Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 сакавіка 2022 г.
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,495 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 16 мая 2025 г. #176
На трасе камісіі ёбскія.
Каб прыкладна кінуць 10 баксаў у казік, табе трэба аплаціць 300р камісіі ў Троне. Піпец.
Яшчэ трэба мець некалькі валютаў. Абмену ўнутры як у Binance няма.
А з ТГ-кашалькамі многія казікі не працуюць.
@goldking бяспекі сто адсоткаў вышэй, але зручнасці ніякай. Лепш усё ж біржавыя
Гэта натуральна! Але для хуткага выкарыстання ўсё ж такі я выбіраю Траст і Сейфпал. Толькі нядаўна даведаўся, што ў Трасте USDT BEP-20 можна 3 разы на суткі выводзіць без камісіі, а гэта значная эканомія.
@goldking я зараз, калі крыптай, то толькі тонамі або USDT у сетцы TON. Супер нізкая камса. Праўда, мала якія казіно гэта выкарыстоўваюць
На біржах апошнім часам з вывадам крыпты неяк туга, HTX вярнуў вывад USDT bep20, але комса 0.8$, тоўста калі ўлічыць, што ў некаторых вывад 0.00, на Binance вывад 0.00$, але Binance са сваімі прыгодамі таксама стаў, часам робяць вывад толькі ад 50$ мінімалкі і зараз з-за росту часам адключаюць вывад з-за моцнай нагрузкі.
Пакуль карыстаюся Bitget, таксама 0.00 USDT bep20, плюс калі трэба перакінуць паміж біржамі, ёсць APTOS і AVAXCCHAIN, комса ад 0.04$ да 0.11$, але ў іх працэс вываду нейкі вельмі доўгі, хвілін каля 5, пакуль транза ў сетку выйдзе.
Трон USDT асабіста для мяне памёр, занадта тлуста плаціць такія комсы, няма праблем калі занёс шмат, але калі ты на мінімалках, то занадта дорага аддаваць па 1$ і больш за пераклад.
Binance добры варыянт, класьці з LTC з мікракамісіяй або BEP20, шкада што P2P забралі, але гэта не праблема перакінуць на ByBit у USDT BEP20 без камісіі і прадаць праз p2p
@goldking
Як можа быць камісія не важная? Прыкладна 1 блок апрацоўваецца 5 хвілін пры камісіі 30 sat, 15 хвілін пры 10 sat і г.д. Для пераводу трэба 6, калі паставіць умоўна 5 sat, 6 пацверджанняў адбудзецца праз 2 гадзіны. Паставіць 1 sat перавод увогуле можа не прыйсці. У Сейфпал, калі ставіць такую камісію, то нават папярэджанне выйдзе.
@misha55 я, дарэчы, анліму прад’яўляў па пытанні sat. Напісалі, што ўзровень камісіі прызначаецца зыходзячы з загружанасці блокчэйна. Не ведаю пізд.т ці не.
@gans2115
Увогуле ўпершыню бачу такое, як у цябе.
Што адпраўлены лтс з каля 200 пацверджаннямі цэлыя суткі не прыходзіў. Вельмі дзіўная сітуацыя.
Чым вышэй sat, тым прыярытэтней апрацоўваецца твая транзакцыя. І казаць, што камса не важная – тое самае, што сказаць, што чалавеку не абавязкова харчавацца)
Апублікавана: 16 мая 2025 г. #185
Чаму гэта не важна, я пра загружанасць напісаў…
Ну навошта ты ўводзіш людзей у зман! Я сам асабіста толькі што на пераклад BTC ставіў камісію 1 sat – гэта атрымалася 33 цэнты камісіі, пацверджанне проста прыйшло пазней праз 3.5 гадзіны, але транзакцыі з маленькай камісіяй праходзяць без праблем. А там я адказваў на пытанне, калі ўжо было 190 пацверджанняў, таму і сказаў, што камісія не важная, бо для зарахавання важная колькасць пацверджанняў сеткі, а праз колькі часу яны будуць – гэта ўжо іншае пытанне.
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #187
З LTC такая дзікачка здараецца, я адзін раз ўвязваўся, хэш паказваў чортаву тучу пацверджанняў, але на адрасе манеты праз амаль суткі з’явіліся
Дзела не ў манеце, а ў плацежцы або біржы, якая залічвае на баланс. Па факце манета ўжо пасля першага пацверджання сеткі на вашым балансе, гэта ж блокчейн паказвае, у асобных выпадках нават без пацверджання, па факце пераводу.
Апублікавана: 17 мая 2025 г. #189
Гэта так, нейкія глюкі былі на баку HTX тады
@goldking
Я нікога не ўводжу ў зман. Гэта ты паходу зусім не шарыш і спрабуеш укараць нейкую дурню.
Ты можаш ставіць хоць 1 sat, толькі транза можа ісці некалькі гадзін, а то і дзён ці зусім завіснуць. Ты хаця б пагугль што-небудзь ради цікавасці перад спрэчкай.
Карыстайцеся байбитом і ніякіх праблем)
Бяспечна і зручна
Апублікавана: 18 мая 2025 г. #192
Там на наступны дзень увогуле ўжо было больш за 300 пацверджанняў, а грошай не было.
Я лічу так, калі пэйеер некалькі разоў папрасіў прабачэння, значыць косяк у іх! Не проста ж так яны, прабачце , прабачце! Пасля першага разу яшчэ напісалі чакайце…
Браціш, я карыстаюся крыптай ужо 10 гадоў і ведаю дастаткова, каб правільна выкласці сэнс пытання. А вось ты не даганяеш, пра што мы гаворым!
Ну, вядома, гэта іх косяк, я ж адразу сказаў. Паспрабуй як-небудзь зрабіць дэпазіт з дапамогай LTC у казіно Риобет, там можна ўносіць любыя сумы, нават 10 цэнтаў, і сам убачыш, як яны зарахоўваюцца, нават без пацверджання, бо гэта правільна наладжаная сістэма прыёму плацяжоў.
@1deposit
На Байбіце P2P з карт дропаў, або скраденых, за адзін-два і трапіш у блок. Плюс шмат ашуканцаў, во ўчора чытаў у ТГ, кінулі чалавека, пасля пераводу грошай прадавец тут жа адмяніў здзелку, то бок давялося пісаць скаргу.
Вось дзе б быў нармальны P2P, з перакладамі рэальных людзей. Бачыў шмат рэкламы покерных абменнікаў – там яны з уласных карт перакладаюць ці таксама дропы, хто ведае?
да, у Риобет раней імгненна прыходзіў LTC, зараз ужо чакаю хвілін 5-10
Ну зараз усе покерныя абменнікі працуюць выключна як гарант, усе плацяжы праходзяць паміж карыстальнікамі.
Такое было пару раз, звычайна гэта адбываецца ў выхадныя, але гэта вялікая рэдкасць.
паважаныя, дапусцім у мяне ёсць Tether TRC-20, ці змагу я зрабіць з іх дэпазіт у сетку ERC-20? мабыць манета адна, хер зразумееш
Не, канечне! Толькі праз абменнік, гэта розныя сеткі – TRON і Эфір.
@goldking ок, зразумеў, проста з піастры вывад толькі на сетку трц-20…
ты навошта нік выдаляеш пры цытаванні? званочак жа не вылазіць
Я разумею, што не прыходзяць апавяшчэнні, але з нікамі яксьці некалісціва цытаванне выходзіць. І я не выдаляю, а выкарыстоўваю функцыю АДКАЗ. Блін, таксама жду на карту з піастраў ужо 10 гадзін.