Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,178 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@izuminka01 так, пра ківі, вебмани вы правы:))) і тэрміналаў колькі было! А ж скардзіліся на іх у той час таксама:)))) чалавек заўсёды чымсьці не задаволены!
Да кашалька ў тэлегe не прывыкайце таксама, я яксьці купляў там тоны, депал у ауф, напэўна ўжо на 5-ы раз ледзь не зляцела карта пры перакладзе грошай(куплі тона гэтага) Там, відаць, вельмі шмат «брудных» карт!!!! Няждана-такі тынькофф карту ўдалося захаваць, гадзіны 1,5-2 пад дурочку косіў, ідыётам глупым прыкідваўся:))) што ноўтбук праз авіто хацеў тыпа купіць:)))
@izuminka01
Так, можа ў тг і прасцей, але справа ў тым, што яны не любяць крыпту з казіка і ў любы момант могуць замарозіць плацёж. Адправяць на праверку, потым папросяць адрас іншага кашалька для вяртання.
Таму лепш карыстацца кашалькамі (Траст, сейфпал, эксодус) або біржай.
Там няма нічога складанага, як здаецца.
@misha55
Калі толькі разбіраўся ў крыпце, таксама карыстаўся тг-кашальком.
Пасля таго, як 2 вывады з вавады давялося на траст выводзіць, перастаў яго выкарыстоўваць.
Да і вывады былі менш за 100$. Пачаў карыстацца біржай. І колькі б у мяне ні хадзіла крыпта туды-сюды на байбите, ні разу праблем не было.
Хто-небудзь карыстаўся халодным крыптакашальком? Кажуць, ён надзейнейшы.
@opt1ust
Вось пра гэта я і кажу. Спачатку тг быў норм, а потым пачалі так выконваць. Таму для казіка ён не падыдзе.
Мяне асабіста зручней просты кашалёк (траст), біржы не вельмі люблю.
@babay29 А шчыра сказала, што папаўняла электронны кашалёк. Як і некалькі гадоў запар да гэтага. Што дэпазіт рабіўся па маім жаданні, ніякіх махлярскіх дзеянняў у дачыненні да мяне не прымянялася і г.д. Дзяўчына задала пытанні на тэму “ці спрабаваў хто-небудзь выцягнуць мяне прымусіць перавесці грошы на незнаёмы рахунак” і ў гэтым духу. Пасля чаго адразу разблакіравалі. Відаць, тут ішла гаворка больш пра абарону кліента, хоць яна спаслалася на 161 ФЗ. Але, шчыра кажучы, было непрыемна. Блін, як яны ўжо ўсе надакучылі са сваімі забаронамі і татальным кантролем.
@misha55 Дзякуй, буду мець на ўвазе.
@gans2115 Дарэчы, наконт пакупкі праз авито добрая думка)). Мне гэта ў галаву не прыйшло ўчора, калі з банкам тлумачылася.
@gans2115 Дарэчы, пра пэйер. У мяне ён быў, страціла пароль, потым у падтрымку разоў 10 звярталася – не аднавілі, проста не адказваюць, і ўсё.
@gans2115 Ды не, Тоны з Telegram хоць чымсьці былі знаёмыя, там яшчэ былі манеты зусім страшныя, на позірк пачаткоўца. Таму я да Тонаў і прычапілася. Але зараз зразумела, на ЕРС20 вывела, усё ок.
Яшчэ раз усім дзякуй за парады і гатоўнасць дапамагчы))
@izuminka01 ну а цяпер пэйер ўсё, яго няма! Па меншай меры ў 🇷🇺
@izuminka01 тут так, пашанцавала, але калі з серай карткі вам перавялі грошы, то потым могуць быць праблемы сур’ёзней, апроч блакіроўкі карткі яшчэ і выклік у праваахоўныя органы, напрыклад. Але гэта я зыходжу з вопыту ў Беларусі, у вас, здаецца, усё яшчэ палягчэй з гэтым, усяго толькі проста блакіруюць)
@izuminka01 для гэтага ж і форум:)))👍👍👍😉😉😉
@gans2115 Менавіта, яны зачыніліся для кліентаў з РФ. Ліст на пошту прыходзіў, але не знайшоў, відаць выдаліў.
@misha55 траст і эксодус зараз самыя топавыя кашалькі. у трасце можна зусім не замарочвацца, куды кладзеш і куды выводзіш.
@godweles888 што за кошелек Ексодус?
@ingibordadapkuna загружаеш на тэлефон або ўсталёўваеш у браўзэры. там ёсць добры абменнік
@godweles888 вериф патрэбны?
@godweles888 я Exodus скача́вала, але так у ім і не разабралася.
@ingibordadapkuna не. там проста двухфакторку хочуць, каб ты паставіў
@anutka89 на тэлефоне яго лепш юзаць. у браўзеры – хто-небудзь можа сесці за твой камп і перакачаць сабе ўсю крыпту
@godweles888 Зразумеў, паспрабую. Камісія вялікая, калі дэпазіт робіш?
Навошта вам траст, эксодус, качаеце тон кипер, усё проста – папоўніць – адправіць па сутнасці 2 кнопкі) , купляеце крыпту праз тг кашалёк і адпраўляеце на тон кипер сабе, а адтуль куды хочаце, назад гэтак жа, але толькі да пэўнага часу, пакуль тг кашалёк не праспаліць што крыпта гембла, звычайна гэта не адразу адбываецца
@ingibordadapkuna та не. стандартная – там яшчэ можна рэгуляваць хуткасць транзакцыі