Рэпутацыя і астин67

Агульныя пытанні | 2 чэрвеня 2019 г. ад | 140 Адказаў | 9,147 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
VyacheslavLenin, 2 чэрвеня 2019 г.
Ён атрымаў бан па суме сваіх косякаў. Гэта раз. Калі б ён прабачыўся, а не пачаў аб’юзіць тыкву, то бана ён бы не атрымаў

Слухай я што не бачыў што камбала прабачыўся праз 3 перад пацярпелым , ён там ток усім публічна ўціраў што киви не выводит а потым проста знік.

Ты проста не разумееш сутнасць сітуацыі , абодва гэтыя таварышы зрабілі падлае дзеянне , толькі адзін амаль момантальна атрымаў бан а другі нічога не атрымаў .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
497
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
StalinGulag, 2 чэрвеня 2019 г.
дарослы, на майго памерлага дзеда падобны, а займаецца незразумела чым) па ўсім відаць за 10 баксаў душу прадасць  

а гэта не тата Алёшы?😁 падобныя п***ц, відно ў такога роду людзей ёсць агульныя прыкметы зашквару, і так “гэта петушын учынак” (с) 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Benisuzume, 2 чэрвеня 2019 г.
Слухай, я што, не бачыў, што камбала прасіў прабачэння праз 3 перад пацярпелым, ён там толькі ўсім публічна вціраў, што ківі не выводзіць, а потым проста зьнік. Ты проста не разумееш сутнасць сітуацыі, абодва гэтыя таварышы зрабілі падлую справу, толькі адзін амаль імгненна атрымаў бан, а д [...]

1. Не лезь туды, дзе тваёй парады не просяць.

2. Я вышэй ужо напісаў, што ён атрымаў яго па сукупнасці

усё, тэма закрыта

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Не гань, Іван, мне напісаў, што ён за скрын-бан атрымаў.

Іван, ну колькі я, напрыклад, зразумеў, увогуле гэтай тэмай не цікавіўся. Там, відаць, іншых спраў цэлая купа.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
1. Не лезь туды, дзе твайго савету не просяць.

А што ты так за меркаванні кажаш? Што, ён не можа сказаць, што думае? Ленін, ты з чыёй падачы хочаш форум ператварыць у Першы канал з Кіселёвым?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
1. Не суй нос туды, дзе твайго савету не прасяць. 2. Я вышэй ужо напісаў, што ён атрымаў яго па сукупнасці усё, тэма зачынена

Я табе факты прадаставіў , абодва таварышы зрабілі г*вно , толькі адзін атрымаў бан а другі нічога не атрымаў , абодва таварышы ган***ы за іх учынкі , і ўчынкі іх падобныя – тое, што яны спрабавалі наебаць форумчан і аднаму нават гэта ўдалося, а ў другога не, судзячы па такой логіцы абодва павінны быць забаненыя , а то як бы гэта не справядліва – адзін за 1к, які ён так і не атрымаў, атрымаў бан, а другі за 300$ нічога не атрымаў .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
seregelio, 2 чэрвеня 2019 г.
А што ты так за меркаванні гаворыш? Што, ён не можа сказаць, што думае? Ленін ты з чыёй падачы хочаш форум ператварыць у Першы канал з киселёвым?

Ага расстраляць і киселёў на другім

а так яго тэма цябе не тычыцца і ты з ім не размаўляеш а ён у мяне ў телеге ўжо павер паобщайся тыдзень і не так будзеш гаварыць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Я табе факты прадаставіў , абодва таварыша зрабілі г**но , толькі адзін атрымаў бан а другі не чаго не атрымаў , абодва таварыша ган***ы за іх учынкі , і ўчынкі іх схожыя тое што яны спрабавалі надурыць форумчан і аднаму нават гэта атрымалася а ў другога не , судзячы з такой логікі абодва паві [...]

Не . Бан атрыманы па сукупнасці касякоў. А да другога о6666о прэтэнзій не мае так што пытанне вычарпана і закрыта я ўжо сказаў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Ага расстраляць і Кіселя на другім а так яго тэма не датычыць і ты з ім не размаўляеш а ён у мяне ў тэлегу, павер, пагавары ты хоць бы тыдзень і не так будзеш казаць

Так я гэтых чмыроў не ведаю і ведаць не хачу. Поўная шлюхата на ўсіх топ-каналах, уто жах нах.

