Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,180 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godnessistot.Хутчэй за ўсё няма )і чалавек знік ,напэўна вырашыў праблему.
Усіх вітаю, падкажыце, калі ласка, ці ёсць цяпер які-небудзь крыптакошалёк, каб газ адразу быў уключаны ў камісію перакладу і абмену? Як раней быў payeer, вельмі зручна было – колькі гадоў карыстаўся, ні разу ні пра які газ не чуў, зараз карыстаюся Trust і ён жудасна раздражняе тым, што трэба мець адну валюту, каб перавесці іншую. Можа, ёсць якая-небудзь альтэрнатыва payeer зараз?
@cybermarginal
напрыклад, tutumway – але там цяпер стала мала відаў крыпты для перавода
@cybermarginal згодзен цалкам, у такой жа сітуацыі і я! Там не абавязкова ж «газ» павінен быць, дакладней не так, не на ўсе віды гэта распаўсюджваецца. Вось зараз на bnb мне туды прыходзіць калі крыпта, без газу сыходзіць. А з іншымі былі праблемы , так!
Вось гэтая фігня:
@cybermarginal Ну так не забывайце загадзя рабіць СВОП на BNB і ўсё будзе нармальна.
@ident
даўно гэты кашалёк увогуле іх зараз вельмі шмат, але пра гэта чую ўпершыню.
@cybermarginal
выкарыстоўвайце кашалькі ад біржаў, самыя надзейныя – Trust, OKX Wallet.
Біржы а-ля бинанс, бубит, битгет не разглядаеш? Там дакладна з камісіямі не прыйдзецца морочыцца, ды і адразу можаш абмяняць на любы патрэбны токен
@gans2115 ну вось жа зноў абмежаванні, я хз ўвогуле што такое BNB і жадання разабрацца ў гэтым няма зусім, у payeer усё ж максімальна зручна было – як для пенсіянера зроблена, нічога лішняга.
@cybermarginal
Ад кашалька не залежыць, патрэбная альбо біржа, альбо натыўны коін (Tron, BNB і г.д.), альбо патрэбны газ для перакладу. Самы просты варыянт ужо шмат разоў згадваўся – USDT у сетцы BEP20, можна пераключаць камісію і аплачваць за кошт USDT, каштуе каля 4 цэнтаў.
@cybermarginal Тожа payeer пастаянна карыстаўся “LTC” і праблем не было. Камса там 0.001 была ўсяго)
@cybermarginal калі шчыра, мне payeer таксама больш за ўсё падабаўся. Максімальна зразумела нават з першага заходу! Зручна і проста.
Цікава – ён з канцом ці не…..
@amernmes ну калі карыстаецеся часта лайтам, то вось вам SafePal там таксама вельмі маленькая камса.
@amernmes
во пля – я і не ведаў што paeer прикрылі)
У payeer камісія на ўсё была конская
@ident Так яно, калі ў іншай краіне пражываеш. Ну яны з таго года яшчэ папярэджваць пачалі загадзя, што з “Расійскага рынку” сыходзяць(
@goldking Ды я знайшоў для сябе прыярытэтны варыянт “LTC” недарага на “Totalcoin”
Ды ўсталюеце вы ўжо сабе Бінанс і клопатаў не будзе, вывад у BNB комса мінімалка, вывад у USDT BNB ад $10 увогуле няма комсы))
@vrodezdes Праз BestChange таксама норм. Мне асабіста па кайфу Exodus і абнал праз BestChange. Максімум зручнасці і свабоды;-)
Пытанне крыху не па тэме, хто карыстаўся абменнікам bestchange нядаўна? Сам я пару месяцаў таму без праблем купляў крипту на 500р і на 1000р аплачваў з карты Сбер без праблем, к тому ж раз 10, калі не больш. А ўчора вырашыў купіць крыху крипты для депа, так вось я не змог адшукаць абменнік, каб аплаціць са Сбер, усе рэквізіты Сбер блакуе. Тыя 2 абменнікі, якімі я карыстаўся, таксама перасталі працаваць, спрабаваў штук 5-6, нідзе не змог купіць крипту. Пачытаў водгукі і быў шокіраваны, там купа негатыўных водгукаў, прычым на розныя абменнікі. Што адбываецца? Сталі патрабаваць верифікацыю, і не проста селфі з пашпартам, а на фоне іх сайта і з картай і з пашпартам, або з лісткамі паперы і іх URL. Я за пару месяцаў нешта прапусціў, або гэта часовая праблема і яе хутка выпраўяць? Саппорт мне таксама нічым не дапамог, усе рэквізіты, якія яны давалі, гэта Таджыкістан, які Сбер адразу адхіляе і блакуе пераклады. Паўтаруся, спрабаваў 5-6 розных абменнікаў, потым кінуў гэтую затею, а то яшчэ і карту заблакуюць… Хто можа карыстаўся нядаўна? Ёсць якая інфа?
@nikolay_ дак гайкі закручваць усё туже, гэта ўжо не першая хваля падобных блакаванняў дропаў, для абмену па дробязі паспрабуй cresoft, там нібыта ад 100р можна, толькі загадзя правярай усе камісіі там)
@h00ya Вось яны накаляць рэальна, хутчэй бы гэтая разьба сарвалася і дала адказ, як цярпім усё хаваем і цярпім, але ёсць жа ўсяму мяжа… камсу прыдумалі за неактыўныя рахункі, такі бред, калі рахунак назапашвальны, з якога перапугу чел павінен яго выкарыстоўваць, нейкі век маразму…
@nikolay_
Так, у многіх абменніках увялі верыфікацыю. Але можна і без яе, толькі курс горшы будзе. Там калі заходзіш у абменнік, цяпер трэба выбіраць з верыфікацыяй або без. Калі нават перад выбарам абменніка, на самым БЧ стаіць значок верыфікацыі, усё роўна можна выбраць без яе. Допусцім, табе трэба 100 трона, з верыфам ты яго купіш па курсе прыкладна за 2200-2300. Калі выбераш без верыфа, то цана ўжо будзе каля 2500-2600.
Па пытанні перакладу за мяжу, лепш выбіраць пераклад на карту TJ, а не СБП або QR. Па QR вечна няма рэквізітаў, па СБП вечна блакуе пераклады, а на карту нармальна ўсё праходзіць.
Карыстаўся хто onesix walet у ТГ? У іх вывад у рублях як?