Самыя папулярныя слоты ад NetEnt
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
29 September 2015
ад
PavelFredooc
|
144 Адказу
|
15,406 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А што можа быць больш папулярным, джэйка і спэйса ў NetEnt?) Ну хіба што Доа ?
Доа, Кеша), вишмастер, спейс) усе ў іншыя не гуляў)
@valeravolk5 самы вядомы і папулярны ў нетенте гэта старбёрст і гонзо! Потым ужо спината і элеменс! Толькі потым ужо джек класічны і спейс вар( нашмат навейшы), ну і ўжо толькі потым ДОА першы, адпаведна другі пазней!
@faksan91 ну вось у іншыя не гулялі, а кажаце штось пра вядомасць! Калі выйшлі першыя мегавядомыя слоты, такія як старбёрст і гонзо, спейс вар яшчэ і блізка не было! Пра ДОа я наогул маўчу!
@gans2115 А вось трэці зусім не зайшоў, незразумела, як гульцы на Стейке штодзённа ў ім заносяць па х15-х16К
@goldking
Купляеш бонус, ён дае вілды пад х150 і там нават не акупляецца. Лепшае, што давала х600-700.
Можа, трэба злавіць 5 вілдаў, я больш за 4 не лавіў.
secret of christmas – супер слот. там яшчэ бонуска прыкольная – калі вілды выбраць, то ставіць паляну – круты слот
спейс яшчэ Доа канечне, гэта краман яшчэ той, колькі ні пхаць х**й выцягнеш норм ) Gonzo Quest хоць і дысповы, але заходзіць, а калі мыць, то канечне стимтауер
@goldking а я яшчэ ў яго нават і не гуляў.
@goldking Каму як, па мне даволі цікавы
Starburst
Прыемны па візуале і па RTP непоганы
Спейс варс па анімацыі вельмі прыгожа гуляе.
@gans2115 нават не спрабуй, неверагодна высокавалатыльны, можа проста 1000 спінаў адыграць, не вярнуўшы нават 50% укладзенага.
А мне Диванка падабаецца))
@artem2801
Jack and the Beanstalk – паспрабуй гэты слот. у яго прыгожая анімацыя
Не ведаю, як цяпер, але раней Space Wars быў вельмі папулярным слотам
@ropoduka як можа быць непогана па ртп:))) ён прыкладна ў усіх слотаў аднолькавы! Я разумею, валатыльнасць можа быць розная пры тым жа ртп! Хопіць такое …..
@lekmek вельмі круты слот, асабліва калі ідзе другая пракрутка
а мне падабаецца
COINS OF EGYPT