Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,192 Адказу
|
73,417 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фільм “Бегучы па лязе 2049”
Працяг культовага фільма «Бегучы па лязе», дзеянне якога разгортваецца праз некалькі дзесяцігоддзяў.
Хто не глядзеў, той паглядзіце спачатку першы фільм
«Бегучы па лязе 2049» (англ. Blade Runner 2049) – англа-амерыканскі фантастычны фільм канадскага рэжысёра Дэні Вільнэва і прадзюсара Рідлі Скот з’яўляецца працягам фільма «Бегучы па лязе» 1982 года – экранізацыі рамана «Ці марылі андроіды пра электраавечак?» Філіпа К. Дзіка
Дзеянне фільма адбываецца ў футурыстычным Лос-Анджэлесе, дзе побач з звычайнымі людзьмі існуюць штучныя стварэнні – «рэпліканты». Галоўны герой, паліцэйскі-рэплікант Кей, выяўляе стары сакрэт, здольны парушыць існуючы парадак, і вымушаны шукаць Рыка Дэкарда, героя першага фільма.
Праз 30 год пасля падзей фільма «Бегучы па лязе» афіцэр паліцыі Кей становіцца ўладальнікам сакрэтнай інфармацыі, якая ставіць пад пагрозу існаванне ўсяго чалавецтва. Жадаючы знайсці ключ да разгадкі, ён вырашае адшукаць Рыка Дэкарда, былога афіцэра спецыяльнага падраздзялення паліцыі Лос-Анджэлеса, які бясследна знік шмат гадоў таму…
Фільм выйшаў у шырокі пракат у ЗША 6 кастрычніка 2017 года, у Расіі – на дзень раней. Нягледзячы на ўсхваляльныя ацэнкі крытыкаў, якія высока оцінілі гульню акцёраў, рэжысёрскую і аператарскую працу, візуальныя эфекты, музычнае суправаджэнне і вернасць ідэям і настроям арыгінальнага фільма, «Бегучы па лязе 2049» праваліўся ў пракаце. Лаўрэат прэмій «Оскар» і «BAFTA» ў намінацыях «Лепшая праца аператара» і «Лепшыя візуальныя эфекты».
Дата прэм’еры : 5 кастрычніка 2017 года.
Рэжысёр : Дэні Вільнэў
Жанр : Навуковая фантастыка, баявік, кіберпанк
Адзін з нешматлікіх апошніх фільмаў, дзе глядзець кіно з Ніколасам Кейджам цікава!
Згодны) зараз ужо не тое, на жаль
Які ёсць трылер-детэктыў, хто што параіць…..
“Перш чым я засну”
з жонкай будзем глядзець у выхадныя 🙂
Гледаў, дзякуй)
Я думаю,што многія па меншай меры чулі пра гэты серыял. Ён, вядома, для аматараў жанру. Першыя тры сезоны асабіста мне зайшлі на ўра. Далей ужо і не памятаю, чаму перастаў глядзець.
Серыял Сотня
трэба будзе глянуць
З дзіўленнем для сябе, бо я спрабую сачыць за трэндамі(асабліва калі ідзе гаворка пра сіткомы), толькі ў гэтыя выхадныя адкрыў для сябе забавны серыял “Бесстыдники” (shameless) або “Бесстыжие” каму як заўгодна, гляджу ў агучцы Alex Films, шчыра вельмі рады, што натрапіў на гэта,
“Каханне, смерць і робаты” – серыял рэкамендую аматарам якаснай анімацыі і кіберпанку, 1 сезон зайшоў на ўра, серыі не звязаныя паміж сабой, кожная серыя – асобная гісторыя, не магу сказаць, што прама ўсе на 10 з 10, але некаторыя прама ўразілі. Як прыклад, вось адрывкі з пары серый:
Так гэта фільм ці гульня? Шось я не разумею.
Не, вядома, гэта ніякая не гульня) гэта серыял, зняты проста якасна, мультыплікатары пастараліся на славу, кожная серыя асобная гісторыя са сваёй мараллю і пасылам, што можна яшчэ дадаць… напэўна толькі, што зайдзе тым, каму спадабаўся серыял “Чорнае люстэрка”
Для аматараў прыгод і фантастыкі(пра касмас) Ёсць вельмі смешныя моманты, рэкамендую старэнькі але якасны серыял На краі сусвету або Farscape
Так, сёння панядзелак і самы час лёгкай і ненавязлівай камедыі, камедыі, дзе не трэба задумвацца над сэнсам жарту, і адна з такіх камедый, на мой погляд, гэта: “Та яшчэ парочка” прыемнага прагляду
Там другі ролік дзе зомбі і салдаты, гэта пры чым?
Ну таму што гэта адна з серый, па-мойму апошняя з 1 сезона(а калі быць дакладней то фрагмент адной з серый) , я ж напісаў, што серыі не звязаныя паміж сабой ні сюжэтам, ні героямі
Выд.
Як наконт фантастыкі? Прапаную адзін з маіх любімых фільмаў “Пасажыры”
І ў працяг тэмы фантастыка фільм «Марсіянин», зайздрошчу тым, хто яшчэ не глядзеў, прыемнага прагляду:
https://www.kinopoisk.ru/film/276268/
Зніклы пакой. Можа зайдзе, паспрабуй.
Увогуле рэкамендую гэты міні-серыял)))
Сверхъестественное!!! Класны на мой густ. Містыка – анёлы, дэмані, архангелы, пекла, рай, бог, сястра бога, цацкі бога – людзі))))
оооооо яшчэ
Элементарна
Тэорыя хлусні (абмані мяне)
Вікінгі
Успрыманне
Прабуджэнне
https://www.kinopoisk.ru/film/580655/
Прабуджэнне. Тое таксама годнае!
https://youtu.be/C8G6naFJkwk
«Сапраўдны дэтэктыў». Рэкамендую 1 сезон. Усяго 3, але яны не звязаныя паміж сабой.
Яшчэ :
Менталіст
«Тэорыя хлусу», ён жа «Абмані мяне»