Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 сакавіка 2022 г.
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,475 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking Так, акцыю забралі з бясплатнымі перакладамі, але зрабілі, што цяпер можна плаціць рознай крыптаю за пераклад – націсні там на камсу BNB і выберы USDT або тую, якая ёсць; пераклад каштуе каля 2-3 цэнтаў.
Можаш скрыншот паслаць? А то спрабую – просіць толькі bnb за газ.
У мяне асабіста не рэдактуецца, толькі выставляецца памер камісіі, а каб змяніць унутры транзы пры папярэднім праглядзе такой магчымасці няма.
Вось і скончыліся плюшкі ад траста( бнб няма, на жаль, забраў усё
Я зразумеў коратка, можна ў свапе памяняць юсдт на бнб, раней прасілі на газ, а цяпер не просяць. Але стварыў кантракт, быццам усё пацверджана, а па факце нідзе нічога не знікла і не прыйшло)))
@goldking Глядзі, у цябе там пры адпраўцы ёсць пункт з камісай, націскаеш на яго, яно піша USDT bep20 каміса 0.03543534$, магчыма з твайго балансу гэтыя 4 цэнты адаб’юцца і тады адпраўіш, г.зн. у цябе 25$ на пераклад, пастаў на адпраўку 24.96$ і атрымаецца.
Ты дакладна ў гэтым разбіраешся і кажаш пра Траст-Валлет? бо ў мяне няма таго, пра што ты кажаш, толькі аплата за газ і змяненне самага газу. У мяне так ці інакш больш чым 25 там))
@goldking так, толькі што перавёў 5$. мб у цябе апошняе абнаўленне не спампавана?
Зараз спамплю, рэальна можа ў гэтым праблема, бо так не паказвае, толькі плату за газ і ўсё.
што думаеце наконт трамп валлета?
@01tabaev Першы раз чую пра такі кашалёк)
Ну дапамажы цяпер, выдаліў стары і баксы зніклі, імпартаваў кантракт баксаў – у новым кашальку няма. Як цяпер аднавіць стары кашалёк, на якім баксы, або імпартаваць іх у новы? Калі, канечне, ведаеш, як гэта зрабіць.
@goldking кашалёк аднаўляецца па сид-фразе, гэта дзе ў цябе 12 слоў па-англійску.
Не, не выдаліў беззваротна, у мяне была старая сид-фраза, а на тым, які ствараў, я не захоўваў фразу))) Ну добра, пазбавіўся трохі, прыкладна 27 баксаў)))
@goldking Ой, Божа. што так складана ўсё? Фразу трэба хаця б скрыншотам у тэлефоне захоўваць без аднаго слова, якое дакладна запомніш.
Нічога страшнага, першы раз заўсёды калісьці бывае, тыльтануў толькі трошкі, ну нічога страшнага.
@goldking на жаль, дрэнны досвед дазваляе навучыцца хутчэй
У каго ў ston былі стэйкі два гады таму? Ужо заўтра можна будзе забраць
Упершы за 9 гадоў так аблажыўся)) Усядзе ёсць сид-фразы, а тут на цябе паглядзеў але яна аказалася старой.
Не спрабаваў, але цікава. А што калі зрабіць адкат сістэмы ў Windows? Адновіцца ці такім чынам?
Якім кашальком лепш за ўсё карыстацца ?
@animus640 Упершы раз чую
@informator86 я сам, канешне, карыстаюся пэйеерам, але напэўна лепш параю траст!
Усё роўна не магу нічога зразумець! Ніяк не перакладаецца нават на новым – усё роўна просіць камісію БНБ. Ты дакладна ў Trust Wallet робіш аперацыі? УСЁ разабраўся!!! Трэба было пры свапе зрабіць другі раз, каб кантракт апрацавалі.
@informator86 калі некастадзіяльны, то траст, калі кастадзіяльны, то біржу па гусце