Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,824 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну і што, чалавек, як я разумею, не папрасіў прабачэння за свае дзеянні, а значыць павінен быць удастоены сваёй узнагароды 🤠
я ўжо не магу ляпіць узнагароды, а то вхерачыў бы адразу)
яно ўжо там…. я папярэджваў…. не? Сулем – нічога асабістага, але скаргі трэба падаваць адэкватна…
Не знайшла тэмы. А дзе ў вас прымаюць падзякі? Выдатны форум. Вельмі шмат інфармацыі і розных тэм. Падаецца грунтоўная інфармацыя па любым напрамку і цікавыя камэнты. Мне здаецца, што трэба завесці куточак, дзе можна падзякаваць форуму і арганізатарам. Паколькі я не знайшла, то Дзякую тут)))) Сорры , што не па тэме((( Проста выдатны сайт, вось! ДЗЯКУЙ.
Іван. Ты пералогініцца забыў 😁😁😁😁😁
чаму паінты за аўтарызацыю не кожны дзень налічваюцца ? я кожны дзень заходжу але налічваецца раз у тры дні
Паспрабуй выходзіць з аккаунта, калі і ў гэтым выпадку не будуць налічвацца, то ачышчай кЭШ і КУКІ, тады ўсё будзе ў парадку 😏
вось у чым справа я выхаджу і зноў уваходжу ,ўсё роўна нуль ,вось сёння з кампa зайшла і налічылі
А другі варыянт? (КЭШ і КУКІ)
яшчэ не спрабавала , паспрабую ,дзякуй
Калі гаворка пра поінты за ўваход на форум, то, напрыклад, у маім выпадку яны не налічваюцца, калі ў 0:00 па МСК я залогінены. Чамусьці, калі залогінены, праграма не ўлічвае змену дня.
я думала што з тэлефона калі заходзіш не налічваюць ,вось з камп’ютара быццам усё дакладна
Хлопцы, ужо тлумачыў, што опцыя нарахавання поінтаў за аўтарызацыю адключана часова з-за крівой працаздольнасці….
гэта ты пра што?
вялікі дзякуй за водгук!!!
Трэба адзначыць, які ў вас час форума, і запомніць гэтую розніцу з вашым мясцовым часам і старацца не забываць разлогініцца перад 00:00 па часе форума.
Калі ласка, ну зрабіце ўжо магчымасць аб’яднаць USD і поинты або наадварот поинты і USD
Найпростая рэч – знізьце мінімалку на абмен поинтов у USD з 10usd хоць бы да 1usd
Хачу затарыцца ў краме, а грошы на 2х рахунках раскіданыя 😔
Прывітаю! Без праблем, зараз зроблю мін. 1 USD. Пратэстуем, як і што гэта будзе. Дзякуй!
На які канкрэтна час будзе дзейнічаць акцыя? Думую, што такое зніжэнне будзе даволі ў плюс, колькасць абменаў толькі павялічыцца.
да не на які, проста выставіў фіксавана і ўсё…
штосьці ўсё паплыло
раскажыце мне, калі ласка, дурню такому, што за абмены, вывад быццам быў і застаўся 25$, купон у краме не такі ўжо і многа
што на што вы мяняеце ?
мелася на ўвазе канвертацыя паінтаў у $. раней можна было канвертаваць ад 10$. вывад застаецца такі ж – мінімум 25$
так, гэта пасля абнаўлення хрома. нешта там са стылямі некарэктна апрацоўвацца стала. У іншых браўзэрах усё нармальна. Учора правяраў на Макстоне і Опера….
Реглинк адказаў…
Гэта ок, толькі гэта цела (@benya11) мне мінусы прылепіў ні за што, дэбіл які0-то
аналагічна
ну мне менш за штук 40-50, ён вырашыў так адпомсціць што ці, ну (Слова выдалена сістэмай) што тут скажаш, я яму па скайпу па-руску растлумачыў, што ён не правы, быццам зразумеў, а не – атрымліваецца не зразумеў, ну і ладна