Самыя рызыкоўныя тактыкі гульні
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
6 October 2014
ад
PavelFredooc
|
179 Адказаў
|
20,350 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood
Тут успомнілася “путевый” занос… Граў у ГФ калі яны культывавалі яшчэ толькі гульні ад МІКРЫ, тады два гады запар у той самы дзень і тыдзень стары слот “КАПЛІ” даў х1000. Пры тым упаў другі раз, самі сімвалы і іх размяшчэнне былі ідэнтычныя першаму. Калі што – у выпадковасць не веру даўно, ды і яшчэ гэта было на Стары НГ.
@thee4 эх былі часы) той жа мікрагеймінг у першы раз выйграў 1000$) шкада што зараз іх няма.
@robingood
Ды і не кажы, успамінаю тыя часы і ціха радаяся. Памятаю сваю першую выйграную сотню амерыканскіх рублёў на рулетцы. Даа, тады гэта былі грошы.., а за тваю “штуку” далярамі ўвогуле маўчу).
Мяне лікам “13” і раней проста “пераследаваў”, то на выпускных экзаменах на спор выцягнуў білет №13, то… То на ўступных быў у спісе на экзамен па матэматыцы пад №13. А калі ўвайшоў на экзамен, кажу выкладчыку, калі цяпер выцягну білет №13 – магу адразу без падрыхтоўкі адказваць? А яна (пазней даведаўся, была загадчыцай кафедры ВМ) мне і кажа, маўляў верагоднасць надыходу гэтай падзеі імкнецца да нуля. А калі “паказываю” білет пад нумарам 13, яна, з шырока раскрытымі вачыма, тады кажа, маўляў ідзіце гатуйцеся – Шчасліўчык )
@robingood/
Былі часы,калі можна было з задавальненнем круціць слоты,яны гулялі.А зараз яны не гуляюць.Убачыць добрую бонуску за сесію-можна і не ўбачыць.,пракаціць дэп у одну калитку…
Таму што ў тыя часы было пару папулярных правайдэраў, а цяпер вочы разбягаюцца, куча правайдэраў і 100500 слотаў.
@dino4778 Не кажы,цяпер слотаў і правайдэраў шмат,а толку нуль.В тыя часы хоць мала было апаратаў,но давалі такую эмацыю ад выйгрышу)
Да мы ў асноўным толькі NetEnt і Amatic круцілі, ды і выйгрышы х200-х400 лічыліся даволі нармальнымі, бо яны мелі пастаяннасць. А цяпер стрымеры сядзяць, заносяць па х1000+ і для іх мала. А ты сядзіш такі: зрабіў дэпазіт 10К і не ўбачыў з 20 слотаў ні аднаго бонуса.
@thee4У голдфішцы, у ранейшыя часы таксама лавіў каплі, далі 14к па 6 рублёў, а тады я яшчэ не быў іскушаны іксамі ды ўвогуле ўсё ўжо x100 лічылі заносам, таму быў шок, што так можа даваць, не было яшчэ нолімітаў і хаскаў. І вывелі на здзіўленне як‑то хутка для таго часу на qiwi. Цяпер няма ні капель, ні ківі, ды і я ўжо і ў голдфішцы не гуляю.
@goldking
Дык іх болей чым па два.., але думка правільная! Праўда, правайдэраў так шмат, што вочы разбягаюцца, а слотаў – увогуле немерана. Але самае галоўнае – колькасць гульцоў, і калі нават дапусціць, што яна павялічылася, дык у параўнанні з ростам колькасці слотаў колькасць іграючых імкнецца да сацыяльнай памылкі)
@goldking да уж,памятаю ў плэйбое ад мікры ў другой бонуске амаль паляну вайлдаў злавіў,вось гэта былі эмоцыі і шалёнае памнажэнне ў раёне х4-5к,нядаўна суткі круціў гэты плэйбой-даже х500 не спёк,хаця адкрыў усіх баб.Мікра ўжо не торт,альбо падкруцілі,альбо ніхто не гуляе ў яго
@crecer
Ты маеш рацыю, у той час у ГолдФішкі была свая “ФІШКА” і не адна – казіно культывавала толькі гульні МІКРЫ з мінімальнай стаўкай ад 1 кап. Ды і лайв гульняў з дылерам было адносна шмат, а мін. стаўка была ад 50 кап. А якія ў іх былі бясплатныя турніры па слотах, дзе можна было добра занесці і выводзілі адносна шустра. Да таго ж, была лазейка з вывадам выйгрышу на “аноніма”, без верифікацыі. Але.., іх “канчэны” саппорт, ужо тады мог вывесці любога, хто гуляе.
