Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 сакавіка 2022 г.
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,494 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29 уласна такія пераклады прыводзяць да страты сродкаў безвяртальнай)
Хлопцы, падкажыце, які крыптакашалёк лепш зрабіць?
@md1nosaur ну вось, добра што спытаў, а то задумала ў імпартным казіно пагуляць, а дэпазіт у яго толькі ERC-20
па адчуванні на USDT бонусы на дэпазіт адмываюцца часцей чым на рублі, і граецца весялей
Та на баксы і еўра слоты заўсёды значна весялей гулялі, так у прынцыпе і на юсдт. Усё ж пулы для валют існуюць.
@teterkina
Trust Wallet
Чаму крыпта USDT бярэ такую вялікую камісію на дэпазіт у казіно аж 3.5 юсдт. І на вывадзе таксама бярэ вялікую камісу.
@teterkina
Зрабі любой, па сідзе можна потым імпартаваць у любы.
І залежыць ад таго, для чаго табе кашалёк і якімі сеткамі будзеш карыстацца – у кашальках, звычайна, камісіі за пераводы ў некаторых сетках вышэйшыя, чым на біржах.
Мне таксама так здаецца, што адмываць бонусы на USDT нашмат прасцей, чым у рублях.
@tarik198025 глядзячы адкуль і куды… Але ў цэлым у сетцы ТРЦ так, высокая камісія
@tarik198025 усё залежыць ад самай крыпты і крыптакашалька, дапусцім TON – самая выгадная крыптавалюта для дэпазітаў і вывадаў, найменшая камісія і грошы прыходзяць вельмі хутка
@kpokodil333
Гэта не праўда, не самая выгодная, але камсы пакуль прыемныя, будуць нагрузкі пры моцных скачках крыпты TON можа да 15 хвілін ісьці аперацыя або нават адбывацца адмена.
@tarik198025, перайдзі на USDT BEP 20 або USDC, у першым камсы няма пры пераводзе, але некаторыя кашалькі вешаюць капейкі.
@dvk12 зноў жа ўдакладняй, у якім кашальку няма камсы) а таксама, што з кашалькоў для BEP20 трэба будзе ў BNB камсу плаціць. То бок прыйдзецца купіць яшчэ BNB…
Каб гэтым усім не цярпець прасцей выкарыстоўваць біржавыя кашалькі, дзе і памяняць можна на патрэбную валюту, і камісіі не так кусаюць
Норм інфа, дзякуй
@May0nez не
Тут вельмі складана адказаць на пытанне адным словам, у кожнага кашалька ёсць свае плюсы і мінусы з-за камісій на пераклады. Таму я бы параіў азнаёміцца з самымі папулярнымі – гэта Метамаск, ТрастВаллет і СейфПал. Пры гэтым не варта адмаўляцца ад крыптавалютных біржаў, бо некаторыя маюць павышаныя курсы на пэўныя валюты, якія пакрываюць камісіі, тым больш калі вы гуляеце ў казіно і карыстаецеся для папаўнення абменнікамі.
@teterkina exodus ці trust wallet
@md1nosaur Я ўжо пісаў невялікі гайд, як што і дзе лепш. Правіла #1, вялікія выйгрышы на свой кашалёк, дробязі на біржу.
Хлопцы, хто сутыкаўся з завісаннем usdt trc20? Дэпнуў у рио пару гадзін назад, па хэшу транзы нібы завершана, паказвае перавод на адрас Рио, яны спасылаюцца на плацежны шлюз, колькі такое можа завіснуць?
@ginger777 Гэта не завісанне, проста нехта ў іх там абдрыснуўся і не злавіў транзу, усе гэтыя пераклады аўтаматам павінны лавіцца, але відаць глюканула, падай хэш транзы ў чат, павінны залічыць адразу, гэта табе не банк і не СБП-пераклад.
@dvk12 не дарма, яны шаблонамі шпараюць, хоць я ім тое ж сказаў. Спасылаюцца на праблемы шлюза і бла-бла, хоць па хэшы відаць, што сума ўжо на іх кашальку
Так, з учорашняга дня ў іх завісалі плацяжы усдт, магчыма, яны карыстаюцца менавіта шлюзам. Па крайняй меры, калі папаўняць лайткоінам, у іх заходзіць нават без пацверджання. А праз усдт і ў мяне часам завісала ў Рио.
@goldking аднак працягваюць прымаць дэпазіты ў юсдт, не вырашыўшы праблемы, маладцы, канешне
Ну выкажыся ў тэме абмеркаванняў казіно Риобет ці ў тэме «Падтрымка прадстаўніка». Тут няма сэнсу задаваць такія пытанні адносна аднаго выпадку з канкрэтным казіно.
Я раю Лейджер халодны, самае зручнае, што было прыдумана, ніякіх біржаў і верыфікацый, як наяўныя ў кішэні, толькі крыпта, карыстаюся больш за 5 гадоў, палёт нармальны.
Сябры, у каго ёсць BNB? Мне на газ трэба, хто ведае – той зразумее, абмяняйце BNB на USDT у сетцы BEP20. У Trust Wallet, відаць, акцыя скончылася, баксы застрялі – няма газу для вываду. Ці можа ў каго ёсць цэнты на BNB, можаце скінуць?