Рэпутацыя і астин67
Агульныя пытанні
|
2 чэрвеня 2019 г.
ад
StalinGulag
|
140 Адказаў
|
9,146 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Перад тым як мінусіць, яму вось гэта ўчора адправіў, яму пафіг) Чавак зразумеў, што яго кар’ера, прынамсі на гэтым акаўнце, пахаваная)![]()
Для мяне форум – проста пляцоўка для абмену інфармацыяй. Калі будзе напружваць адміністрацыя і агульная сітуаццыя тут, з лёгкасцю перайду на іншы рэсурс і не буду ўладкоўваць тут разбораў, качання прав. Гэта ўсё я прайшоў яшчэ гадоў дзесяць таму, а цяпер нават не хачу траціць час на падобнае, у тым ліку і на тых, хто мае да мяне прэтэнзіі, форумчан.
чалавеку 60 гадоў, а ён як абражаны маленькі хлопчык – шукае ўсе пасты і сядзіць упарта ставіць мінусы, падаецца, астина хтосьці абражаў у дзяцінстве)
Ёсць жа людзі, пукнуць не паспееш, а яны кажуць што ўжо абсраўся))))
Гэта ўсё зразумела, але проста ёсць рэчы і выпадкі настолькі відавочныя, што там і разбірацца асабліва няма чаго. Людзі нават не адмаўляюць таго, што ім на х верцілі. Ну трэба ж як-небудзь рэагаваць на падобнае. Проста нават з пункту гледжання гульнёвага супольніцтва на форум навесяць ярлык, што тут разводзяць і падтрымліваюць розных шаромыжнікаў.
Стварыўшы асобную тэму і напісаўшы 100500 разоў, што яму 60 гадоў і што ён як хлопчык, абражаным пачынаеш выглядаць ты, не думаў пра гэта…
Яго адстранілі ад конкурсаў за падробку скрыншотаў, а ты скардзішся на тое, што ён табе мінусы паставіў, ды яшчэ і такім чынам..
Ну нармальна ён усё напісаў, што не так? Несправядлівасць абурае, гэта адэкватная рэакцыя.
Што менавіта нармальнага ён напісаў?
Што датычыць падробкі скрыншотаў – рашэнне адміністрацыі, я паўтараю, ужо прынята, парушальніка адастранілі ад конкурсаў, тэму зачынілі…
Далей якія пытанні?
Магчымасць паставіць мінус на пост – функцыя сайта, я магу ставіць мінусы каму хачу і калі хачу, калі за мінус забаніць каго-небудзь гэта будзе нелагічна, навошта рабіць функцыю, калі ёю нельга карыстацца? І за яе караюць, адпаведна ніхто нікога баніць не будзе.
Пост створаны каб паскардзіцца, іншай сэнсавай нагрузкі ён не нясе, паколькі патрабаванні нелагічныя…
Астын атрымаў перманент
Ёсць такое, як аб’юз сістэмы рэпутацыі – вось ён аб’юзіў
гэта правіламі забаронена
З адной радком я не згодзен. Ніякага рашэння адміністрацыяй прынята не было, Ленін так, уключыў чувака ў чорныя спісы і ўсё.
Ставіць мінусы па беспределе таксама няправільна, хочаш сказаць калі ў мяне ёсць магчымасць і раптам, напрыклад, не спадабаўся нейкі навічок, я маю поўнае права замінусіць яго да труху, каб ён нічога больш не змог напісаць. Ну гэта ж дурніца.
Во, вось цяпер рашэнне было прынята) Чакаем Астына ў іншых іпасцях і нікаx) Але, падаецца, што адразу раскусім яго па почырку руху)
Дарослыя мужыкі) А такое выконваеце)
Па факце – забанілі і правільна, усю дзічыну трэба прыбіраць з форума
Любіць мёдок))))))))))
Алёшку тады вярнулі ж, дык і гэтага вернуць. А так канешне дзіўна бачыць такую скаргу .)
Табе самому то не смешно ??? Чувак получил бан за то что он пытался обмануть занять первое и получить 1к деревянных за первое место(это правильно что бан) и по итогу он их не получил а то что у нас сидит товарищ который 300$ закрысил чот я не вижу что он забанен . На твой ответ то что он вернул деньги я тебе дам контр ответ – ну астин же призовые не получил , ситуация с камбалой точно такая же что и с астином только суммы разные. Если астин получил бан то и камбалу баньте .
ён не за сваю хітражопнасць атрымаў. за абуз рэпы амаль на ўсіх форумах баняць
Не, я спытаў у @pronin ужо, за што ён атрымаў бан, ён атрымаў менавіта за падробку скрыншота, а гэта і ёсць хітрожопасць.
Камбала раскаяўся і бабкі вярнуў. Зразумела, канешне, што ён вярнуў толькі таму, што, падлічыўшы, зразумеў – на дыстанцыі больш страціць, калі не верне, але ўсё ж
Не згодзен. Бабкі вярнуў, так, раскаяўся – не.
Ну я вобразна пра “пакаўся”
Ты неадэкватны? Ён атрымаў бан не толькі за падман, але і за аб’юз сістэмы рэпутацыі. За падман у конкурсах адстракаваны
А тоесць калі аб’юзіць поінты за гэта бан ?😁 А тое, што ён спрабаваў наёбаць увесь форум – за гэта проста адтраненне ад конкурсаў атрымаў 😁
Не гань, Іван мне напісаў, што ён за скрын бан атрымаў.
Ён атрымаў бан па суме сваіх касякоў. Гэта першае. Калі б ён папрасіў прабачэння, а не пачаў аб’юзіць тыкву, то бана ён бы не атрымаў