Самыя рызыкоўныя тактыкі гульні
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
6 October 2014
ад
PavelFredooc
|
179 Адказаў
|
20,352 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking да, першы раз столькі на 4-ым словіў, кожны раз думаў фігню дасць, а ён першых 4 разы дакладна памятаю па 4 фіялетавых ставіў:)))
а потым у мінотаўра гуляў, доўга, ні разу нават на 2-м і 3-м барабанах:)))
BGaming ён цікавы, да х400 часта кідае ў многіх гульнях. Адзін Элвіс чаго варты. А калі х1000 і больш, то цяжка злавіць, канешне. За апошні год я памятаю толькі адзін раз, мала манетак злавіў, гранд атрымаўся, скрын скідаў у тэме выйгрышных скрыншотаў.
Апублікавана: 22 May 2025 #103
Такое я ў slotomoji таксама лавіў, і пруфы бачыў, а ў астатнім ну ні туды, і ні сюды. Узяць слот dog house там ёсць скрыпт і патрапляў на такое некалькі разоў, тупа серыя бонусаў ідзе ў якіх выйгрышы гэта х10 х20 х30, хоць па адной стаўцы, хоць з павелічэннем .
Апублікавана: 22 May 2025 #104
Чэсна кажучы, Bgaming мяне зусім не любіць, я нават у леди вульф мегавейс ретриверы не бачыў, вось раней у азтеки круціў – там выпадала да 300-500х, у дайз бананзе лавіў х1500, бананзе биллион бывае 200-300х, а астатнія альбо без бонусаў, альбо скрыптовыя ретрыгеры, ды і нецікава гуляць – усе слоты як пад копірку. Усё адно і тое ж, фантазіі няма, той жа прагмат дадаў тыя ж слоты з прыпискай х1000.
Калі больш-менш гуляе казіно- трэба адразу пераходзіць у мінотавра..і зрабіць там усяго 30 фрыспінаў. Калі бычара выпрыгнуў на другім барабане- трэба яшчэ зрабіць 30 фрыспінаў..калі бык даў на другім барабане хаця б х30 то лічыш што ён упадзе на чацвёрты барабан- а там грэбі капусту лопатай.
Апублікавана: 22 May 2025 #106
У мяне звычайна пасля другога барабана ўсё сканчаецца, з Мінотаврам у мяне рэальна асаблівыя адносіны, а вось Слотомоджи камбекала не раз)
А хто-небудзь у Peterson заносіў?
Ну тактыка гульні ў цябе не вельмі) Я б увогуле не раіў у Endorphina рабіць больш за 50 спінаў, звычайна там бонусы выпадаюць да 30 спінаў, пасля можна проста перайсці ў іншы слот. А з мінотаврам у мяне наогул сумная гісторыя.
Апублікавана: 22 May 2025 #109
У Эндорфіну лепш не заходзіць у апошні час . Яшчэ ёсць тактыка на дурня, кожны спін павялічваць стаўку, пакуль баланс не скончыцца. Пакуль заўсёды заканчваўся,, можна лічыць, што тактыка не працуе.
Апублікавана: 22 May 2025 #110
Я ў net gains заўважыў, калі функцыя з скрынкамі пераўвасоблення добра грае ў спінах, то лепш і бонусы правы браць, калі не грае ў спінах то сярэдні або правы.
Не мае значэння, якую бонусную гульню ты возьмеш, гэта ўсяго толькі анімацыя, калі ты зрабіў спін, выйгрыш ужо вядомы.
Апублікавана: 22 May 2025 #112
Так я не сцвярджаю, гэта толькі маё назіранне.
Тут не ад назірання залежыць, а ад запыту да сервера. Калі ты націснуў кнопку «спін», ужо быў адпраўлены запыт да сервера правайдэра, адпаведна быў атрыманы адказ у выглядзе множніка. Таму твой выбар у слотах не мае сэнсу.
@goldking
Нават не хочам думаць пра сумнае… “Фартовы” чалавек, ва ўсім “фартовы”. Больш схільны да таго, што ён вырас за межы форуму, не ведаю, як для каго – у мяне ад знаёмства з ім толькі добрыя ўражанні. Доўгіх, шчаслівых гадоў яму і тоўстага “фарта”!
@thee4
я аднойчы выйграў вялікую суму, але пасля таго як я яе вывёў я не адчуваў шчасця або радасці, толькі тады калі гуляю, эмоцыі падчас гульні а не пасля
@thee4
як яе знайсці правільную стаўку?
