Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,226 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
калі ён, то вось:
0xf3d5DE268284eceD088A8C6597aB9b05545069a1
@gans2115 адправіў, цяпер паспрабуй абмяняць, здаецца цяпер павінна атрымацца
Бачу, прыйшло! Вялікі дзякуй, ці цяпер мне ўсё мяняць на гэты звычайны bnb?
Так, атрымалася. А цяпер я магу дэпнуць, напрыклад, у гарэлку? Выбраць гэта:
Дааа, у траста ўсё ж такі ёсць асаблівасці!
І яшчэ водка піша мінімум bep-20 ад 0,082, а больш за 24$ гэта 0.027, атрымліваецца таксама як бы не вельмі зразумела:)))) калі менш увайдзе да іх:))? Знікне?
Наконт гарэлкі не ведаю
Але ў тым жа Stake дакладна мінімалка меншая, чым у гарэлкі
Ну або іншыя – магу падказаць без вэрыфа і з хуткім вывадам
Або, напрыклад, у кр птобоссе Tether (bep-20) гэта і ёсць гэты BNB?
@Loveohlove напішы, калі ласка, дзе можна так, пабольш калі можна, у Stake не гуляю
І так, бро 😎, што я табе павінен?
Пайшоў я кароче ў beef 🥩 паганы і ўсё пад нолік зліў:(((( бясіць гэтыя казіно ў апошні час !
@gans2115 там папаўненне usdt bep-20. Мінімалка гэта не бнб, а менавіта usdt, гэта значыць менш за 10 цэнтаў
@gans2115 так, цяпер паўсюль так, усе жруць пад нуль. Спадзяюся, сітуацыя зьменіцца да НГ і нас парадуюць
@gans2115 да нічога, і сорян, ужо адрубіўся да таго моманту(
@Loveohlove абмену не будзе?Я на карту ,мне на крыпту 1к)
Соры за оффтоп рэбзя)
@gans2115 там заўсёды розныя сумы, але калі зайдзе менш, не залічыцца, бо там праз староннюю плацежку ідуць плацяжы.
прывітанне што мне рабіць мяне тэлеграмаўская крыпта заблакавала кашалёк з грашыма ! можна яго разблакаваць ці не ?
@sergej22 так чакаеш жа і яны яго разблакаваць павінны? ужо сто разоў казалі – не трэба карыстацца тэлегай, гэта яны тармазяць пераводы з казінаў на некалькі сутак.
@dvk122 суткі вісіць, патрабуюць крыніцы даходаў
@sergej22 тут варыянт адзін – прадаставіць гэтыя самыя крыніцы
@Loveohlove дзякуй вялікі ў любым выпадку! Чалавек з вялікай літары!
@md1nosaur так, дзякуй, я зразумеў гэта пазней ужо:))))
@sergej22 ахуе….не, ім бы таксама дакументы запатрабаваць! Якое ўвогуле іх справа! Ненавіджу, калі банкі і тым больш усе гэтыя засраныя кашалькі яшчэ патрабуюць крыніцы!!! Узнёсліся яны над сабой……!!!! І банкі, і тым больш гэтыя кашалькі – іх справа перакладаць і атрымліваць камісію; яны за гэта яе і атрымліваюць!
@hawk перакінь на іншы кашалёк, які не патрабуе верыфа
У ўсіх праблемы з TON-кашальком?Не пералічыць не зняць,піша прыпынены(і на доўга ці такое,хто ў курсе?🤔