Самыя папулярныя слоты ад NetEnt
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
29 September 2015
ад
PavelFredooc
|
144 Адказу
|
15,406 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood таксама са старой гвардыі 🤣
@thee4
Я таксама гэты слот часта кручу, механіка прыкольная і з аддачай баланс трымае, яшчэ Excalibur – прыкольны слот, не толькі прагмат круціць)
Мабыць гэта STARBURST, заўсёды раней гнаўся злавіць тры зоркі😁
Мне здаецца раней Нетент слоты з душой рабілі, а зараз цяп-ляп толькі б выпусціць для пашырэння асартыменту)
Dead or alive 2
@vrodezdes
Згодзен, там і сюжэтная лінія прасочваецца – было цікава, што і казаць, раней слоты былі як трэба, ды і выдача таксама)
нядрэнная гульня ад NetEnt
@selivan1990.Для мяне самы лепшы слот Спайс )Я вельмі шмат разоў зрываў у гэтым слоце )
Дарэчы, ніхто не звяртаў увагу, на многіх праектах Wish master няма, у чым праблема?)
@selivan1990 У пошах ёсць, у чэмпіке таксама. Напэўна ніхто ў яго не гуляе і таму прыбралі, можа. NetEnt зараз здох.
@selivan1990
правайдэраў не падключаюць, заўважаў у тым жа мелтрой казіно, таксама не ўсіх падключылі
Правайдэр NetEnt – адзін з найстарэйшых і цяпер несправядліва забыты многімі, а ж мы ўсе пачыналі гуляць у анлайн-казіно менавіта з яго. Не так даўно амаль усе стримеры круцілі дзіванку і Wish Master. Часам усё ж заходжу пагуляць у некаторыя слоты, і дарэчы можна нават выйграць
@andrey1971 проста занадта шмат іншых оверхайп слотаў
Space War новы пакуль дае.
Два разы лавіў крышталі.
А стары ў утыль.
Даўно ўжо ў NetEnt не гуляю.
Victorious, Wild Turkey, Who’s The Bride і Jack The Beanstalk.
Згодны, папулярнасць NetEnt-@) “прытупілася”… Хаця сам часам пакручваю слоты Dead or Alive і Dead or Alive II, спадзеючыся злавіць пяць скаттэраў або хаця б тры)
А мне падабаеЦ@ калі ў слотах пры выпадзенні двух скаттэраў і больш, толькі за “гэта” ідзе нарахаванне. Дарэчы слот Dead or Alive, не з’яўляецца выключэннем)
Гонзо
Старбёрст
Дэд ор Элайв
Уайлд Туркей
@thee4 а я яшчэ ў апошні час у спінатку пракручваю, падабаецца слотік. Шмат не выйграеш, але цікава…. Ну і Elements, канешне, гэта ў якім 4 бонусы: зялёны, жоўты, фіялетавы і блакітны.
@snowwinner гульня Wild Tourkey я б не сказаў, што асабліва вядомая, але класная. Прычым гуляў у яе нямногі разы, але, спаўшы на бонус, заўсёды штосьці так ці інакш накручвала, прычым нядрэнна, калі параўноўваць з многімі слотамі ад NetEnt. Каротка кажучы, у ім можна нешта падняць …
@PavelFredooc Раней вельмі нават заносіў там
Мне падабаецца слот Starburst, на ім у прынцыпе можна падняць і адмываць бонус)
як па мне Dead or Alive круты слот ад гэтага правайдэра
Secret of Christmas мае добрую анімацыю. супер