Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,228 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лепш за ўсё выводзіць на актыўныя біржы, як прыклад Binanse,Mexc,OKX – там ёсць раздзел п2п, а таксама карыстальнікі верыфікаваныя. Выбраўшы зручны банк, застаецца толькі праверыць, каб перавод быў ад першай асобы, і тое, ну і па жаданні запытаць шматзадачнасць. Павесілі на втб 115 ФЗ з‑за крыпты, пасля прадастаўлення гэтых скрыншотаў разблакіравалі, так што ўвогуле абышло ўсё
@ident у USDT более 10 сетей в которых она передается,из тех,где комса меньше всего bep20,eth20,ton,trc20
@nuk0s не рекомендую тон никому,особенно кто сразу не продает данную монету,во-первых,для юзеров,кто не осоьо разбирается в крипте может быть тяжелом понять,что такое memo-тег,который много где нужен,для вывода тон и перевода,а так же на волне последних событий он за 1.5 месяца опускался с 5 баксов до 2,потом поднимался до 4,потом опять до 2,а теперь и вовсе 1.2 бакса стоит
@overdonk берете хэш транзакции и идете в поддержку куда направила средста,на самом деле много вопросов как к драгону так и к вам,как вы могли сделать деп не имея верных реков,крипта бы просто на другой адрес не отправилась,если реки верные,тогда как вам их предоставил драгон,если не поддерживается данная сеть,тогда пусть оформляют возрат средств,и разбираются по вашему хэшу
@luckyroller821 Если знать,что просить и уметь правильно приподнести информацию банку,то никакой блокировки не будет,а про статью я уж совсем молчу,принимайте переводы только от первых лиц,и будет вам счастье и не порите чушь
@ident смотря что за биржа у вас,обычно для USDT bep 20 комиссия оплачивается в самих же юсдт,но если нужна сетевая монета то просто сделайте оьмен тон на bnb коин и будет вам счастье
@olegv дзякуй за інфармацыю, буду ведаць
@andrew1798andrey
ліміты па картах потым блакуюць, хоць усё залежыць ад банкаў,калі яшчэ ИП то прасцей.
@overdonk У іх жа напісаны спіс, што яны прымаюць, навошта адпраўляць так, як табе зручна? Тыпа раптам павезе? Калі ўлічыць, што яны праз крыпта-плацяжы працуюць, аднавіць грошы будзе каштаваць даражэй за дэпазіт у 10 разоў, лепш ужо забіць і больш такога не рабіць і быць уважлівым.
Дзе купіць usdt па больш-менш нармальным курсе і з мін. камісіяй?
@m4x0n1 байбіт добры,толькі трэба купляць верыф праз староннія
Вось мне цікава, а чаму ўсе маўчаць ужо колькі дзён пра пэйеер! Ні ў каго грошай на ім няма што ці:))))) Я пазаўчора паспрабаваў зайсці і оппппа , а там усё! Даслоўна за пару тыдняў перад гэтым вывёў адтуль 450$, як адчуў:)))
Усё, не працуе!
Ну, быццам як напісана пры ўваходзе, што па пытаннях вываду пішыце туды-то …..
@gans2115 абмяркоўвалася, як яны пачалі лісты шчасця пасылаць, і не ў адной тэме, проста ты відаць не ўбачыў
@gans2115
Не карыстаюцца, зараз у модзе піастрыкс калі мы гаворым пра крыпту))
@babay29 ну магчыма, можа так, прапусціў.
@vrodezdes не, ну піастра гэта, канечне, добра, але я пра крыпту. Кароч давялося на траст пераходзіць, якраз даўно хацеў, а тут пэйеер падштурхнуў, так сказаць:)))
@m4x0n1 bestchange
@andrew1798andrey
потым у адзін з дзён аказваецца, што твая краіна ў іх цяпер не падтрымліваецца і замарожваюць сродкі)
@gans2115 я адтуль ужо даўно ногі зрабіў, каля трох гадоў) Дык тут абмяркоўвалася гэта ў тэмках крыху, відаць ты прапусціў, бывае. За ўсім не уследзiш. 😄
@gans2115
Цяпер кашалькоў выбірай на густ і колер, усе сеткі падтрымліваюцца, хоць у тэлегу, хоць на самой біржы, хоць праз прыкладанне))
@sinaloa дзёнцы тры не заходзіў, ну ці заходзіў на хвіліну/дзве, 3000 паведамленняў, крыху прабегся, не знайшоў, не дзіўна што не заўважыў!
А ўвогуле цяпер пастаянна пра гэта думаў, ну што зачыніцца ці што з ім здарыцца. Вось і здарылася:((((
На самой справе шкада, ужо прызвычаіўся да яго, усё вельмі зручна было! Камісіі! Ну калі ў казіно гуляеш, то гэтыя камісіі – і пафіг на іх! Ці прайграеш у казіно, але ўявім што прайгралі на 300 руб болей! А калі выйграем, дык і на гэтую камісію – пафіг, ну выйграў 30000, ну ўявім што на падарачак пакінулі ім 1000!
Таму гэты іх мінус – камісіі, не такі ўжо і мінус быў! Калі толькі ў казіно карыстаемся вядома!
А ўвогуле там даўно няма вывадаў, дык якія там камісіі!!! Пры абмене, так гэта ўвогуле ні пра што!
Увогуле што цяпер пра іх казаць, усё роўна ўсё – іх няма!:(((((((
@gans2115 мне раней зручна проста было абмяняць і вывесці адразу на карту альбо ківі, без лішніх замарочак. Пакуль не адрубілі ўсё гэта. А камісіі былі таксама немаленькія тады, усё правільна. У прынцыпе не шкада было капейку ім пакінуць)
Хлопцы, хто карыстаецца трастам? Ніколі ім не карыстаўся, ды яшчэ гэтыя BEP-20!
Вось чаму я гэтую крыпту спрабую памяняць, а ён нічым не мяняе! Форма запаўняецца толькі для BNB (на фота!), ды нават тады піша, што недастаткова на камісію! Колькі ні заніжай, усё роўна так піша!
Нешта я не разумею ў гэтых BEP-20!
@Loveohlove у патрэбнай сетцы??? Цікава 🧐! Яны не могуць проста са сумы пры абмене зняць! Цікава, я не ведаў, што ў іх так!
А ў якое казіно можна дэпнуць з гэтай крыпты?
@gans2115 каб депнуць з гэтай крыпты табе ўсё роўна спатрэбіцца “нармальны” бнб для аплаты камісіі
Так што табе прасцей пераслаць трохі бнб для таго каб абмяняць свой “незразумелы” токен, на звычайны бнб
Кінь свой звычайны BNB, паспрабую перакінуць табе капейкі на аплату камісіі
@Loveohlove вы маеце на ўвазе вось гэты? На які я хачу памяняць?