Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,841 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усё, пытанне з ЛС паправіў.
Містэр pronin растлумачце мне, калі ласка) Як зайсці на форум ананімна) Не магу гэтую функцыю знайсці. Раней была, цяпер не бачу)
перапрацоўваецца механіка лагіна, таму пакуль ніяк.
На тыдні, спадзяюся, паднімем гэтую опцыю.
у мяне ўсё працуе)) проста не з крамы, а з форума.
хочаш быць схаванай, як я? 😏
2 разы выйсці і потым акенца для ўваходу выскоквае
Нее у мяне ніяк) Як сказаў Іван! “Пераробліваецца механіка лагіну” ))) Ла буду пакуль сядзець светзіцца)
яшчэ ёсць вось такая рэч..даўно ўсё сказаць хацела.
праблемы з рэдырэктам спасылак на сайт з рассылкі па пошце.
пераходзіш, а табе ў радку тупа
я вось навяла, каб паказаць, што піша ўнізе
нагадвае той….калі пераходзіш па спасылках з чата..там латест/го таксама піша
у мяне такое было толькі, калі рэгістравалася..некалькі разоў выходзіла пры рэдырэкце памылка
да ўсяго, яна не па ўсіх тэмах выходзіць, вось да “казіно Слава” такая выйшла
24 гадзіны прайшло, бан дагэтуль вісіць на ЧАТ, гэта значыць я яго зусім не бачу..
напішы Фридоку.. цяпер можна яму нарм пісаць)
блін..калі б быў конкурс “знайдзі баг”, – я была б чэмпіёнам)
та ж самая фігня
о5 ліміт на гарбуз ўпёрся((((
максімум 10 о5 зрабілі? я 100 штук яшчэ не ўсадзіла)))
Для тых, хто не ў тэме. Тое, што вышэй – гэта я пісала, калі Фене плюс за водгук з вывадам з казіно хацела паставіць.
А потым не атрымалася.
пасля чаго на мяне пайшла і рэпутацыйная, і словесная атака.
Дайце нам аба жыць спакойна. Пакіньце, калі ласка, у спакоі.
Ну што…чакаем Папу))) Спадзяюся ён выправіць тое, што нам тут напартачылі!З мінусаў так выйсці і не магу,і не толькі я)
у бан-лісце цябе ўжо няма.
аналагічна: у бане цябе ўжо няма.
цяпер яшчэ раз праверу ліміты.
Трэба ўсталяваць забарону для лявых юзэраў на змяненне рэпутацыі, заходзіць такі казачок, (як вось нядаўна) і пачынае налева і направа ўсіх мінусіць. Хаця да гэтага форуму адносін не мае. Усталюеце абмежаванне хаця б 30 пастоў, для праверкі адэкватнасці.
да…увогуле як-небудзь трэба,што-небудзь зрабіць,а то прыйшоў засланы.паставіў мінус,і пайшоў у свае бакі,а мы тут раз…Да дагэтуль,і гарбуз ) і баланс поінтаў мінус…ахрэніць які,завтра лото,хацелася б што-небудзь прыкупіць)
ну вось роблю пакуль “абарону ад дурня”))) … каб больш такога не паўтаралася. Ты ж сам разумееш: любыя сістэмы правяраюцца на трываласць якой-небудзь хітрай умелец.)))
Ну хай заходзяць, у гэтым ёсць плюс – павышаецца абарона форуму, хай бясплатна тэстуюць. 😁
Так, Вань, разумею цябе цудоўна….Якаясь пі… наробіць, а табе трахацца))) Прабач за выказванне, проста слоў ужо не знаходжу! Сам ведаеш, ад мяне мата дачакацца….Гэта трэба мяне давесці да краю)
Проста глядзіш, у некаторых навічкоў і понты, і тыква растуць як на дражджах))) а тут працуеш, спрабуеш нешта зрабіць і на тое)
не парся. Зафіксім сёння
Згодзен, таксама дзівлюся, як у некаторых “навічкоў” так хутка панты накопліваюцца…
ну смайлікі я табе ставіць не буду,але….з першага дня зносін з табой я цябе ПАВАЖАЮ)))
я і не прасіла, каб мне нічога не ставілі.
можаце мне абнуліць і гарбуз, і поінты да нуля.
поінтаў, там, дарэчы, трохі за яе.
Вань)І яшчэ пытанне,не лічы за флуд,але ўсё ж цікава…Гэта быў Дэніс?
не. Гэта быў фішэр-падпальвальнік)))
я ж адразу так сказаў!Не мог Деня з намі так паступіць)))Проста цікава чаму тады яго заблакавалі?И яшчэ дадам!Твайму форуму я з самага пачатку давяраў цалкам,не ведаю чаму,можа паўплывала стаўленне форумчан,але ўсё ж,я да таго,што,памятаеш калі мы ў першай лоташцы з Денем занеслі…згадзіўся,я мог бы паслаць яго і ўсё,аднак,я ведаў,што застануся тут,і мне як то давядзецца размаўляць з людзьмі,гэта я да чаго,не мог са мной Деніс паступіць як апошняя СВІННЯ)))