Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,179 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@saaha88 Першы раз чую пра такое наогул, акрамя як ТГ кашалька не чым не карыстаўся.
Прывітанне ўсім, падкажыце, якім кашальком акрамя байбита, можна карыстацца і бяспечна вывесці на карту, загадзя дзякуй!
@loveohlove байбит увогуле стаў выратаваннем пасля рэгулярных праблем з картай
@piratexnik-74 бяспечна і на карту. Пара забыць такое паняцце
@piratexnik-74 bitget
Прывітанне ўсім! Ну выратоўце-дапамажыце!!! Пракрала ўжо ўсё на свеце. 2500 коінаў з 4LUCK выводзяць толькі на крыптакашалькі. Драплюся ўжо 2 месяцы. У крыпце я НУЛЬ!!! Тут на форуме пасаветавалі кошалёк Сейфпэл. Завяла. Прышлі 25 USDT у сетцы ТОН. І ўсё. Хоць прапады, што з імі рабіць??? У казіно паставіць можна толькі манеты Тонкоины. Паўтаралася перавесці USDT у гэтыя тонкоины, прапады яны прападам. Кошалёк патрабуе суму мінімум 50 долараў у адной укладцы абмену або 33 долары ў другой. Ладна, хрен з вамі, папоўніла яшчэ на 16 USDT праз Телегу. Цяпер у мяне 41 USDT і ніякай магчымасці іх перавесці ў што-небудзь, бо долбаны кошалёк патрабуе яшчэ нейкі GAS. Прачытала ўсё пра ГАЗ, але не зразумела, дзе яго ўзяць, і самае галоўнае, колькі. Ён нават не купляецца за мае 41 USDT, каб яму. Дарэчы, нават назад на кошалёк Телеграмма вынесці гэтыя долары не магу, зноў ГАЗ патрабуе. Па ходзе, сума гэтага ГАЗА перавышае нават суму маёй дробнай транзакцыі. Дапамажыце, плз, хто чым можа?
Нечаканы сейфпэл :))) ну спытайцеся ў таго чалавека, якога вы паслухалі, няхай дапаможа! Ёсць вядомыя кашалькі, якія ўсе заўсёды на вуснах: пэйеер, траст! Пэйеер цяпер закрыўся, чаму на траст не вывезці! Там, вядома, таксама патрэбны газ, але той, што bep-20, на які 4LUCK выводзіць, газ не патрэбны! Прышлі і адправілі куды заўгодна! Галоўнае, што вы здолелі папоўніць :)))), а вывесці не атрымалася! Ці хацелі на казіно перавезці…
І што гэта значыць – можна ставіць толькі тонкоины! Што за казіно такое ў вас?
@izuminka01 ужо не выратаваць, тут жа пісалі самыя маленькія камісіі на біржах, а газ можа быць больш, чым твая транзакцыя, забудзь і выкінь …..
@luda010676 Людмила, што вы ёй такое раіце? Выкінуць 41$ з кашалька! Добрая парада, не дай вам такіх парадаў у цяжкасцях, канешне!
@izuminka01 не спяшайцеся! У каго ёсць досвед з гэтым кашальком, той падкажа, часцей дублюйце гэтае пытанне тут!
@izuminka01 чакаю скрыншоты ў лічку, што там у вас, зараз разбярэмся
@dvk12 я ўвогуле не мог вывесці гэтыя 25 долараў – таму купляў фс у краме.
Закиньце ўжо хто-небудзь ізюмінке тон для газу і яна вывела свои юсдт)
Я ўжо ўсё растлумачыў некалькі разоў, яна чамусьці купляе яшчэ юсдт тон, замест самога тона для газу.
Засталося толькі ключавыя словы ад яе атрымаць, увайсці ў кашалёк і самому ўсё зрабіць 😀
Не карыстаюся тонам, інакш сам бы ёй закінуў.
@gans2115 Дапоўніла праз кашалёк Телеги. Дарэчы, вельмі зручны. Ды ўсё, ужо разабралася, усё зрабіла, запазычыла масу інфы, што Тон тэлеграма, якія прымаюць у казіно, і Тонкойны ў кашальку – гэта дзве вялікія розніцы. Ха, цэлая навука, давялося авалодваць самастойна, сто гадоў бы мне гэтая інфа была патрэбна, але цяпер як заслону прыадчыніла. Цяпер ведаю, як гэтыя манеты канвертаваць і куды далей з імі адпраўляцца. Век жыві, век вучыся.
А сейфпэлам карыстацца не буду, напэўна, занадта замарочаны і прафесійны, для тых, хто таргуе. Траст трэба адкрыць, хоць у мяне ёсць ФК валлет, але ён не падышоў для 4LUCK. Божачка, як мы добра, аказваецца, жылі з картамі, КИВИ, вебмани і г.д. Блін, ну даводзяць да шыі прымушаюць проста. Нічога, прарвёмся.
@misha55 Дзякуй, я ўжо практычна профі)). Вось бы не было шчасця, як гавораць. Яно, дарэчы, своечасова, мне нядаўна пры спробе папоўніць Пиастрикс карту ОЗОН заблакавалі. Упершыню ў жыцці такое здарылася. Але, дзякуй Богу, хутка разблакавалі пасля званка ў падтрымку. Так што, хочаш-не хочаш, давядзецца пераходзіць на больш бяспечныя метады
@dvk12 Вялікі дзякуй, разабралася).
@izuminka01 што ім сказала, што адразу разблакіравалі?
@izuminka01 спрабуй у будучыні binance – там не трэба трона асобна для камісіі пераводу аплачваць
@izuminka01 За што заблакавалі, шмат пераводзілі?
пиастрикс часта адзначае транзакцыі як сумніўныя і можа блакаваць карты. палякі там тыпу галоўныя на пиастре
@godweles888 пиастрикс не можа заблакаваць карты, толькі кашалёк
Хлопцы, падкажыце, хто карыстаецца антарктик валет, што з верифікацыяй, ці яна там абавязковая, каб проста пакупкі рабіць?
@alex7zz піастра можа ў сябе адзначыць транзакцыю як сумніўную і, напрыклад, разгарнуць яе на карту – пры гэтым банк або іншы эмітэнт карты будзе ведаць, што нешта не так, і кліент трапляе пад фінманіторынг.
@godweles888 пиастрикс «блочыць»??:))) карты
ну перастань! Напісаў або пракамэнтаваў, прачытай 2 разы, падумай 3, потым набірай адпраўіць ці не!