Рэпутацыя і астин67

Агульныя пытанні | 2 чэрвеня 2019 г. ад | 140 Адказаў | 9,146 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
StalinGulag, 2 чэрвеня 2019 г.
яму сказалі, што ён не правы, а ён замест прабачэнняў стаў “мсціцца”

Перад тым як мінусіць, яму вось гэта ўчора адправіў, яму пафіг) Чавак зразумеў, што яго кар’ера, прынамсі на гэтым акаўнце, пахаваная)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
seregelio, 2 чэрвеня 2019 г.
Ну прыкінь табе б не было абразліва, калі б, напрыклад, цябе кінулі і гэтага не хаваюць. Далей як ні ў чым не бывала сядзяць на форуме, постзяць і г.д.

Для мяне форум – проста пляцоўка для абмену інфармацыяй. Калі будзе напружваць адміністрацыя і агульная сітуаццыя тут, з лёгкасцю перайду на іншы рэсурс і не буду ўладкоўваць тут разбораў, качання прав. Гэта ўсё я прайшоў яшчэ гадоў дзесяць таму, а цяпер нават не хачу траціць час на падобнае, у тым ліку і на тых, хто мае да мяне прэтэнзіі, форумчан.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
Перад тым як мінусіць, яму вось гэта ўчора адправіў, яму пафіг) Чувак зразумеў, што кар’ера яго, па меншай меры на гэтым акаўнце, пахаваная)

чалавеку 60 гадоў, а ён як абражаны маленькі хлопчык – шукае ўсе пасты і сядзіць упарта ставіць мінусы, падаецца, астина хтосьці абражаў у дзяцінстве)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
403
Публікацыі
3 600
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
Retyi, 2 чэрвеня 2019 г.
Для мяне форум – гэта проста пляцоўка для абмену інфармацыяй. Калі адміністрацыя і агульная сітуацыя тут будуць раздражняць, з лёгкасцю перайду на іншы рэсурс і не буду тут устраіваць разборкі, качанне правоў. Усё гэта я прайшоў яшчэ гадоў дзесяць таму, а цяпер нават не хачу траціць час на так [...]

Ёсць жа людзі, пукнуць не паспееш, а яны кажуць што ўжо абсраўся))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Retyi, 2 чэрвеня 2019 г.
Для мяне форум – гэта проста пляцоўка для абмену інфармацыяй. Калі пачне напружваць адміністрацыя і агульная сітуацыя тут, з лёгкасцю перайду на іншы рэсурс і не буду ўладкоўваць тут разборы, качанне правоў. Гэта ўсё я прайшоў яшчэ гадоў дзесяць таму, а цяпер нават не хачу марнаваць час на пад [...]

Гэта ўсё зразумела, але проста ёсць рэчы і выпадкі настолькі відавочныя, што там і разбірацца асабліва няма чаго. Людзі нават не адмаўляюць таго, што ім на х верцілі. Ну трэба ж як-небудзь рэагаваць на падобнае. Проста нават з пункту гледжання гульнёвага супольніцтва на форум навесяць ярлык, што тут разводзяць і падтрымліваюць розных шаромыжнікаў. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
107
Публікацыі
517
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 кас 2018 г.
чалавеку 60 гадоў, а ён як абражаны маленькі хлопчык бярэ шукае ўсе пасты і сядзіць упарта ставіць мінусы, відаць астина кагосьці абражаў у дзяцінстве)

Стварыўшы асобную тэму і напісаўшы 100500 разоў, што яму 60 гадоў і што ён як хлопчык, абражаным пачынаеш выглядаць ты, не думаў пра гэта…

Яго адстранілі ад конкурсаў за падробку скрыншотаў, а ты скардзішся на тое, што ён табе мінусы паставіў, ды яшчэ і такім чынам..

