Самыя папулярныя слоты ад NetEnt
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
29 September 2015
ад
PavelFredooc
|
144 Адказу
|
15,412 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@magistr8
Мяне ад іх болей зайшоў Busters bones, сабачкі, проста па настроі часам кручу, нават бонуску тлустую словіў, але не тысячы іксаў, але слот цікавы, яркі
Не асабліва люблю NetEnt, але некаторы час прама зацягвалася ў gonzo quest megaways, штодня па некалькі тысяч спінаў рабіла. Нічога нармальнага так і не злавіла)
Надгробныя камяні) Там, дзе кручэнні, іксі і пашыраны барабан можна выбіраць у бясплатнай гульні) Крута)
Dead or alive, ну з пакупкай бонусаў там, канечне, бяда) Або 0, або дафіга
Калі казаць пра найбольш папулярныя, то гэта, канечне, Доа, Спейс і Элементы, ну і Бобавы Джэк.
Сорян), тут для аматараў NetEnt з’явілася класная навіна – вось-вось выйшла новая версія Gonzo’s Quest 2!
@thee4 паспрабавала ўжо , такога г . даўно не бачыла ……
@luda010676 Класічны слот, то бок першая частка заўсёды лепшая чым працяг 😏
@luda010676
Згодзен.
Укралі механіку ЕЛК, уставілі бонуску за х1000, якая ў лепшым выпадку проста акупіцца, бо гэта нетент.
@bugulma83
Не заўсёды гэта абавязкова так. Вунь нават далёка хадзіць не трэба, узяць, напрыклад, Dead or Alive і яго другую частку. Dead or Alive II паярчэй і ярчэй з’явіліся новыя рашэнні, іншая аддача)
Для мяне самы лепшы слот у Нетенте гэта Спайс
@akop591 па якіх стаўках у яго гоніш?
@loud.Я лавіў і па 40 і па 80 і па 200 і па 400 усе чырвоныя )
@akop591 жорсткі слот таксама люблю ў яго катаць, але хз з яго выйсці калі ён не грае вельмі складана ..
@akop591 ух па 400 гэта кайф злавіць 👍
@pokerface ну да . думаеш зараз дасць нормальную сыгроўку і выйду))))))
@loud.Ну як дасць, так дасць )
@loud вось прама сказаў у самую кропку “не ў брову, а ў вока”)) так і ёсць )
У нетенте любімыя слоты кой принцесс і доа
@akop591 ну так🤣
@pokerface Ахххх🤣
@robingood DOA – гэта класіка, топ слот 👍
@loud Пагаджаюся,кой таксама топчык)
@robingood з гэтых слотаў і было пачатак гульні ў казіно ў мяне , ну і микрагейминг яшчэ)
@loud у ўсіх)не толькі ў цябе,я сам таксама пачынаў з NetEnt)