Самыя папулярныя слоты ад NetEnt
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
29 September 2015
ад
PavelFredooc
|
144 Адказу
|
15,406 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 21 April 2025 #26
Часьцей заскоквай ненадоўга, усё абавязкова будзе!!!! Галоўнае ўвайсці ў патрэбны момант, у тое самае шчаслівае імгненне:)))
я таксама не верыў, асабліва і не гуляў у яго, гэта было ў фрэшы, зарэганы там з 2019, пачатак года, а на пачатку 2022 вечарам зайшоў на 1500 руб і не паверыў шчасцю:))) хоць я і так там у плюсе.
А ў Расійскае лото думаеш, я верыў, што джэкпот зловлю!!! За білетык 50 руб быў яшчэ тады! Да гэтага гуляў проста з цікавасці -нічога. А тут як-то купіў і нават забыў. Жонка пайшла правяраць праз нейкі час на сайце, я на яе гляджу 👀 у яе вочы ўдвая большыя:))) яна кажа нулі проста не падлічыць было:)))
На самой справе ў Нетенте вельмі шмат нядрэнных слотаў, але праблема ў тым, што яны практычна ўсе нізкавалацільныя, пры добрых балансе можна бонусы адмываць з лёгкасцю. Я раней у Jack and the Beanstalk і ў другім, які Halloween, бонусы адмываў лёгка. Але зараз больш карыстаюцца попытам правайдары, якія даюць прыгожыя выйгрышы тыпу максімалак (Pragmatic, Nolimit, Push).
І заўважце нават на ру-рынку стрымаў пару чалавек, якія зрэдку заходзяць у Нетент, таму папулярных гульняў гэтага правайдара ўжо няма, акрамя DOA-2 (і чаму, бо ў гульні высокая валацільнасць, дзе можна выйграць х100К).
Апублікавана: 21 April 2025 #29
NetEnt для вельмі багатых людзей, каму грошы не патрэбны.
Граеш і ты ведаеш, што не выйграеш. Хоць можа хто-небудзь верыць, што праз 15 гадоў NetEnt усё ж дасць х500 😀
Апублікавана: 21 April 2025 #30
Так колькі ты выйграў, ці дагэтуль нулі палічыць не можаш? 😀
Раней, калі правайдэраў не было так шмат, пул гульцоў быў большы і павер мне я часта бачыў х500 у Нетенте, не лічыўшы доа або доа-2, дзе былі мае самыя вялікія выйгрышы, я таксама лавіў і х2К, х1К, х800 і гэта было даволі часта.
Апублікавана: 21 April 2025 #32
Space war таксама топ, але ён пазней з’явіўся, не класіка:))
Ну а Джэк, не-е , ён не з папулярных..
Ён стаў даволі папулярным, калі стрымэры Вітус і Шаміль там часта гулялі, так што тут я магу пасперэчыць. Сам у яго разоў у 3 больш х1к лавіў.
Апублікавана: 21 April 2025 #34
Гэта даўно было, калі даляр 30 каштаваў, прыкладна ў 2010 годзе .
1 075 000 руб. Гэта пятнаццаць першых лічбаў за 15 хадоў, гэта значыць джэкпот і выйгрыш у трэцім туры, усё вычаркаваныя першыя іншых.
І добра што і тое, і тое адзін выйграў, дзяліць не давялося.
У тыя гады гэта болей-меней былі грошы, зараз то хуй…я. Я дадаў 300к і студыю купіў, зараз 3,5кк ужо варта, вось думаю прадаць ці не:))))
Апублікавана: 21 April 2025 #35
А я чагосьці не памятаю, былі прыгожыя заносы, але, мабыць, невялікія. Прыкладна х500, здаецца, і былі, зараз толькі ўспамінаю:)))
нават golden grimor, можа бачылі мой скрын, макс він і ўсяго х200:)))
а элементс на жоўтым бонусе поле каробак(вайдаў ) лавіў, таксама сумарна атрымалася 9600 па 20 руб, гэта х480
ну доа 2 , там дакладна і х10000 і х3500 і купа разоў да х2500 было
Апублікавана: 21 April 2025 #36
Ну магчыма, 🤔 я проста сам, відаць, не гуляў у яго, рэдка, дакладней кажучы, вось, можа мне так здаецца :)) А ўвогуле ён пастаянна на слыху! Так!
Апублікавана: 22 April 2025 #37
А ты ў якім доа2 заносіў – той, дзе бонус бай, ці без пакупкі той (іх два)? Купляў ці кручэннем?
Хм не ведаю, мне больш за ўсё падабаліся слоты Wonky Wabbits, Lost Island і Egyption Heroes. Не ведаю, навошта іх прыбралі, а ўсякі шлак пакінулі. NetEnt тупары.
Па-мойму як NetEnt цяпер ужо не той, ні графіка, ні суправаджэнне музыкі, ну і аддача не та, калі толькі доа і доа2 “дрочыць” да ўпора могуць нешта выдаць – пуцёвак, элементы, боб, невідзімка і г.д. поўная херня стала, у лепшым выпадку х200 пабачыш у іх.
@pokerface
Згодзен, NetEnt “здуўся”! Ды ж ці толькі ён адзін… Як у 2020 яго “прыкупіў” Evolution Gaming Group, усё пайшло прахам. Ужо даўно няма ні былых выйграшаў, ні ўсяго іншага, а як ён раней граў, як граў.
Спейс самы папулярны
Тут у кожнага гульца існуе асабістае перавага , магчыма часам і суб’ектыўнае мне ў свой час падабаўся слот Hotline. Толькі там некалькі разоў лавіў пяць дзікіх у звычайнай гульні і адзін раз у бонуснай, адчуванне было неапісальнае. Ну і як не сказаць добрыя словы пра слоты Dead or Alive першы і другі)
Джэк папулярны слот
@lana888 ён у многіх любімы, але калі казаць пра самы папулярны, то ён хутчэй і адзін з самых старых апынецца, а гэта стар’ё! Потым ужо спината і элементы! Потым ужо пазней спейс вар і толькі потым доа і доа2…
Гэта калі казаць пра папулярнасць! Ну калі пра любімыя – дык тут ужо можна шмат чаго напісаць!
@PavelFredooc
вельмі дзіўна, што гэты слот не напісалі першым, у мяне першая асацыяцыя NetEnt – Space Wars)
Мае любімыя ад NetEnt гэта jack and the beanstalk (першы) і gonzo quest мегавейс
Мне некаторы час падабаўся іх Classic Blackjack, добра плаціў, але потым пачаў жраці((
@malenkiiprinc ён класны, вядомы, але нашмат пазней з’явіўся! Першым быў Гонзо з топавых, крыху пазней – Spinata і Elements, і толькі потым, значна пазней, з’явіўся першы Space!
Блуд Сакерс нядрэнны адмывальны слот
@cobra93 даа, Джэк увогуле – машына. Мноства разоў там х1000+ лавіў, арфы ван лав