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
purbi42, 2 чэрвеня 2019 г.
Стварыўшы асобную тэму і напісаўшы 100500 разоў што яму 60 гадоў і што ён як хлопчык, абражаным пачынаеш выглядаць ты, не думаў аб гэтым…  Яго адстранілі ад конкурсаў, за падробку скрыншотаў, а ты скардзішся на тое што ён табе мінусоў паставіў, так яшчэ і такім чынам..  

Ну нармальна ён усё напісаў, што не так? Несправядлівасць абурае, гэта адэкватная рэакцыя.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
107
Публікацыі
517
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 кас 2018 г.
Так нармальна ён усё напісаў, што не так? Несправядлівасць абурае, гэта адэкватная рэакцыя.

Што менавіта нармальнага ён напісаў?
Што датычыць падробкі скрыншотаў – рашэнне адміністрацыі, я паўтараю, ужо прынята, парушальніка адастранілі ад конкурсаў, тэму зачынілі…
Далей якія пытанні?
Магчымасць паставіць мінус на пост – функцыя сайта, я магу ставіць мінусы каму хачу і калі хачу, калі за мінус забаніць каго-небудзь гэта будзе нелагічна, навошта рабіць функцыю, калі ёю нельга карыстацца? І за яе караюць, адпаведна ніхто нікога баніць не будзе.
Пост створаны каб паскардзіцца, іншай сэнсавай нагрузкі ён не нясе, паколькі патрабаванні нелагічныя… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 763
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Астын атрымаў перманент

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 763
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Што менавіта нармальнага ён напісаў? Па пытанню падробкі скрыншотаў – рашэнне адміністрацыі, паўтаруся, ужо прынята, парушальніка адстранілі ад конкурсаў, тэма зачыненая… Далей якія пытанні? Магчымасць паставіць мінус на пост – функцыя сайта, я магу ставіць мінусы каму хачу і калі хач [...]

Ёсць такое, як аб’юз сістэмы рэпутацыі – вось ён аб’юзіў

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
Што менавіта нармальнага ён напісаў? Што тычыцца падробкі скрыншотаў – рашэнне адміністрацыяй, паўтаруся, ужо прынята, парушальніка адстранілі ад конкурсаў, тэма зачынена… Далей якія пытанні? Магчымасць паставіць мінус на пост – функцыя сайта, я магу ставіць мінусы каму хачу і калі ха [...]

гэта правіламі забаронена

VyacheslavLenin, 2 чэрвеня 2019 г.
Астин получил перманент

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Што менавіта нармальнага ён напісаў? Што тычыцца падробкі скрыншотаў – рашэнне адміністрацыяй, я паўтараюся, ужо прынята, парушальніка адстранілі ад конкурсаў, тэма зачынена… Далей якія пытанні? Магчымасць паставіць мінус на пост – функцыя сайта, я магу ставіць мінусы каму хачу і калі [...]

З адной радком я не згодзен. Ніякага рашэння адміністрацыяй прынята не было, Ленін так, уключыў чувака ў чорныя спісы і ўсё. 

Ставіць мінусы па беспределе таксама няправільна, хочаш сказаць калі ў мяне ёсць магчымасць і раптам, напрыклад, не спадабаўся нейкі навічок, я маю поўнае права замінусіць яго да труху, каб ён нічога больш не змог напісаць. Ну гэта ж дурніца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Астын атрымаў перманент

Во, вось цяпер рашэнне было прынята) Чакаем Астына ў іншых іпасцях і нікаx) Але, падаецца, што адразу раскусім яго па почырку руху)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Дарослыя мужыкі) А такое выконваеце) 

Па факце – забанілі і правільна, усю дзічыну трэба прыбіраць з форума

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
107
Публікацыі
556
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 чэр 2017 г.
каб зразумець, навошта ён тут, можна проста паглядзець яго профіль))))

Любіць мёдок)))))))))) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Алёшку тады вярнулі ж, дык і гэтага вернуць. А так канешне дзіўна бачыць такую скаргу .)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
Астин получил перманент

Табе самому то не смешно ??? Чувак получил бан за то что он пытался обмануть занять первое и получить 1к деревянных за первое место(это правильно что бан)  и по итогу он их не получил а то что у нас сидит товарищ который 300$ закрысил чот я не вижу что он забанен . На твой ответ то что он вернул деньги я тебе дам контр ответ – ну астин же призовые не получил , ситуация с камбалой точно такая же что и с астином  только суммы разные. Если астин получил бан то и камбалу баньте .

