Самыя рызыкоўныя тактыкі гульні
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
6 October 2014
ад
PavelFredooc
|
179 Адказаў
|
20,352 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking ну правільна, а выдуманая фігня ў кожнага ёсць свая тактыка:))
Я не згодзен, што трэба “тупа” націскаць на кн спін, астатняе нібыта не важна. Трэба зайсці ў казіно ў свой “фартовы” дзень і час, выбраць слот, які табе “усміхнуўся”, і выставіць “правільную” стаўку. А потым чакаць, калі Фартуна “пакладзе” руку на тваё плячо)
Не бывае правільнай стаўкі, у слота ёсць лента, у якой вынік кожнага спіна ўжо загадзя вядомы ў х-фармаце (ад -0.0000001 да 1000000 так прыкладна каб было зразумела). Стаўка толькі можа ў патрэбны момант павялічыць выйгрыш за кошт х-фармаце.
Апублікавана: 22 May 2025 #79
Падкажы, гэта які дзень і які час?))
Апублікавана: 22 May 2025 #80
Вось пра гэты намінал «правільнай» стаўкі я і кажу). Калі аж «рукі чэшуць» яе павялічыць(але гэта не азарт, гэта нешта іншае) і пасля, калі яшчэ доўга глядзіш на «жырны» вынік гэтага спіна. Ну а калі стаўку не павялічыў, хаця хацелася.., то потым глядзіш расчаравана, асадочак застаецца надоўга(
Самая рызыкоўная тактыка – гэта гуляць па максімуме на кожным спіне і не спыняць гульню пасля выйгрышу, разлічваючы на “серыю ўдачы”. Па сутнасці, ты ставіш вялікія сумы ў надзеі хутка зрываць куш, але так жа хутка можаш зліць увесь банк. Гэта стратэгія “ўсё або нічога”.
@robingood
У кожнага свой “брыльянтавы” дзень і час. Але ў некаторых ён адзін, у іншых бывае некалькі, а ў большасці (донары казіно) яго ўвогуле няма(.
PS. Вось чаму хто-то гуляе прафесійна (і ў тоўстым плюсе). Хтосьці – як аматар, але там ёсць варыянты (адны ў невялікім плюсе, іншыя па нулях, іншыя ў мінусах, а некаторыя ўвогуле – у клоаке). Але ёсць і асобная група, яны проста атрымліваюць “задавальненне”, кайфуюць ад гульні (ім вынік не такі важны, хоць згодзен: калі ў выйгрышы – то як па душы расчэсочка)
Шкада што слот усё роўна будзе гуляць у межах свайго РТП і ты правільна сказаў што застаецца асадок, бо ў большасці выпадкаў гэта толькі гульня ў мінус без задавальнення.
@forvard
Усё вырашае адзіны шчодры спін(з “правільнай” выйгрышнай стаўкай), гэта аксіёма.
PS. Гісторыя “з другой рукі”, якую расказаў мой таварыш па цэху з Львова. Ну так вось яшчэ да гэтага бруду, яго добры сябар не адмаўляў сабе ў задавальненні 1 – 2 разы ў год, “пакатацца” ў Лас-Вегасе. Ён гуляў на рулі і ў слоты “гульняў”, але яму ў той раз гульня не ішла зусім…. Выпіў добра, а ў кішэні застаўся з гульнявых 1 долар. Вось яго і занесла ў аўтамат і круціў адзін спін…. І яшчэ доўга працягваў глядзець на аўтамат і слухаў, як сыпяцца манеты… Ён “фартанула” з аднаго “залатога” спіна, “сарваў” джэкпот на “лям” грошай.
@forvard
пасля вялікага заносу ў слоце я працягваю гуляць у яго і думаю зараз яшчэ дасць, але не дае, з’ядае, рандома значыць няма
@Sava593
а калі няма жалезных яек то лепш не гуляць?
Чаму ж не? Вы проста словілі той самы множнік з мільёна спінаў і, працягваючы гуляць, вы можаце доўга не трапляць на рандомны спін.