А меркаванне ў чалавека сваё ёсць, толькі па меркаваннях і можна нешта нармальнае пабудаваць. Давай далей спяваць, напрыклад, які Пуцін маладзец, і да чаго гэта прывядзе? А я табе падкажу, да таго, што ён яшчэ мацней на нас усіх расіянаў х паложыць,

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁Вооо..пачалося ў калгасе раніца….Вован пагнаў у тэму ўжо, трэба яшчэ каго-небудзь прыпісаць і сказаць – Сэээр…вы абкакалі канчык маёй шпагі😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Так я гэтых чмырэяў нават не ведаю і не хачу ведаць. Куаленная шлюхота на ўсіх топ-каналах, гэта жах наф.  А меркаванне ў чала сваё ёсць, толькі па меркаваннях і можна нешта нармальнае пабудаваць. Давай далей пяваць, напрыклад, які Пуцін маладзец, і да чаго гэта прывядзе? А я падкажу, да та [...]

Пуцін маладзец! Ты канеш (Слова выдалена сістэмай). Ты хутка Пуціна ў скрыншотах заносах пачнеш пастыць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
ReptiloiD, 2 чэрвеня 2019 г.
😁Вооо..пачалося ў калгасе раніца….Вован пагнаў у тэму ўжо, трэба яшчэ каго-небудзь прыпісаць і сказаць – Сэээр…вы абкакалі кончык маёй шпагі😁

Я прапаную прыпісаць куміра Серегі і надзею ўсёй нацыі Навальнага))) ці онал нога

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Ці высветліцца што астин гэта загрымаваны Пуцін)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Я прапаную прыпісаць куміра Сярогі і надзею ўсёй нацыі Нафальнага))) ці анальнага

😁неее..ён кумір для тых, каму яшчэ няма 15…звычайна на яго сходкі толькі такія і прыходзяць, а потым ад пытанняў у абмарок падаюць)))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Ці выявіцца што астін гэта загрымаваны пуцін)))))

🤠галоўнае маіх рэптылоідаў тут не прыпісвай…мы гэтага не рабілі..наша місія ўстаўляць людзям анальныя зонды токма😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
Не. Бан атрыманы па сукупнасці ляпаў. А да другога о6666о прэтэнзій не мае, так што пытанне вычарпана і закрыта – я ўжо сказаў

Ну тут не адзін о6666о на форуме, калі б ён яго кінул адзін на адзін дзе-небудзь там, то тады б так – пытанняў бы не было, але ён зрабіў гэта публічна і хамска сябе паводзіў. Ты не разумееш сутнасць сітуацыі: абодва зрабілі го*но і зрабілі публічна, а значыць каб атрымаць бан трэба многа ляпаў, то бок можна крысіць грошы або спрабаваць наёпіць форумчан – а табе за гэта нічога не будзе 😁

Трэба таблічку вялікую напісаць у правілах форума: За наёп або спробу форумчан ці адміністрацыю на грошы бан вы не атрымаеце!

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Пуцiн малайчына! Ты канеш (Слова выдалена сістэмай). Ты хутка Пуціна ў скрыншотах заносах пачнеш пастыць.

Як ты задолбаў) ужо мая бабуля ў курсе, хто і што гэты Вован) 20 гадоў у пустату, 20 гадоў толькі ў кішэню сяброў з возера) Колькі яшчэ трэба, каб зразумець, хто ён?) Краіны без рэсурсаў у зямлі даўно нам паказалі, што хутка ўцякаюць ад нішчабродаў па ідэі багатых. Над намі ўвесь свет смяецца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
Або высветліцца што астін гэта загримаваны пуцін)))))

Астин – ахвяра пуцінскага рэжыму!!!!! Да чаго трэба давесці краіну, каб за 1000 рублёў чалавек такога рабіў!!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Як ты заіпаў) ужо мая бабулька ў курыла хто і што гэты Вован) 20 гадоў у пустату, 20 гадоў толькі на кішэню сяброў з возера) Колькі яшчэ трэба, каб зразумець хто ён?) Краіны без рэсурсаў у зямлі даўно нам паказалі што па ідэі багатых хутка ўцякаюць ад нішчабродаў. Над намі ўвесь свет смяецца. 

