Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 March 2022
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,234 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oktan
На БестЧэндж знаходзіш абменнік – і змяняеш крипту на карту, я змяняю на Юмані, а з Юмані раблю вывад на карту, праўда 20к выводзіў – заблакавалі кашалёк, затупіў, трэба было выводзіць па 3-5 к
@artem2801
Я карыстаюся USDT BEP20 – ну з 20-кі бакс бяруць – нармальна
@ident у меня tych кошалькоў Юмані напэўна штук 20 – так што пох калі 1 заблакавалі – ну ваш ЦБ рэальна надакучыў з гэтымі блакіроўкамі(
Для мінімальнай камісіі выкарыстоўвайце TON, як гэта роблю я
@nuk0s
Як аплаціць камісію тонам, калі я выводжу USDT BEP20?
@ident ну тут ніяк, здаецца. Карыстаюся чыста самім TON і USDT TON
@oktan праз біржу (дзе ru абмен ёсць), р2р, шукаем аб’ява, прыкладны змест: “пераклад на асабістую карту/з асабістай карты, толькі першыя асобы”, чэк “pdf” папрасіць і захаваць.
пакуль у мяне ўсё норм было.
@nuk0s
Я так зразумеў, USDT – гэта сетка TRC?
@ident Не, USDT сетка TON
@nuk0s
так у USDT 3 сеткі ўсяго BEp20, TRC і ERC – які яшчэ TON – не слыхаў пра яе)
@ident Яна ўжо даўно з’явілася. Рэкамендую, калі хочаш менш камісіі плаціць
@ident тон даўненька існуе і юсдт там даўно пасяліўся афіцыйна без якіх-небудзь абгортак
Я занадта скупы, каб за кожны перавод плаціць па 2.5-3$ камісіі. Таму і карыстаюся TON.
@ident я сама толькі нядаўна пачала карыстацца Тонам, камісія ўвогуле маленькая.
@anutka89 +, рэкамендую ўсім гульцам менавіта карыстацца TON
У латикойн таксама комса мізэрная.Заўсёды карыстаюся з лтк.
@robingood я раней заўсёды толькі лайткоінам карысталася. Вельмі падабаецца.
@anutka89 і амаль у любое казіно можна дэпаваць мін суму дэпазіту з лтк, дзе ў іншых крыптакашалькоў мінімалка 10$
@overdonk як ты збіраешся вярнуць тое, што ім не паступала,ты памыліўся пры перакладзе рэквізітамі, якіх у іх няма,можаш цяпер забыць пра свае грошы.
@dvk12
манета USDT сетка XPL
Так, ужо зразумеў, што хрэна вернеш, павёўся на тое, што ў сетцы XPL было 0% камісіі. Навошта я з крыптай увогуле звязаўся…
якую крыпту варта закупляць ???
лепш захоўваць у USDT,самы надзейны варыянт
я зараз для вываду з казіно на крыпту аддаю перавагу абменнікам, але ёсць складанасць, не ўсюды можна абмяняць маленькую суму
А так да, p2p гандаль, ёсць на Bybit і крыптабот дакладна, але могуць павесіць 161фз
@anutka89..Яны таксама не дурні бачаць што народу шмат і адразу камісію ўключаюць…Гэта для зарабляння грошай)
@ident
ужо даўно ёсць USDT у сетцы тон, там нават быў скам, калі толькі дадалі, кожны школьнік пісаў пра абмен, закідвалі на кашалёк USDT але ні адна біржа не прымала, а потым флажок скам токен.