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.
Benisuzume, 2 чэрвеня 2019 г.
Табе самому то не смешна??? Чувак атрымаў бан за тое, што ён спрабаваў ашукаць – заняць першае і атрымаць 1к драўляных за першае месца (гэта правільна, што бан) і ў выніку ён іх не атрымаў, а тое, што ў нас сядзіць таварыш, які 300$ закрысіў, чот я не бачу, што ён забанены. На твой адказ, што [...]

ён не за сваю хітражопнасць атрымаў. за абуз рэпы амаль на ўсіх форумах баняць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
ён не за сваю хітрожопасць атрымаў. за аб’юз рэпы амаль на ўсіх форумах баняць

Не, я спытаў у @pronin ужо, за што ён атрымаў бан, ён атрымаў менавіта за падробку скрыншота, а гэта і ёсць хітрожопасць.

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Табе самому ж не смешна??? Чалавек атрымаў бан за тое, што ён спрабаваў ашукаць, заняць першае і атрымаць 1к драўляных за першае месца (гэта правільна, што бан) і ў выніку ён іх не атрымаў, а тое, што ў нас сядзіць таварыш, які 300$ закрысіў – штосьці я не бачу, што ён забанены. На твой адказ [...]

Камбала раскаяўся і бабкі вярнуў. Зразумела, канешне, што ён вярнуў толькі таму, што, падлічыўшы, зразумеў – на дыстанцыі больш страціць, калі не верне, але ўсё ж

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 628
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Камбала раскаяўся і бабкі вярнуў. Зразумела, канешне, што ён вярнуў толькі таму, што, пералічыўшы, зразумеў – на дыстанцыі больш страціць, калі не верне, але ўсё ж

Не згодзен. Бабкі вярнуў, так, раскаяўся – не.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 2 чэрвеня 2019 г.
Не згодзен. Бабкі вярнуў – так, пакаяўся – не.

Ну я вобразна пра “пакаўся”

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 763
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Табе самому ж не смешна ??? Чувак атрымаў бан за тое, што ён спрабаваў падмануць – заняць першае і атрымаць 1к драўляных за першае месца(гэта правільна што бан)  і ў выніку ён іх не атрымаў, а тое, што ў нас сядзіць таварыш, які вывёў 300$ – нешта я не бачу, што ён забанены. На тваю адказ, што [...]

Ты неадэкватны? Ён атрымаў бан не толькі за падман, але і за аб’юз сістэмы рэпутацыі. За падман у конкурсах адстракаваны

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
Ты неадэкватны? Ён атрымаў бан не толькі за абман, але і за аб’юз сістэмы рэпутацыі. За абман у конкурсах адстранены

А тоесць калі аб’юзіць поінты за гэта бан ?😁 А тое, што ён спрабаваў наёбаць увесь форум – за гэта проста адтраненне ад конкурсаў атрымаў 😁

Не гань, Іван мне напісаў, што ён за скрын бан атрымаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 763
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
 А то ёсць калі аб’юзіць поінты за гэта бан ?😁 А тое, што ён спрабаваў наебаць увесь форум за гэта проста адстраненне конкурсаў атрымаў 😁 Не гонь Іван мне напісаў што ён за скрын бан ён атрымаў .

Ён атрымаў бан па суме сваіх касякоў. Гэта першае. Калі б ён папрасіў прабачэння, а не пачаў аб’юзіць тыкву, то бана ён бы не атрымаў

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...