Самыя папулярныя слоты ад NetEnt
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
29 September 2015
ад
PavelFredooc
|
144 Адказу
|
15,412 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@markisyan а вы ж па-майму пісалі што мінотавр х3200 даў? Ёсць скрыншот, што там такое цікавае выпала, цікава, колькі гуляў і сядзеў у лупцоў, 80% заносаў гэта х1200 з капейкамі і пару разоў літаральна х1900 з дробяззю. Але х3200 праўда цікава што там і які ікс…
Я ў анлайн-казіно вельмі даўно. Так вось, у NetEnt ёсць слот, які дагэтуль кручу – гэта Swirli spin. Ён шмат не дае, але баланс часта трымае.
@gans2115
х3200 гэта фул-лінія мужыкоў на х32 або 4 мужыка на х64.
х3200 фул-лінія дзяўчат на х40 або 4 на х80.
Малаверагодна ў такія варыянты. Усё, што ніжэй за мужыка і дзяўчат, увогуле за сотку іксы патрэбна.
Я думаю ў мініку такі ікс можна злавіць толькі прабоем. Толькі вось ніхто не будзе прабіваць х1600, калі толькі па рублю.
@misha55 бро, ну я прыблізна гэтыя іксы ж разумею, канешне, таму і задаў пытанне чалавеку, цікава было, што ён адкажа:)))
А ты ўсё распісаў :))) многія ж пішуць і нават падлічыць не могуць:))
Колькі я ў яго гуляў, мужчын ні разу не лавіў, дзяўчат шмат разоў, але там такія іксы што мала верагодна дабрацца да х3200. Не бачыў!
@gans2115
Я вось не памятаю лавіў мужыкоў ці не, хутчэй за ўсё таксама не.
А вось у слотомоджи 4 топавых лавіў х20. Увогуле вельмі даўно ў драконе, як толькі ў іх слоты з’явіліся.
Пра мініка на х3200 гэта казка як у першым мідасе лавяць па х2-3к.
Мужыкоў мне ўдавалася лавіць толькі з мінікам на трэцім, ну і тры мужыкі адпаведна. Увогуле ніколі ні ў каго не бачыў і сам не лавіў 4-5 мужыкоў.
Як быццам іх увогуле не бывае)
Як аматар рулеткі, мне падабаўся слот, дзе ў першы раз злавіў 5 “дыкіх” і гэта быў “Dead or Alive“! А вось “другая” версія мяне так ні разу і не парадавала)
@misha55 ці некалькі ліній. У мінотаўра-то іх 10 фіксаваных і можна лавіць не адну.
@miklar
Ну гэта нешта з вобласці фантастыкі, як і твая максімалка ў ПНГ.
У мінатавра каб 2 лініі сыгралі – гэта як фул-лінія мужыкоў, то бок практычна нерэальна. Ды і калі нават 2 лініі сыграюць, яны перакрыюць магчымасць сыграць астатнім. Ці ў цябе ўсе 10 ліній заўсёды выйгрышныя?
@miklar ну вось ты і даказаў свае х3200 у міна́твара:)))
цікава, як ты з міна́тварам на 4 барабане злавіў некалькі ліній чагосьці топавага:)))
так, каб ты зразумеў, можна злавіць па некалькіх лініях, калі міна́твар на трэцім барабане. Ну-ка разлічы, каб у цябе топы выпалі на 5 барабанаў і 4 барабаны па другой лініі, ды так, каб сышло пад х3200!
@misha55 а якая розніца з якой гэта вобласці, калі тэхнічна гэта магчыма? І 10кх, хутчэй за ўсё, з улікам такога варыянту і закладзены. Чаму ты вырашыў, што трэцяя і сёмая лінія не могуць сыграць, акрамя таго, што жахліва нізкі шанец?
@gans2115 Не. Табе пералічыць усе лініі, якія могуць гуляць з чацвёртым папарна?
@gans2115 дык лёгка. Лініі 3 і 7, поўная лінія мужыкоў + лінія з 4 баб, мінотавр на 4 барабане, памнажэнне 23.
Толькі божай міласці, не трэба юліць, што там 3220, а не 3200.
@miklar ой так, дакладна:))) сотні разоў памятаю, вось што ты хрэнь несеш яшчэ і дакопваешся! Даўно б сказаў, я проста так напісаў! Паглядзі скрыншоты, ды нават проста ў інтэрнэце, часта ён у паралель побач ставіць мужчын і жанчын! Вось мае апошнія…
Калі б я выслаў 100 файлаў, я б табе 100 даслаў! А ты даказваеш толькі адно, што ты нават не ведаеш гэтай гульні!![]()
@miklar а ты, бачу, яшчэ і з некалькіх акаўнтаў пішаш? Злавіў жа іншы акаўнт:)))) А ты зараз адказваеш з іншага!
@miklar ну гаворка пра тое, што людзі лавяць, тэхнічна гэта адно! А ты, атрымліваецца, не ведаючы гульні, лухту пішаш! Тэхнічна магчыма x300000 у ментала, але ніхто ж не піша! А ты пішаш такую лухту! Тэхнічна магчыма, але на практыцы такога, хутчэй за ўсё, не было! І толькі ты, канешне, злавіў і, канешне ж, скрыншота няма! Так і скажы, што пішаш для таго, каб проста напісаць! Потым спрачаешся, быццам не флудзіць, маўляў вось па тэме! Толькі зблытаўся і з іншага акаўнта шпаруеш!
@miklar, а ў каго-небудзь сапраўды так гуляла? Нібы наадварот, генератар выпадковых лікаў дае толькі адну лінію
@gans2115 але шанцы-то застаюцца? Нельга сцвярджаць тое, чаго ты не бачыў, не існуе. Ты ж не бачыў мой лэнд круізер, але гэта ж не адмяняе яго існаванне?
Дарэчы, у менталах 300000 упіймаць тэхнічна немагчыма, там абмежаванне ў 66000 і 99999, таму ніхто не піша. І рэплеі ў ноулимита ёсць, але шмат хто тут выкладвае свае 99999х?
@brabrobrob можа і гуляла, не ўсе ж сядзяць на форумах/у чатах/дзе-небудзь яшчэ. Гэта ж занадта малы выбар, нават з некалькіх форумаў. У рэшце рэшаў, ніхто нават не ведае шанцаў на тыя 10000х, бо эндорфіна іх не піша, у адрозненне ад ноулимита.
Я вось ніколі не бачыў 5 твараў у ghost of dead увогуле, толькі 4, ды яшчэ і даўно
але ж адмаўляць, што яны могуць выпасці на гэтай падставе, нельга. Проста з якім шанцам, 1:16000000, як у ноулимита?
,
Мне падабаецца слот з гараіламі ад патэнта стары слот пастаянна выратоўвае мяне
@lian0603, а можна назву? Пагляджу, а то NetEnt у апошні час у мяне жрэ
@brabrobrob Гарыла Кінгдом называецца
@miklar пайшоў уцёкі ад тэмы. Скрыншот на х3200 пакажы ў Мінотавра, дзе і лінія мужыкоў і 4 жанчыны з множаннем на х23. Або не рабі так болей! Бяздаказальных іксаў не трэба тут.
Для мяне лепшы слот ад NetEnt будзе Blood Suckers.
Дзіка прашу прабачэння, але так і не зразумеў: гэта тэма пра слоты Netent, але даволі часта сустракаюцца посты пра слоты Endorphina – ці гэта праца мадэратараў)
Увогуле ў NetEnt не часта гуляю, але калі заходжу, то часцей за ўсё гэта Space Wars