цяпер прачытаюць і хто-небудзь з іншага форуму будзе рэгіцца і з прынцыпу плюсы ёй прыляпіць – у яе ж сяброў шмат ды і не на форумах, у соцсетках таксама. Тут нядаўна на іншым форуме паходу з-за мяне яе сябра забанілі.)))
Рэальна шляпа атрымліваецца – ні за што дзяўчынку абражаеце.
Гэта тут у вас зайздрасць такая што ль? З-за чаго ўвогуле яна ў вас бярэцца?
Мне гэтыя плюсы дарма не ўпіраліся і іх мне прыляпіць таму, каго ведаю – зусім не шкада.
А была магчымасць мінусы ставіць вось і націкаў- на каго тады злы быў.
Цяпер ужо з-за маіх плюсаў дзяўчынка ў лічку плача, блін.
Увогуле капец нейкі. 😮
пра лайкераў я мела на ўвазе ўсяго 1 чалавека 😏 які мне і налайкаў тут гэта “шчасце”…
а так, па сутнасці, мне іх апроч Наташы ніхто і не ставіць, і то ў Бетіновскай тэме)))
часам яшчэ пара чалавек і ўсё.
відаць, я бясцэнная
пра Кісю ты правы, я проста тут нічога не кажу)) галоўнае – Адмін ведае.
не хачу, каб што-небудзь пачыналася пра “межкланавыя войны” 😁, проста папрасіла не лайкаць.
мультаў у мяне, паўтаруся, няма..і ніколі не было. такой дурні я не займаюся.
(яшчэ раз прачытала тваю апошнюю фразу і стала смешна))) проста ўявіла яго і гэты нік 😁 )))))
І, Влад. Калі б я так за вашыя поінты трасялася, дык, напэўна, у мяне б ужо іх болей было, не думаеш?
Напрыклад, за час майго знаходжання і тупога лагіна было б 5+
(у мяне вечна адкрыта ўкладак 20 форумных (Эльман пацвердзіць) і я заўсёды сяджу залогіненая)
і паведамленне ў знаёмствах, як бачыш, я дагэтуль не пакінула. Усяго 7, як мінімум.
Не лічычы маіх пастоў, тыкваў (за вылікам той тыквы) і стварэння тэмы.
Як думаеш, я сюды РАДА ДЛЯ ГЭТАГО прыйшла?
блін, хлопцы, рэальна надакучылі. ні сіл, ні нервоў, прасцей увогуле сюды не заходзіць, чым адчуваць сябе лайном нейкім штодня.
Так пры чым тут хто каму лайк паставіў? І я тут не з-за гэтага, і мне таксама ніхто не “лае”, ды я і не парюся па гэтым поводу. Мяне цікавіць гульня, тут “свежая кроў”))) калі так можна сказаць, тут цікава, шмат цікавых гульцоў. 🙂
ну пра прыйшла – я пра поінты казала і гэта было Ўладу)
а пра тыкву…яна мне чамусьці заўсёды была важная.
але я яе ні з кім ніколі не абмяркоўвала, у тым ліку і на старым форуме.
я проста ніколі не шкадавала лайкі і ставіла тое, што карысна фо мі і тое, што сапраўды падабаецца.
тыква для мяне заўсёды была рэнтабельнасцю (карыснасцю) гульца/чалавека на рэсурсе.
а тут за яе гатовыя глотку перагрызьці.
зразумела, што я прыйшла падзяліцца сваім досведам і атрымаць новы.
пазнаёміцца, пагуляць разам, правесці з карысцю і задавальненнем час.
але апошнім часам мне здаецца, што я тут, як мінімум, лішняя.
і ўвогуле, маё апошняе паведамленне было тое, што вышэй)) гэта чыста адказ табе, Аляксандр 🙂
у прынцыпе, калі да таго дайшло, то пра цябе пытанне ўвогуле не ставіўся, а стаяў пытанне пра тое, хто такая Крыся??? яна пастаянна знаходзіцца анлайн….аднак гэта не перашкаджае ёй (біваць па тыкве) вось у чым было пытанне. Я не ведаю, у чым фішка…аднак ахвяру яна выбрала цябе
Аляксандру я іншаму адказала))…Чэкіста, здаецца, таксама так клічуць, калі памяць не падвяла.
Пра Кісю з усіх маіх пастоў, выкладзеных тут, можна зразумець, ды і не толькі.
Вось Чэкіст ведае 🙂
хлопцы)мне ўвогуле-то ўсё роўна…хто колькі…каму набівае!мне б са сваёй хернёй разабрацца)pronin учора абяцаў,але…лотошку я прапусціў!жаль( Адна проста цікавіць…хто такая Крыся,пастаянна офлайн,аднак…жжае
ТАК ЁПРСТ! ХЛОПЦЫ!
ДАСТАЛІ!
ПРАПЫНЯЙЦЕ!
Гэта нават на холівар не падае – нейкую херню развялі!
Наступны каментатар па гэтай тэме атрымае на 24 гадзіны пуцёўку за бананамі!
Ужо.
Ужо.
Не паспеў. Я вельмі шкадую.
так трэба.
яшчэ раз: не паспеў.
Ніякіх увогуле прэтэнзій не маю. Ёсць опцыя – ёю карыстаюцца. Кропка!
У мяне момантамі з’яўляецца жаданне кагосьці забаніць тут, каб не разводзіў бред на роўным месцы.
(Слова выдаліла сістэма) як дзеці!!!!
Іван,пішу тут таму што,у асабістку напісана не пісаць,а раздзела спец няма.Ты можа і забыў,то што заняты,па пытанні балансу,калі выправіцца,а то так і застаюся ўсе ў мінусе,і яшчэ,сінхранізуй калі ласка мой баланс з сайтам
не, не забыў. цяпер якраз сеў займацца гэтым момантам. Аналагічна выходзіць , як і з тыквай: тотал лічыльнік не разгарнуць… Таму зараз буду ўсё правіць рукамі.
ўсё атрымаў!Дзякуй
Прэтэнзій няма ! Пытанне ёсць))
Учора кінуў 4 мэйлы на запрашэнне , сёння хацеў таксама кінуць 4 но выдае памылку !
хутчэй за ўсё ліміт “антыабуз”. пачытай у правілах.. за што даюцца поінты – здаецца там напісана пра рэфку.
Так, менавіта ў гэтым і справа.
А ўвогуле ты ж можаш не мэйлам кідацца, а лінк даваць свой – у профілі можаш знайсці.