@vernonveo у многіх правайдэраў такая гісторыя, раней давілі безбожна, а зараз мёртвыя, Джека памятаю арфы па тры чатыры лавіў, а зараз да кавалачка дайшло – адна і то храмая: раз з трэцяга барабана, то крыва
Самай рызыкоўнай «тактыкай» гульні заўсёды застаецца стары добры all in))
@vernonveo так, я таксама нядаўна ў іх круціў, напэўна не адзін дзясятак бонусак лавіў і нічога! Таксама і Thunderstruck 2, напэўна ведаеце, яго я яшчэ больш круціў, таксама – нічога! Іншая гульня! Затое бонускі лёгка ловяцца:))
@thee4 па-поводу ідэнтычнасці! 3 разы Макс він лавіў у шанс 20, так вось 2 разы параўноўваў, так, ідэнтычна было:))) хаця там ты ж ведаеш дакладна, бубі, чырвы, пікі, крэсты, разнастайны разброс….
@gans2115 да Thunderkick ведаю, цікавы слот быў у свой час, гэта ж копія Immortal, а ў Playboy сапраўды бонускі лёгка злавіць, толькі толку нуль – пустыя ўсе, відаць сапраўдная мікра адышла ад нас, а нам падсовваюць падробку
@vernonveo а што за копія на Тандэрке? Ці яе няма зараз?
я ўжо гадоў 8 гуляю ў прагмат і ніводнага макс віна так і не ўбачыў, максімум лавіў х3300 у гате оф олимпус 1000 і то там выйгрыш з бонуса быў абмежаваны.
На гол Гаіці зараз паставіў, яны не забілі, у душы не разумею, што за Гаіці і дзе гэта ўвогуле, і на які я на іх увогуле стаў ставіў – рызыкаваў стаўкай, так, сам дурны, так!
@vernonveo
Тут нядаўна патраціў латарэйны білет і выйграў 10 ФС у адным прапанаваным казіно слоце нібыта на 60 рЭ, але ён не адкрываўся і ўкл іншы тыпу па “рваномуу” дало 40рЭ. Заглянuў у МІКРУ і наткнуўся на ПлейБой з мін стаўкай ад 30 коп(здзівіўся), уключыў па 60 коп і як бы шустра падвоіўся. Пераключыўся на 90 коп, дайшоў да 120 рЭ і ФСЕ ўпаў у “потолак”, тры разы даходзіў да гэтай сумы… А потым тупа пайшоў сліў што па 1,5 рЭ, што па менш. За тое адкрыў двух дзяўчУль)
@koctan 3300 смачна, але за 8 гадоў ніводнага макс віна, не, у мяне быў у Шугар Раш макс він, а вось у пнг гадоў 5 кручу максімум Ікс 1000 ,у мяне пнг выклікае падазрэнні
Ніякія тактыкі не працуюць у казіно. Казіно – гэта зло, гэта легальнае махлярства. Казіно забірае 80% сабе дэпазітаў.. толькі 20% аддае гульцам.. а RTP яны прыдумалі сабе.. ніякага RTP няма. Шанс кожны раз абыграць казіно адзін да васьмі.. то бок вы зробіце 7 дэпазітаў, на восьмы раз вы выйграеце нейкую маленькую суму. Але калі вы гуляеце кожны дзень – то на дыстанцыі вы будзеце ў вялікім мінусе.. у мяне стаж 15 гадоў, граю амаль кожны дзень.. вось такія справы, Спадарства!
@thee4 уся гэта мікра ў why, там можна па копейках гуляць, калі хочаш панастальгіраваць, па дробязях.
@tarik198025 100% з вамі згодзен не якіх тактык ні схем няма не было і не будзе, ёсць толькі вера ў вялікі выйгрыш