@dino4778
Так, тады лепш скачаць Сімс і гуляць у яго.
Зразумееш, што нават у Сімс дзяўчаты не даюць. У выніку станеш дотэрам.
А сапраўдныя мужыкі з яйкамі, 7 гадоў гуляюць у аматик. Ныюць, што казіно скам і там усё падкручана, але ўсё роўна працягваюць депаць.
Асабліва ў сённяшні аматик, там не проста сапраўдныя, а супер-сапраўдныя гуляюць))). За год гульні там нават х200 не бачыў, што яны з ім зрабілі – невядома, раней рэтрыгерамі валіў як вар’ят.
Апублікавана: 22 May 2025 #90
Я такога практычна не застаў. Паглядзі, што з Bgaming зрабілі, таксама скатыліся.
Апублікавана: 22 May 2025 #91
Які сэнс працягваць круціць той самы слот, калі ён аддаў табе ўсё, ну ўгадаў са стаўкай, насыпаў грошай – трэба казаць стоп. А далей круціць і павялічваць стаўкі, ну гэта ўжо не тактыка, гэта рэжым лудзтва і жаднасці, нам заўсёды ўсяго мала, па-мойму лепш праверыць дзесятак слотаў, так-так, не-не і на вывад.
У нас была нейкая тактыка і мы яе трымаліся. Калі яшчэ быў правайдэр вулкан, круцілі слот resident першыя дзесяць спінаў па 1-й лініі пачыналі са стаўкі ў 10₽ , потым 2 спіны па 30₽ па 1-й лініі і наступны спін па 7-й лініі там стаўка была 270₽ і так раскачвалі пакуль не спрацуе, і мы верылі ў гэта і гэта працавала, сумы выводзілі добрыя.
Апублікавана: 22 May 2025 #93
@dino4778
Sava593, на жаль, наўрад ці адкажа, ён даўно сюды не заходзіў. А тыя, хто даўно на форуме, памятаюць яго і як ён гуляў і ён быў “жахліва фартовы”!.
Апублікавана: 22 May 2025 #94
Не проста хацеў даведацца, што за дзень такі)
Згодзен у кожнага свая ўдача як ты вышэй пісаў. Але пашанцуе, калі яго зусім не чакаеш, і тут такі ахрэнны адрэналін) але цяпер не часта такое, казінашкі скупіліся што ль) аддачы амаль няма) таму перайшоў на спорт, там 50/50, чым у слотах 10/90 на карысць казіно)
Я таксама аднойчы круціў 1-5 слотаў дзе звычайна насіпала. Потым плюнуў на іх, стараюся ў большай колькасці слотаў пагуляць. Ну і ў гэтыя 5 слотаў захожу таксама ненадоўга- праверыць жа трэба)
На жаль, ён увогуле, напэўна, ужо ніколі не адкажа, такое жыццё – сёння жывём, заўтра ўжо няма.
@dmitryivanych95 ну вось я ўчора ў slotomoji гуляў, спалучыў х240, праз хвіліны 3, адразу зноў на 4-ым вайлдзе, на х400, потым праз 5-6 хвілін зноў на 4-ым, толькі на х600 з капейкамі і так 6 разоў, пасля х600 канешне былі зноў па х200-х400, але ўсё ж. Была серыя. І так часта, хто шмат гуляе – гэта ведае і не проста так круцяць. Бывае так, аддаў і ўсё, а бывае серыі, нават з топаў, больш х1000 па некалькі разоў запар…
Так бываюць проста ўнікальныя сесіі калі ў слоце можна за 50 спінаў 5-7 разоў бонус злавіць, праўда з невялікімі іксамі але ўсё ж. А вось са слотомордай табе вельмі пашанцавала такія іксы падрад убачыць.
Апублікавана: 22 May 2025 #99
Цікава, гэта пеўнь з жалезнымі яйкамі ці кура, якая нясіць жалезныя яйкі :)))🥚
Ну па гульні я б так не сказаў, гэты правайдар вельмі часта мяне выручае, асабліва калі я адмываю бонус іду менавіта ў Bgaming.