Рэпутацыя і астин67
Агульныя пытанні
|
2 чэрвеня 2019 г.
ад
StalinGulag
|
140 Адказаў
|
9,147 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Слухай я што не бачыў што камбала прабачыўся праз 3 перад пацярпелым , ён там ток усім публічна ўціраў што киви не выводит а потым проста знік.
Ты проста не разумееш сутнасць сітуацыі , абодва гэтыя таварышы зрабілі падлае дзеянне , толькі адзін амаль момантальна атрымаў бан а другі нічога не атрымаў .
а гэта не тата Алёшы?😁 падобныя п***ц, відно ў такога роду людзей ёсць агульныя прыкметы зашквару, і так “гэта петушын учынак” (с) 😁
1. Не лезь туды, дзе тваёй парады не просяць.
2. Я вышэй ужо напісаў, што ён атрымаў яго па сукупнасці
усё, тэма закрыта
Іван, ну колькі я, напрыклад, зразумеў, увогуле гэтай тэмай не цікавіўся. Там, відаць, іншых спраў цэлая купа.
А што ты так за меркаванні кажаш? Што, ён не можа сказаць, што думае? Ленін, ты з чыёй падачы хочаш форум ператварыць у Першы канал з Кіселёвым?
Я табе факты прадаставіў , абодва таварышы зрабілі г*вно , толькі адзін атрымаў бан а другі нічога не атрымаў , абодва таварышы ган***ы за іх учынкі , і ўчынкі іх падобныя – тое, што яны спрабавалі наебаць форумчан і аднаму нават гэта ўдалося, а ў другога не, судзячы па такой логіцы абодва павінны быць забаненыя , а то як бы гэта не справядліва – адзін за 1к, які ён так і не атрымаў, атрымаў бан, а другі за 300$ нічога не атрымаў .
Ага расстраляць і киселёў на другім
а так яго тэма цябе не тычыцца і ты з ім не размаўляеш а ён у мяне ў телеге ўжо павер паобщайся тыдзень і не так будзеш гаварыць
Не . Бан атрыманы па сукупнасці касякоў. А да другога о6666о прэтэнзій не мае так што пытанне вычарпана і закрыта я ўжо сказаў
Так я гэтых чмыроў не ведаю і ведаць не хачу. Поўная шлюхата на ўсіх топ-каналах, уто жах нах.
А меркаванне ў чалавека сваё ёсць, толькі па меркаваннях і можна нешта нармальнае пабудаваць. Давай далей спяваць, напрыклад, які Пуцін маладзец, і да чаго гэта прывядзе? А я табе падкажу, да таго, што ён яшчэ мацней на нас усіх расіянаў х паложыць,
😁Вооо..пачалося ў калгасе раніца….Вован пагнаў у тэму ўжо, трэба яшчэ каго-небудзь прыпісаць і сказаць – Сэээр…вы абкакалі канчык маёй шпагі😁
Пуцін маладзец! Ты канеш (Слова выдалена сістэмай). Ты хутка Пуціна ў скрыншотах заносах пачнеш пастыць.
Я прапаную прыпісаць куміра Серегі і надзею ўсёй нацыі Навальнага))) ці онал нога
Ці высветліцца што астин гэта загрымаваны Пуцін)))))
😁неее..ён кумір для тых, каму яшчэ няма 15…звычайна на яго сходкі толькі такія і прыходзяць, а потым ад пытанняў у абмарок падаюць)))))
🤠галоўнае маіх рэптылоідаў тут не прыпісвай…мы гэтага не рабілі..наша місія ўстаўляць людзям анальныя зонды токма😁
Ну тут не адзін о6666о на форуме, калі б ён яго кінул адзін на адзін дзе-небудзь там, то тады б так – пытанняў бы не было, але ён зрабіў гэта публічна і хамска сябе паводзіў. Ты не разумееш сутнасць сітуацыі: абодва зрабілі го*но і зрабілі публічна, а значыць каб атрымаць бан трэба многа ляпаў, то бок можна крысіць грошы або спрабаваць наёпіць форумчан – а табе за гэта нічога не будзе 😁
Трэба таблічку вялікую напісаць у правілах форума: За наёп або спробу форумчан ці адміністрацыю на грошы бан вы не атрымаеце!
Як ты задолбаў) ужо мая бабуля ў курсе, хто і што гэты Вован) 20 гадоў у пустату, 20 гадоў толькі ў кішэню сяброў з возера) Колькі яшчэ трэба, каб зразумець, хто ён?) Краіны без рэсурсаў у зямлі даўно нам паказалі, што хутка ўцякаюць ад нішчабродаў па ідэі багатых. Над намі ўвесь свет смяецца.
Астин – ахвяра пуцінскага рэжыму!!!!! Да чаго трэба давесці краіну, каб за 1000 рублёў чалавек такога рабіў!!!!
😁 Так а ты там быў у тых краінах, якія нам жопу паказалі? Аль толькі ў кіно бачыў? Там такі ж бардак, але ў кіно жа паказваецца, што грузсік гоняе на мерыне і жыве ў трохпавярховым доме на беразе акіяна😁 і марнуе па 50к бакінскіх на кожных выхадных на Ібіцы чпокая мулатак))))
і Серега тожа) як у рэкламе мамбы ыы
Фінальнае пытанне было паміж імі двума і ён цябе не ебет як вам усім сказаў сам пацярпеўшы Алег
Каму не падабаецца ёсць кнопачка ігнара.
ты якога уя і сюды сваю палітыку прыцягнуў? тваё меркаванне усе даўно ведаюць так на уя яе пхаць у кожнай тэме якая зусім не датычыцца пытання?
Да мне пафіг хто там на чым гоніць. Прэзідэнт павінен быць пры грошах па любому. Ніхто не хоча нішчаброда, які ў метро едзе, прэзідэнтам. Проста ёсць вялікая розніца, хто-небудзь сам нажыў і людзям даў жыць, а ёсць трыпер, які толькі сам нажыў, а народ ён бачыў на кую, бо сям’я даўно ўжо рэзідэнты Англіі.
гэта ўсё чушь муть і кампот, як яшчэ адзін ружовашчокі карэш нашого прэзідэнта сказаў)
праз шклянку Сярога бачыць гіперлупы))
😮Саромеюся спытаць.. а хто табе не дае нажыці сабе бабла? Гэта пры камунізме (які і загнуўся дзякуючы такім, як ты) усё было агульнае, а цяпер у нас капіталізм ва ўсёй прыгажосці… хочаш жыць на зарплату – калі ласка, а хочаш больш – наперад, ебаш з раніцы да ночы, адкрывай бізнес, стварай рабочыя месцы для людзей, плаці ім зарплату, а яны будуць прыносіць табе грошы.. лагічна?