Рэпутацыя і астин67
Агульныя пытанні
|
2 чэрвеня 2019 г.
ад
StalinGulag
|
140 Адказаў
|
9,146 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тут няма пра што выказвацца тэма зачыненая
закроюць не хвалюйся
што астин забанены я напісаў яшчэ на першай старонцы гэтай тэмы
У Леніна кнопка зламалася, ці і не працавала
Прапаную, каб нас усіх тут не забанілі, а Леніна раптам не звольнілі з працы, расслабіцца, у вакно паглядзець – якая надвор’е ну блін проста шэпча)
Усім шчасця ад душы, @Benisuzume Трошкі ты літаральна перабіраеш, чорты яны і ёсць чорты, але пісаць можна крыху прасцей.
Ленін, цябе ўвогуле паважаю, у прынцыпе, ты нібыта сумленны і адстойваеш свае прынцыпы. Проста падумай, пліз, што і іншыя меркаванні ёсць вартыя ўвагі.
у Воркуце зараз метэль)
Да ты же с Урюпинска, тут рядом, у меня жаркое лето. Я уже хз, ща полезу вентилятор доставать)
Воркута да, ща вот глянул 2 градуса, пісец у меня 30. Ну блин там люди жевут же с детства и привыкли по-любому. Меня щас туда загони, скажу идите вы в шопу, в моём Волгограде часто потеплей бывает)
да я не з Урюпінска так-то))))) проста заўсёды ржаў з назвы гэтага горада. я з Іванава, тут ща дождж дзікі пачнецца)
А навошта гэта рабіць? У Урюпінску жыве тысяча людзей, думаеш, ім было б прыемна такое прачытаць? Пішы адрас, занянешся сексам сёння вечарам)
Так калі мне памяць не падводзіць, ты ж сам не з Валгаграда 😁
Так, я з Волжскага, проста абагульняю, каб усе зразумелі.![]()
Ну тады Алёша з Масквы 😁
Не зразумеў, у чым твой прыкол. Волжскі – горад-сусед Волгограда. Я дзе-небудзь напісаў не так што ці? Ніколі не лжыў і хаваць мне няма чаго.
Ну адзінае – ад вымог калектараў і нікчэмных судовых прыставоў)
Да ведаю я. Прыкол у тым, каб усе разумелі як ты кажаш Алёшы тады трэба казаць, што ён з Масквы. Х** ведае, дзе той яго Красаармейск. Масква побач? Побач. Вось што я меў на ўвазе )
давай вось так нават
прыяжджай у госці) вып’ем мб там што-небудзь пагаворым
Алёша ўвогуле што-та знік, вы яго дабілі відаць, нафіг гэта трэба(
Як буду побач, допускаю ))) Гэта самае. Нафлудзілі мы тут з табой. Зараз прыйдзе бабайка і атата зробіць. Расход майдан карацей 😁