@gans2115
Тэма паўтораў (выгрышных серый) ўласцівая не толькі слотам, але і ў рулетцы. Згодзен, менавіта тады можна добра “падняць” і не толькі настрой, але і…).
Але як і ўсюды трэба “адчуць” момант, калі ўжо пара на выход)
Апублікавана: 23 May 2025 #118
Калі гаварыць пра гульню ў анлайн-казіно, то ў 2012 годзе вырашыў круціць руль у адным распіяраваным казіно (Гранд). Тады дэпал з карты не больш за 30 амерыканскіх рублёў і можна сказаць з “лёгкасцю” рабіў пад’ём да х5 ад балiка (гульня на сікслайны), ну і ставіў на вывад як без гэтага. Тут як бы ўсё “зрослася” і атрымлівалася задавальненне ад гульні і рэальны пад’ём па грошах).
…І ў адзін цудоўны дзень, мяне проста моцна “пробіла”…, калі “увёў ZERO”. Вось туды і паставіў 5 “бакінскіх” без разваг і шкадаванняў! А потым не верыў сваім вачам.., мой выйгрыш склаў 180 долл@раў. У той час гэта былі добрыя грошы. Дарэчы, у той момант у мяне не было ніякага “дыкага” захаплення, якаясь унутраная “ціхая радасць”. Вось тады ўпершыню паверыў, што такое здараецца!
Учора ў слотоможди поймаў на 4 барабане, даў нядрэнна 1400р пры стаўцы 2р і больш увогуле не захацеў гуляць(
@dino4778
Гэта здараецца нечакана, калі не думаеш пра выйгрыш… Гэта адбываецца на інтутыўным узроўні(можна верыць, можна не верыць, але ЯНО ёсць). Тут галоўнае не блытаць упэўненасць з самаўпэўненасцю… Наш мазОг з ” дзікім” уяўленнем можа стварыць такія карцінкі, што пачнеш губляць усё(і сям’ю, і сяброў, і дом, і сон, і стан спакою, і грошы, можаш УВОГУЛЕ выгараць звонку ўвесь) гэта тупік з безданню. Таму адзінае, што магу сказаць трэба вучыцца жыць у радасць і гуляць у радасць, а грошы… яны прыкладуцца)
PS. Для пачатку ёсць добрая кніга, якая дапаможа задумацца і наблізіцца да “тэмы”. Гэта “Цудоўная гісторыя Генры Шугара”, англійскага аўтара. Ёсць экранізацыя, але яна, па-мойму, не ўдалая, у вельмі абрэзаным выглядзе). А далей можна развіваць сваё падсвядомае, у інтэрнэце поўна інфы. Поспехаў!
круціць слоты нападабне zeus vs hades, прабіваць выйгрышы ў Nolimit City / карту ў Endorphina, у прынцыпе дзейнічаць так што шанец на прайгрыш у цябе будзе значна большы чым выйгрыш) або сядзець купляць 90k yeti/dead or alive 2 да заноса
Тут кожнаму сваё, каму слоты ў радасць – гэта нікому не забаронена (прабіваць карты ці купляць бонускі…)
Па-мойму, у гульні спадзявацца толькі на фарт – гэта так сабе затэя. Напэўна таму і выбіраю казіно і рулетку, дзе дазваляюць табе выйграць… А не абкідваюць стаўкі ці тупа зліваюць.
Калі казаць пра рызыкоўныя тактыкі гульні, то… Гэта калі пасля выйгрышу зрабіць стаўку на ўсю суму і потым яшчэ раз, і яшчэ… Галоўнае своечасова спыніцца!
PS. Тут нядаўна чуў? што ў адным наземным казіно(краіну не памятаю), на рулетцы адно число выйграла запар па маім шэсць ці нават сем разоў. Вось гэта быў “ФОКУС”!
Ну, к рызыкоўным тактыкам можна аднесці шмат чаго.
Увогуле “забродзіць” заўсёды рызыкоўна, калі хто не ведае – гэта гульня з вельмі вялікімі стаўкамі.
Рызыкоўна пасля вялікага заносу зноў у той жа слот гуляць па велізарнай стаўцы.
Рызыкоўна ў рулетцы ставіць адзін да 36, гэта заўсёды вельмі рызыкоўна.
Рызыкоўна ў “очко” ісці з 16-цю ачкамі.
@gans2115
Ну дык ну дык, а калі казаць пра блекджэк, то пры 19 узяць яшчэ адну карту – я ўяўляю выраз твару дылера… А калі пасля ўзяцця яшчэ адной карты ты набярэш “21”, то ў дылера будуць вочы, як у рака. І гульцу прыйдзецца ісьці…