😁 Так а ты там быў у тых краінах, якія нам жопу паказалі? Аль толькі ў кіно бачыў? Там такі ж бардак, але ў кіно жа паказваецца, што грузсік гоняе на мерыне і жыве ў трохпавярховым доме на беразе акіяна😁 і марнуе па 50к бакінскіх на кожных выхадных на Ібіцы чпокая мулатак)))) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
😁неее..ён кумір для тых каму яшчэ няма 15…обычна на яго сходкі толькі такія і прыходзяць, а потым ад пытанняў у абморок падаюць)))))

і Серега тожа) як у рэкламе мамбы ыы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Ну тут не адзін о666о на форуме , калі б ён яго кінууў адзін на адзін дзесьці там , то тады б так пытанняў не было, але гэта зрабіў публічна і хамска сябе паводзіў , ты не разумееш сэнс сітуацыі абодва зрабілі г*вно і зрабілі публічна , а значыць каб атрымаць бан трэба шмат косякоў , то бок мо [...]

Фінальнае пытанне было паміж імі двума і ён цябе не ебет як вам усім сказаў сам пацярпеўшы Алег

Каму не падабаецца ёсць кнопачка ігнара.

Як ты заіпаў) ужо мая бабулька ў курсе хто і што гэты вован) 20 год у пустату, 20 год толькі на кішэню сяброў з азёр) Колькі яшчэ трэба, каб зразумець хто ён?) Краіны без рэсурсаў у зямлі даўно нам паказалі што хутка ўцякаючую ад нішебродаў па ідэі багацей. Над намі ўвесь свет смяецца. 

ты якога уя і сюды сваю палітыку прыцягнуў? тваё меркаванне  усе даўно ведаюць так на уя яе  пхаць у кожнай тэме якая зусім не датычыцца пытання?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
😁 Так а ты там быў у тых краінах, якія нам жопу паказалі? Аль толькі ў кіно бачыў? Там такі ж бардак, але ў кіно то паказваецца што грузсік гоніць на мэрыне і жыве ў трохпавярховым доме на беразе акіяна😁 і траціць па 50к бакінскіх на кожных выходных на Ібіцы чпокая мулатак)))) 

Да мне пафіг хто там на чым гоніць. Прэзідэнт павінен быць пры грошах па любому. Ніхто не хоча нішчаброда, які ў метро едзе, прэзідэнтам. Проста ёсць вялікая розніца, хто-небудзь сам нажыў і людзям даў жыць, а ёсць трыпер, які толькі сам нажыў, а народ ён бачыў на кую, бо сям’я даўно ўжо рэзідэнты Англіі. 

гэта ўсё чушь муть і кампот, як яшчэ адзін ружовашчокі карэш нашого прэзідэнта сказаў) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 788
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
😁 Так а ты там быў у тых краінах, якія нам задніцу паказалі? Альбо толькі ў кіно бачыў? Там такі ж бардак, але ў кіно паказваюць, што грузсік гоніць на мерыне і жыве ў трохпавярховым доме на беразе акіяна😁 і траціць па 50к бакінскіх на кожных выходных на Ібіцы чпокаючы мулатак)))) 

праз шклянку Сярога бачыць гіперлупы))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ты чаго уя і сюды сваю палітоту прыпёр? твая думка ўсе даўно ведаюць, так на уя яе пхаць у кожную тэму, якая зусім не датычыцца пытання? Так само ж блін намалявалася. Палітыка непасрэдна звязана з жыццём. Ведаеш цяпер)
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Ды мне пае баць хто там на чым гоніць. Прэзідэнт павінен быць пры бабле абавязкова. Ніхто не хоча нішчаброда-прэзідэнта, што едзее ў метро. Проста вялікая розніца: нехта сам нажыў і людзям даў жыць, а ёсць трыпер, які толькі сам нажыў, а народ ён бачыў на кую, бо сям’я даўно ўжо рэзідэнты Англ [...]

😮Саромеюся спытаць.. а хто табе не дае нажыці сабе бабла? Гэта пры камунізме (які і загнуўся дзякуючы такім, як ты) усё было агульнае, а цяпер у нас капіталізм ва ўсёй прыгажосці… хочаш жыць на зарплату – калі ласка, а хочаш больш – наперад, ебаш з раніцы да ночы, адкрывай бізнес, стварай рабочыя месцы для людзей, плаці ім зарплату, а яны будуць прыносіць табе грошы.. лагічна?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...